• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

Sıkı giyin canim usutmemeye calis ben dikkat etmedim grip oldum daha yeni atlattım gribi zaten nefes darlığı cekiyodum gebelikten dolayı bide burnum tikaninca berbat oldum cok dikkat et
İlaç kullandın mı cnm nasıl geçirdin? Zaten sıkı giyiniyorum canm çorapsız dolaşmıyorum hiç. Dün limon sıktım içine karabiber attım içtim, ayağımın altını limonu sıktıktan sonra.kalan o çöpüyle ovdum çorap.giydim bide ıhlamur içtim limonlu mandalina falan yedim inşallah iyi gelir bugün.yine.Burun sızlaması ve baş.ağrısıyla uyandım inşallah olmam :(
Sen kaçıncı haftadasın cnm

Günaydın şeker hamileler canım arkadaşlarım bugün doktora gidecem aslında 1 hafta daha geçsin diyodum ama eşim bugün birlikte gidelim dedi uzun zamandır gitmiyorum en son kalp atışı için gitmiştik dua edin lütfen güzel haberlerle doneyim

Kızlar kontrolümde bebişin kıza benziyor ama net olarak bidahaki gelişinde belli olır dedi bana :)
Canlar bide grip olacak gibiyim başım çok ağrıyor ne yapmam.lazım doktor grip olmamaya çalış dedi :KK43: bildiğiniz bi doğal çözüm varmı
VALLA BEN BAYRAMDAN ÖNCE GECİRDİM MANDALİNA SODAYA LİMON KOYDUM İÇTİM BASKA HİÇ BİŞEY YAPMADIM IHLAMUR BULURSAN BİDE IHLAMUR İÇEBİLİRSİN BASKA Bİ YOLU YOK 1 HAFTA BEN ÖYLE ÇEKTİM:(

İlaç kullandın mı cnm nasıl geçirdin? Zaten sıkı giyiniyorum canm çorapsız dolaşmıyorum hiç. Dün limon sıktım içine karabiber attım içtim, ayağımın altını limonu sıktıktan sonra.kalan o çöpüyle ovdum çorap.giydim bide ıhlamur içtim limonlu mandalina falan yedim inşallah iyi gelir bugün.yine.Burun sızlaması ve baş.ağrısıyla uyandım inşallah olmam :KK43:

Ben ilac kullanmadim 1 haftada falan kendi kendine gecti cok iyi yapmissin butun onlemlerini almissin sen. Ben suan 12+2 yim canim

eveeeeeetttt :) ben 19unda gittiğimde doktorum 29unda gel hem 2li taramanı yaparız hem de cinsiyeti görürüz demişti :) gerçi bu haftalar da daha sıkıntı olabiliyo cinsiyet ama hayırlısı :) nasıl perşembe olacak bilmiyorum :)
AYYY ÇOK HEYECANLI HADİ BAKALIM GELSİN KIZLAR OĞLANLAR :)))

Günaydın şeker hamileler canım arkadaşlarım bugün doktora gidecem aslında 1 hafta daha geçsin diyodum ama eşim bugün birlikte gidelim dedi uzun zamandır gitmiyorum en son kalp atışı için gitmiştik dua edin lütfen güzel haberlerle doneyim

Dualarimiz seninle canim güzel haberlerle don insallh

İNŞ. RABBİM HEP GÜLDÜRSÜN ŞİMDİ Bİ GÖRSEN MİNNAKLAR BÜYÜMÜŞ GİTTİKÇE DAHA DA HEYECANLI BİR HAL ALIYO:))))) HABERLERİNİ BEKLİYORUZZ:anneadayı:

günaydınnnnn iyi haberlerle dön inşallah canım, bekliyoruz :)

kızlar ya ben sabah kendimi hep yüzüstü uyurken buluyorum, üzülüyorum biraz minişi sıkıştırmışım mıdır diye? anneme söyledim, "kızım daha çok minik o bişi olmaz zaten karnın çıktığında iyice istesen de yatamazsın yüzüstü" dedi. doktorum da 4. aya kadar her şekilde yatabilirsin demişti. sanırım ben en çok yüzüstü uyuduğum için çok sıkıntı çekeceğim hamilelikte uyuma konusunda :/

