• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

Dr a soyledim genetik bir bozukluk mu var test yapalim diye cok yanasmadi o yine mol gebelikten supheleniyor o yapamasa bile baska hastaneye gidip yaptiracam zaten diger testleri
Devlettekiler yapmıyor çünkü ben o yüzden özele git dedim canım inşallah belli olur ve tedavisi vardır olursun inşallah

Ben daha once mol gebelik gecirmistim ya yine aklimiza o geliyor yi e patolijiye gidecek kesin borsey demiyor dr ama ondan supheleniyor bu 7 ay arayla ikinci bebegimi kaybedisim cok kotuyum oysaki ben de belki cinsiyet tahmini bile yapar dr diyordum hastaneye giderken :KK43:
Canim seni çok iyi anlıyorum ve üzüldüm Allah im sabrini artirsin en yakın zamanda sağlıklı hayırlı bir gebeliğin olur inşallah vardır bir hayır gülüm belki sağlıklı değildi belki Allah seni korudu senin için en güzel duaları edicem lütfen üzülme

Günaydın canım arkadaşlarım güzel hamileler size bir sorum var bu hafta benim sacim acayip dökülüyor sizde de durum böyle mi değilse saciniza ne kullaniyosunuz lütfen herkes cevap versin yoksa doktora gidecem

Günaydın canım arkadaşlarım güzel hamileler size bir sorum var bu hafta benim sacim acayip dökülüyor sizde de durum böyle mi değilse saciniza ne kullaniyosunuz lütfen herkes cevap versin yoksa doktora gidecem
Canım çok değil ama benimde dökülüyor saçım aşırı olmamak şartıyla. Ben marka olacak ama els...v kullanıyorm siyah pembe kutulu olandan saçları güçlendiriyo gürleştiriyo ve uzatıyo bakım kremini de kullanıyorm

Ondan bende bir ara kullanmıştım gerçekten işe yarıyor canım ama kimyasallardan uzak duruyorum gülüm bu aralar ya bir de ZelGN bir şey sorcam yine bu konu hakkında yazismistik hamilelikte cinsellik konusunda

Ilk 3 ay bir şey yapmadık kendimi çok kasiyorum doktor 3 ay uzak durun dediği için bir de 1. Gebeligimde yaşadığım olumsuz şeyler etkiliyor . Sanki kanama olacakmış gibi ürkek davranıyorum nefistir ister dedim yine olmadı yardımına ihtiyacım var ya da 9 ay uzak duracam kocamdan :(((

Ilk 3 ay bir şey yapmadık kendimi çok kasiyorum doktor 3 ay uzak durun dediği için bir de 1. Gebeligimde yaşadığım olumsuz şeyler etkiliyor . Sanki kanama olacakmış gibi ürkek davranıyorum nefistir ister dedim yine olmadı yardımına ihtiyacım var ya da 9 ay uzak duracam kocamdan :KK43:((
Doktorum bana normal yaşantına devam edebilirsin dedi, o yüzden ben çok kasmıyorum canım. Ne zaman uygun görürsek oluyo yani. Bende senin gibi kayıp yaşadım, aklıma gelmiyo da değil ama üç ay boyunca yaptım, kontrolümde de meleğim gayet sağlıklıydı. Kesesi herşeyi plazantası normaldi olması gerektiği gibi. Aynen devam ediyorm yine.. Şimdi herkes bana kızacak belki ama doktor bi problem görüp risk görüp yapma demediği sürece bence yapılmalı. Biz nefsimize hakim olabiliriz, ama kocalarımızda o özellik pek yok maalesef. Bu yüzden oluyor doğumdan sonraki uzaklaşmalar. Gerçi o her erkeğe göre değişir ama ben vicdanen bunu kocama yapamam içim rahat etmez. Sonuçta bu işin bide bir çok şekli var. En zorlamıcak olanı seçebilirsiniz. Ayrıca ben hamileliğimi hissettiğim andan itibaren korunuyorm sperm rahim ağzını etkiliyomş bilgin olsun cnm

iyiyiz canım sen nasılsın bu hafta bende bel ağrısı olmaya başladı gece yatıyorum belimin agridigini farkediyorum sen nasılsın tatlim

benim dün gece bacaklarım çok ağrıdı, ayak tabanıma falan kramp girdi 2-3 kere, uyuyamadım pek rahat. aynı şekilde belim de ağrıyo hafif hafif onun dışında bi sıkıntım yok şükürler olsun ki :) perşembe kontrolüm var, gösterirse cinsiyetini de öğrenicez ufaklığın, senin ne zaman kontrolün?

Bu hafta da geçsin de öyle gidim diyorum hem cinsiyetini de ogrenirim Allah ızın verırse

benim dün gece bacaklarım çok ağrıdı, ayak tabanıma falan kramp girdi 2-3 kere, uyuyamadım pek rahat. aynı şekilde belim de ağrıyo hafif hafif onun dışında bi sıkıntım yok şükürler olsun ki :) perşembe kontrolüm var, gösterirse cinsiyetini de öğrenicez ufaklığın, senin ne zaman kontrolün?
KIZ SENİN BELLİ OLURSA BENİMDE OLUR Bİ GİT BAKALIM BENDE HAFTAYA GİTSEM Mİ DİE DÜŞÜNÜYORUM KAN SONUCLARIMI BEKLİYORUM GERÇİ ÇOK HEYECANLIIIIIIII

KIZ SENİN BELLİ OLURSA BENİMDE OLUR Bİ GİT BAKALIM BENDE HAFTAYA GİTSEM Mİ DİE DÜŞÜNÜYORUM KAN SONUCLARIMI BEKLİYORUM GERÇİ ÇOK HEYECANLIIIIIIII
eveeeeeetttt :) ben 19unda gittiğimde doktorum 29unda gel hem 2li taramanı yaparız hem de cinsiyeti görürüz demişti :) gerçi bu haftalar da daha sıkıntı olabiliyo cinsiyet ama hayırlısı :) nasıl perşembe olacak bilmiyorum :)

Kızlar kontrolümde bebişin kıza benziyor ama net olarak bidahaki gelişinde belli olır dedi bana :)
Canlar bide grip olacak gibiyim başım çok ağrıyor ne yapmam.lazım doktor grip olmamaya çalış dedi :( bildiğiniz bi doğal çözüm varmı

Kızlar kontrolümde bebişin kıza benziyor ama net olarak bidahaki gelişinde belli olır dedi bana :)
Canlar bide grip olacak gibiyim başım çok ağrıyor ne yapmam.lazım doktor grip olmamaya çalış dedi :KK43: bildiğiniz bi doğal çözüm varmı

Sıkı giyin canim usutmemeye calis ben dikkat etmedim grip oldum daha yeni atlattım gribi zaten nefes darlığı cekiyodum gebelikten dolayı bide burnum tikaninca berbat oldum cok dikkat et

Back