• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

belki de 3ü doldurunca vereceklerdir :) her doktorun tarzı farklı. ama mantıken annenin depolarını bebek daha küçükken doldurmak sanki daha mantıklı gibi. ama bi bildiği vardır doktorunun sonuçta kan tahlillerine baktı gebeliğin başında :)
BAKTI TAHLİLLERİME BİŞEY VERMEDİ HAFTAYA DA RANDEVU ALABİLİRSEM ÖZELE GİDİCEM HAYIRLISIYLA SAĞLIKLI OLURLAR İNŞ.

Ben daha once mol gebelik gecirmistim ya yine aklimiza o geliyor yi e patolijiye gidecek kesin borsey demiyor dr ama ondan supheleniyor bu 7 ay arayla ikinci bebegimi kaybedisim cok kotuyum oysaki ben de belki cinsiyet tahmini bile yapar dr diyordum hastaneye giderken :(

Ben daha once mol gebelik gecirmistim ya yine aklimiza o geliyor yi e patolijiye gidecek kesin borsey demiyor dr ama ondan supheleniyor bu 7 ay arayla ikinci bebegimi kaybedisim cok kotuyum oysaki ben de belki cinsiyet tahmini bile yapar dr diyordum hastaneye giderken :KK43:

Canim benim o kadar cok uzuldum ki diyecek birsey bulamiyorum ne desem seni teselli etmez cok gecmis olsun allah sabir versin

Ben daha once mol gebelik gecirmistim ya yine aklimiza o geliyor yi e patolijiye gidecek kesin borsey demiyor dr ama ondan supheleniyor bu 7 ay arayla ikinci bebegimi kaybedisim cok kotuyum oysaki ben de belki cinsiyet tahmini bile yapar dr diyordum hastaneye giderken :KK43:
ÇOK ÜZÜLDÜM RABBİM SABIR VERSİN SÖYLENCEK SÖZ BULAMIYORUM:110:

[QUOTEn46, post: 48146543, member: 755602"]Ben daha once molboş değil ra gecirmistim ya yine akbebeğin o gneteeliyor yi e patolijiye gidecek kesin borsey demiyor dr ama ondan supheleniyor bu 7 ay arayla ikinci bebegimi kaybedisim cok kotuyum oysaki ben de belki cinsiyet tahmini bile yapar dr diyordum hastaneye giderken :KK43:[/QUOTE]
ben yeniyim aaranızda abbim sabir versin insallah.hicbirsey bos degil rabbim ecriniverir.bu 2 bebegin cennette senle olsun

Kizlar ben bebegimi kaybettim megerse 3 haftadir karnimda ölmüş
ah be canım benim! ne kadar üzüldüğünü tahmin edebiliyorum :( allah sabır versin ama şöyle düşünmelisin ilk 3 ay içinde ölen bebeklerin bir çoğu kromozom bozuklukları yüzünden ölüyor. demek ki yeterince sağlıklı bir bebek değilmiş. bildiğim kadarıyla daha yaşın da büyük değil, ne desek üzüntünü azaltmaz tabii ki ama şimdi yapman gereken eşinin ve senin de tam olarak kontrolden geçmeniz, emin olun doktorunuz bunun neden olduğunu/olabileceğini söyleyecektir size. Allah'ım kimseye daha büyük acılar yaşatmasın.

Kizlar ben bebegimi kaybettim megerse 3 haftadir karnimda ölmüş
Ahhhh bitanem şuan seni o kadar iyi anlıyorum ki.. Aynı şeyi 7 ay önce bende.yaşadım.çünkü. Allahım.sana ve eşine sabır versin inşallah. Dualarım.seninle kardeşim çok üzgünüm.. :KK43:
Birde canım mutlaka virüslerine baktır
. Toksoplazma, Cmv, rubella vs. Benimki Cmv den etkilenmiş o yüzden ölmüştü. Sende mutlaka kontrollerini yaptır.Canım.benim