01melihaKirpi bile yavrusunu " pamuğum"diye severmiş...Üye

Özel Mesaj AtKatılım:Mesajlar:Beğenildi:Ödül Puanları:18

Yeni

Kızlar ben geldim hastaneden size güzel haberlerim var dualariniz için Allah razı olsun teşekkür ediyorum hepinize bebisimi gördüm Elinin biri kafasında sanki selam veriyor anne babasına doktor bile öyle dedi eğer gördüğüm kordon değilse erkeğe benziyor dedi ama sonra kız çıkarsa karışmam dedi boyu da 7 cm olmuş teyzeleri şimdi bunlar için bir MASALLAH çekin bakım. Belki size göre normal olan o sevmediğim koca ilaçtan yani Decavitten yazdı onu ben yutamiyorum dedim psikolojik dedi ah ah neyse 2. Olarak maltofer yazdı demir hapı . Dedim ya ben de mantar var onun için de krem yazdı yani kullanmasan da olur derseniz kullanmayabilrim ilaclarla pek aram yok dedim hepsini kullanacaksin dedi ayyyy işte bu kadar gelsin yorumlar

İlaç kullandın mı cnm nasıl geçirdin? Zaten sıkı giyiniyorum canm çorapsız dolaşmıyorum hiç. Dün limon sıktım içine karabiber attım içtim, ayağımın altını limonu sıktıktan sonra.kalan o çöpüyle ovdum çorap.giydim bide ıhlamur içtim limonlu mandalina falan yedim inşallah iyi gelir bugün.yine.Burun sızlaması ve baş.ağrısıyla uyandım inşallah olmam :KK43:
günaydın :) bir deeeeee hasta olma fikrini kafadan çıkaracağız. insanın korktuğu başına gelirmiş, ben bu kış hiç hasta olmayacağıma şartlandırdım kendimi :) geçmiş olsunnn

01melihaKirpi bile yavrusunu " pamuğum"diye severmiş...Üye

Özel Mesaj AtKatılım:Mesajlar:Beğenildi:Ödül Puanları:18

Yeni

Kızlar ben geldim hastaneden size güzel haberlerim var dualariniz için Allah razı olsun teşekkür ediyorum hepinize bebisimi gördüm Elinin biri kafasında sanki selam veriyor anne babasına doktor bile öyle dedi eğer gördüğüm kordon değilse erkeğe benziyor dedi ama sonra kız çıkarsa karışmam dedi boyu da 7 cm olmuş teyzeleri şimdi bunlar için bir MASALLAH çekin bakım. Belki size göre normal olan o sevmediğim koca ilaçtan yani Decavitten yazdı onu ben yutamiyorum dedim psikolojik dedi ah ah neyse 2. Olarak maltofer yazdı demir hapı . Dedim ya ben de mantar var onun için de krem yazdı yani kullanmasan da olur derseniz kullanmayabilrim ilaclarla pek aram yok dedim hepsini kullanacaksin dedi ayyyy işte bu kadar gelsin yorumlar
oleyyyyy :) çok sevindim, aman diyim cinsiyetle ilgili bu aralar çok yaymayın sonra gerçekten değişebiliyor :) bu arada demir hapı ve vitamin çok önemli, decaviti böl böl öyle iç? onları içmemezlik yapma, direk bebeğe çünkü onlar :) maşallah.

