- Konu Sahibi nisanyagmurumm
- #1.481
TŞKR EDERİM COK GÜZEL VALLA GÖRÜNCE ANLICAKSIN KOCAMAN OLMUS DİCEKSİNcanım gözun aydın cok sevıındım bende cok merak edıyorum ya haftaya cuma randevum 12. hafta olacak o zaman ama beklemek zor valla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TŞKR EDERİM COK GÜZEL VALLA GÖRÜNCE ANLICAKSIN KOCAMAN OLMUS DİCEKSİNcanım gözun aydın cok sevıındım bende cok merak edıyorum ya haftaya cuma randevum 12. hafta olacak o zaman ama beklemek zor valla
BAKTI TAHLİLLERİME BİŞEY VERMEDİ HAFTAYA DA RANDEVU ALABİLİRSEM ÖZELE GİDİCEM HAYIRLISIYLA SAĞLIKLI OLURLAR İNŞ.belki de 3ü doldurunca vereceklerdir :) her doktorun tarzı farklı. ama mantıken annenin depolarını bebek daha küçükken doldurmak sanki daha mantıklı gibi. ama bi bildiği vardır doktorunun sonuçta kan tahlillerine baktı gebeliğin başında :)
Kizlar ben bebegimi kaybettim megerse 3 haftadir karnimda ölmüş
Ben daha once mol gebelik gecirmistim ya yine aklimiza o geliyor yi e patolijiye gidecek kesin borsey demiyor dr ama ondan supheleniyor bu 7 ay arayla ikinci bebegimi kaybedisim cok kotuyum oysaki ben de belki cinsiyet tahmini bile yapar dr diyordum hastaneye giderken
ÇOK ÜZÜLDÜM RABBİM SABIR VERSİN SÖYLENCEK SÖZ BULAMIYORUMBen daha once mol gebelik gecirmistim ya yine aklimiza o geliyor yi e patolijiye gidecek kesin borsey demiyor dr ama ondan supheleniyor bu 7 ay arayla ikinci bebegimi kaybedisim cok kotuyum oysaki ben de belki cinsiyet tahmini bile yapar dr diyordum hastaneye giderken
ah be canım benim! ne kadar üzüldüğünü tahmin edebiliyorum allah sabır versin ama şöyle düşünmelisin ilk 3 ay içinde ölen bebeklerin bir çoğu kromozom bozuklukları yüzünden ölüyor. demek ki yeterince sağlıklı bir bebek değilmiş. bildiğim kadarıyla daha yaşın da büyük değil, ne desek üzüntünü azaltmaz tabii ki ama şimdi yapman gereken eşinin ve senin de tam olarak kontrolden geçmeniz, emin olun doktorunuz bunun neden olduğunu/olabileceğini söyleyecektir size. Allah'ım kimseye daha büyük acılar yaşatmasın.Kizlar ben bebegimi kaybettim megerse 3 haftadir karnimda ölmüş
Ahhhh bitanem şuan seni o kadar iyi anlıyorum ki.. Aynı şeyi 7 ay önce bende.yaşadım.çünkü. Allahım.sana ve eşine sabır versin inşallah. Dualarım.seninle kardeşim çok üzgünüm..Kizlar ben bebegimi kaybettim megerse 3 haftadir karnimda ölmüş
Sagol canim dr um daha once mol gebelik yasadigim için tekrar ondan suph3leniyor genetik test istedik de bir pataloji sonucu ciksin da dediah be canım benim! ne kadar üzüldüğünü tahmin edebiliyorum allah sabır versin ama şöyle düşünmelisin ilk 3 ay içinde ölen bebeklerin bir çoğu kromozom bozuklukları yüzünden ölüyor. demek ki yeterince sağlıklı bir bebek değilmiş. bildiğim kadarıyla daha yaşın da büyük değil, ne desek üzüntünü azaltmaz tabii ki ama şimdi yapman gereken eşinin ve senin de tam olarak kontrolden geçmeniz, emin olun doktorunuz bunun neden olduğunu/olabileceğini söyleyecektir size. Allah'ım kimseye daha büyük acılar yaşatmasın.
S
Sagol canim dr um daha once mol gebelik yasadigim için tekrar ondan suph3leniyor genetik test istedik de bir pataloji sonucu ciksin da dedi
Kizlar ben bebegimi kaybettim megerse 3 haftadir karnimda ölmüş
Yok canim hicbirsey hissetmedim bulantim cok azdi zaten basta sonradan tamamen kesildi 12 haftaya yaklastigim icin normal zannettim hic birsey hissetmedimbir şey sorucam peki hiç bir belirtin yok muydu? mesela kahverengi akıntı gibi, hamilelik belirtilerinin azalmış hatta yokolmuş olması gibi?
benim de hiç bulantım olmadığı için ben de ara ara korkmuyo değilim ama hayırlısı işte. korkunun da ecele faydası yok.Yok canim hicbirsey hissetmedim bulantim cok azdi zaten basta sonradan tamamen kesildi 12 haftaya yaklastigim icin normal zannettim hic birsey hissetmedim
Kızlar benim normal olmayan bir durum var ama ne bilmiyorum 8 haftasi da onde bile gidiyordu ne oldu da bir gun sonra kalbi durmus dr da cok iyi hersy yolunda demişti benim aklima da yine mol gebelik tekrarlamis gibi geliyor allah korusun p tekrarlarsa 1 yil beklemem gerekecek ve sonrasinda garanti de yok yone ayni seyi yasayabilirsin de bilmiyorum dua edin ne olur tekrarlamasin . Ka pihtilasmasi falan olsa igne falan yapılır hic degilse su pataloji sonucu bir ciksaydiBugün doktora gidip sağlıklı olduğunu görmesem bende bulantım azaldığı için korkucaktım
Patolojiyi hiç bekleme cnm.özel bi hastaneye git bütün herşeyi anlat ve biran önce baksınlar.ne olduğuna inşallah değildir btnem inşallahKızlar benim normal olmayan bir durum var ama ne bilmiyorum 8 haftasi da onde bile gidiyordu ne oldu da bir gun sonra kalbi durmus dr da cok iyi hersy yolunda demişti benim aklima da yine mol gebelik tekrarlamis gibi geliyor allah korusun p tekrarlarsa 1 yil beklemem gerekecek ve sonrasinda garanti de yok yone ayni seyi yasayabilirsin de bilmiyorum dua edin ne olur tekrarlamasin . Ka pihtilasmasi falan olsa igne falan yapılır hic degilse su pataloji sonucu bir ciksaydi