S
ah be canım benim! ne kadar üzüldüğünü tahmin edebiliyorum :KK43: allah sabır versin ama şöyle düşünmelisin ilk 3 ay içinde ölen bebeklerin bir çoğu kromozom bozuklukları yüzünden ölüyor. demek ki yeterince sağlıklı bir bebek değilmiş. bildiğim kadarıyla daha yaşın da büyük değil, ne desek üzüntünü azaltmaz tabii ki ama şimdi yapman gereken eşinin ve senin de tam olarak kontrolden geçmeniz, emin olun doktorunuz bunun neden olduğunu/olabileceğini söyleyecektir size. Allah'ım kimseye daha büyük acılar yaşatmasın.
Sagol canim dr um daha once mol gebelik yasadigim için tekrar ondan suph3leniyor genetik test istedik de bir pataloji sonucu ciksin da dedi

S

Sagol canim dr um daha once mol gebelik yasadigim için tekrar ondan suph3leniyor genetik test istedik de bir pataloji sonucu ciksin da dedi

ya ben bu mol gebelikte bebeğin göründüğünü kalp atışı olduğunu falan bilmiyodum, meğer sinsi pis bişimiş. ben 2 kere kimyasal gebelik geçirdim ki gebe bile sayılmıyosun o zaman aslında. ilkinde karı koca hüngür hüngür ağlamıştık, sen şimdi daha zorlu bi sınavdan geçiyorsun ama her işte vardır bir hayır, bizlerin de sağsalim doğum yapıp yapamayacağımız belli değil, onu bırak 10 dakka sonra başımıza ne gelecek bilmiyoruz. sabır, biraz sabır, sonra zaten verir gönlüne göre :)

bir şey sorucam peki hiç bir belirtin yok muydu? mesela kahverengi akıntı gibi, hamilelik belirtilerinin azalmış hatta yokolmuş olması gibi?
Yok canim hicbirsey hissetmedim bulantim cok azdi zaten basta sonradan tamamen kesildi 12 haftaya yaklastigim icin normal zannettim hic birsey hissetmedim

Yok canim hicbirsey hissetmedim bulantim cok azdi zaten basta sonradan tamamen kesildi 12 haftaya yaklastigim icin normal zannettim hic birsey hissetmedim
benim de hiç bulantım olmadığı için ben de ara ara korkmuyo değilim ama hayırlısı işte. korkunun da ecele faydası yok.

Bugün doktora gidip sağlıklı olduğunu görmesem bende bulantım azaldığı için korkucaktım :(

Bugün doktora gidip sağlıklı olduğunu görmesem bende bulantım azaldığı için korkucaktım :KK43:
Kızlar benim normal olmayan bir durum var ama ne bilmiyorum 8 haftasi da onde bile gidiyordu ne oldu da bir gun sonra kalbi durmus dr da cok iyi hersy yolunda demişti benim aklima da yine mol gebelik tekrarlamis gibi geliyor allah korusun p tekrarlarsa 1 yil beklemem gerekecek ve sonrasinda garanti de yok yone ayni seyi yasayabilirsin de bilmiyorum dua edin ne olur tekrarlamasin . Ka pihtilasmasi falan olsa igne falan yapılır hic degilse su pataloji sonucu bir ciksaydi

Kızlar benim normal olmayan bir durum var ama ne bilmiyorum 8 haftasi da onde bile gidiyordu ne oldu da bir gun sonra kalbi durmus dr da cok iyi hersy yolunda demişti benim aklima da yine mol gebelik tekrarlamis gibi geliyor allah korusun p tekrarlarsa 1 yil beklemem gerekecek ve sonrasinda garanti de yok yone ayni seyi yasayabilirsin de bilmiyorum dua edin ne olur tekrarlamasin . Ka pihtilasmasi falan olsa igne falan yapılır hic degilse su pataloji sonucu bir ciksaydi
Patolojiyi hiç bekleme cnm.özel bi hastaneye git bütün herşeyi anlat ve biran önce baksınlar.ne olduğuna inşallah değildir btnem inşallah

Ozel hastanelere hic guvenmiyorum arastirma hastanesinde yaptiriyorum hem ozel hastaneler bildigim kadariyla kurtaj sonucunu patalojiye de gondermiyor normalde ozele gidiyorum ama boyle test falan islerinde arastirma hastaneleri daha iyi diye düşünüyorum

Dr a soyledim genetik bir bozukluk mu var test yapalim diye cok yanasmadi o yine mol gebelikten supheleniyor o yapamasa bile baska hastaneye gidip yaptiracam zaten diger testleri

Back