kızlar ya ben sabah kendimi hep yüzüstü uyurken buluyorum, üzülüyorum biraz minişi sıkıştırmışım mıdır diye? anneme söyledim, "kızım daha çok minik o bişi olmaz zaten karnın çıktığında iyice istesen de yatamazsın yüzüstü" dedi. doktorum da 4. aya kadar her şekilde yatabilirsin demişti. sanırım ben en çok yüzüstü uyuduğum için çok sıkıntı çekeceğim hamilelikte uyuma konusunda :/
CANIM BENİM BEBİŞ SIKIŞSA ZATEN SANA BELLİ EDER:) HİÇ MERAK ETME ANNENİ DİNLE ANNELER BİLİR:)

oleyyyyy :) çok sevindim, aman diyim cinsiyetle ilgili bu aralar çok yaymayın sonra gerçekten değişebiliyor :) bu arada demir hapı ve vitamin çok önemli, decaviti böl böl öyle iç? onları içmemezlik yapma, direk bebeğe çünkü onlar :) maşallah.
himm öyle yapayım olmazsa bazı ilaçlar bölünür icilirse zararlı oluyor diyolar bunun zararı olmaz de mi gülüm

himm öyle yapayım olmazsa bazı ilaçlar bölünür icilirse zararlı oluyor diyolar bunun zararı olmaz de mi gülüm
TOZ HALİNE GETİRMİCEKSİN İLAÇLARI TOZ HALİNDE YAN ETKİ OLUYO O DA GENELDE FORT OLAN İLAÇLARDA OLUR . ÇOK SEVİNDİM RABBİM SAĞLIKLI SIHHATLI KUCAGINA ALMAYI NASİP ETSİN CÜMLEMİZE ETSİN DAHA DOĞRUSU MAŞALLAH BOYUDA UZUN OLUCAK GİBİ:)

TOZ HALİNE GETİRMİCEKSİN İLAÇLARI TOZ HALİNDE YAN ETKİ OLUYO O DA GENELDE FORT OLAN İLAÇLARDA OLUR . ÇOK SEVİNDİM RABBİM SAĞLIKLI SIHHATLI KUCAGINA ALMAYI NASİP ETSİN CÜMLEMİZE ETSİN DAHA DOĞRUSU MAŞALLAH BOYUDA UZUN OLUCAK GİBİ:)

evet evet, toz haline getirmeden parça parça iç sen yine de. bunlarda bir sıkıntı olmaz diye biliyorum ama sen yine de şansın varsa bi doktoruna sor, yanlış yönlendirmiş olmayayım.

4 tane mandalinayi çektim önüme şimdi yicem hepsini napayım ben grip olmamak için bol bol yiyorum ve gerçekten yakalanmiyorum size de tavsiye kızlar

4 tane mandalinayi çektim önüme şimdi yicem hepsini napayım ben grip olmamak için bol bol yiyorum ve gerçekten yakalanmiyorum size de tavsiye kızlar
Canım çok sevindim cinsiyetini de öğrenmişsin az çok :) Doktorlar genelde doğru tahmin ediyor çünkü onlar kemik yapısından bile anlıyorlar. Maşallah subhanallah size inşallah hep böyle sağlıkla devam ederiz hepimiz. Bende doktora gittiğimde çok heyecanlıydım sizinle paylaşacaktım ama arkadaş bebeğini kaybetmiş diye yazmadım üzülmesin diye.. Bizim meleğimizde ellerini kollarını bacaklarını hatta ağzı ile burnunu bile.gördük çok net. Maşallah subhanallah hepimize.
Banada doktor decavit verdi cnm. Zar zor içiyorm bazen soluk boruma kaçacakmş gibi oluyo bol suyla gidiyo :) Bide bana omega 3 verdi balık yiyemediğim için sağolsun oda kocaman. Kan ve demir içinde ferrum fort verdi sabah aç karnına içiyorum. Bizim bidahaki kontrol 20 sinde ama şmdiden çok özledim yavrumu.
Bu arada benim maşallah diyim kusmam geçti ama doktora gittikten snra aniden geçti ve iştahım açıldı biraz acaba balık yağının mı etkisi veya ilaçların? Böyle birden olunca insan kuşkulanıyor yahı :)

Back