NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

Kizlar bisey sorcam acaba bu hamilelik pantalonlarina kotlarina nezamn baslamaliyiz benim normal kotlarim oliyorda oturunca sanki minik göbisi sikistiriyor gibime geliyor zarar vermekden korkiyorum bebise sizde durumlar ne? 8+4 haftaligiz

Kizlar bisey sorcam acaba bu hamilelik pantalonlarina kotlarina nezamn baslamaliyiz benim normal kotlarim oliyorda oturunca sanki minik göbisi sikistiriyor gibime geliyor zarar vermekden korkiyorum bebise sizde durumlar ne? 8+4 haftaligiz
benim doktor hamile olduğumu öğrendiğimde dar kıyafetler giyme dedi kan dolaşımını engelliyor dedi iç camasirina kadar bol kıyafet aldım önemli olan sikmamasi

ben aldım acıkcası lcw den ama daha gıymedım paca yaptırıcam ; 8 den snra baslanır gıtyılmeye bence

evet canım, bu arada doktor bana geçen gün en son gittiğimde bir sonraki için 1 ay sonra gel dedi canım. sana ne zaman gel dedi?

kuzum banada aynı sekılde bırdahakı ay aynı zamanlarda gel dedı muhtemelen benım kontroller artık 1'i ile 10 u arası olcak hep

aynen kuzum, 6 ekim ay çok heyecanlıııııııı

5 ekim benımde kuzum :) ama işin degısık yanı bırdakı kasım ayında 5 kasımda kontolde olucam muhtemelen cınsıyet tahmını yapılcak yada net soylencek ve 5 kasım benım dogum gunum :)

oyyyyyyyyyyyyy yerim yaaaaa kız o zaman ben de 6 kasımda mı öğrenecem cinsiyetini???????? abowwwwwww

KIZLAR YA BOYLE HIC KIZ BEBEK ERKEK BEBEK ISIMLERI DUSUNUYORMUSUNUZ ŞİMDİDEN ? BİZ KIZI TAAAA NİŞANLIYKEN HAYAL KURARDIK HAZIRDA ETTTIK İSMİNİ ; ERKEKTEDE DÜŞÜNCEMİZ HEMEN HEMEN OTURUYOR GİBİ

KIZ = EYLÜL ELİF
ERKEK = SOYHAN EDİZ NASILLAR SİZCE

Ay ozaman bende gidip alayim kendi kendime diyordum daha erken gören bile güler diye

lazkizu isim düsünmedikde bizde esimle daha nisanlyken hep kizimiz olursa ismi nisa nur olsun diyorduk da ben artik okadar sicak bakmiyom erkekde hic fikrim yok :)
zaten doktorum ta 20 haftalikken söylicekmis cinsiyetini gicik bol bol düsüncek zaman var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…