- 16 Ağustos 2016
- 479
- 246
- 18
- Konu Sahibi nisanyagmurumm
-
- #1.341
Evet.kuzum sen kayboldun nerelerdesin :)merhabaaaaaa bayadır yazmıyorum nasılsınız bebekler büyümüş bayaa :)
benim doktor hamile olduğumu öğrendiğimde dar kıyafetler giyme dedi kan dolaşımını engelliyor dedi iç camasirina kadar bol kıyafet aldım önemli olan sikmamasiKizlar bisey sorcam acaba bu hamilelik pantalonlarina kotlarina nezamn baslamaliyiz benim normal kotlarim oliyorda oturunca sanki minik göbisi sikistiriyor gibime geliyor zarar vermekden korkiyorum bebise sizde durumlar ne? 8+4 haftaligiz
hamile olduğumu öğrendiğimden beri tayt ile işe geliyorumbenim doktor hamile olduğumu öğrendiğimde dar kıyafetler giyme dedi kan dolaşımını engelliyor dedi iç camasirina kadar bol kıyafet aldım önemli olan sikmamasi
hamile olduğumu öğrendiğimden beri tayt ile işe geliyorum
Kizlar bisey sorcam acaba bu hamilelik pantalonlarina kotlarina nezamn baslamaliyiz benim normal kotlarim oliyorda oturunca sanki minik göbisi sikistiriyor gibime geliyor zarar vermekden korkiyorum bebise sizde durumlar ne? 8+4 haftaligiz
kızlar grip aşısı hakkında ne düşünüyorsunuz? sizce ekim ayında yaptırmalı mıyız?
evet canım, bu arada doktor bana geçen gün en son gittiğimde bir sonraki için 1 ay sonra gel dedi canım. sana ne zaman gel dedi?bı sormak lazım canım onu doktora bırdahakı kontrolde ; unutmazsak ıyı :)
evet canım, bu arada doktor bana geçen gün en son gittiğimde bir sonraki için 1 ay sonra gel dedi canım. sana ne zaman gel dedi?
aynen kuzum, 6 ekimkuzum banada aynı sekılde bırdahakı ay aynı zamanlarda gel dedı muhtemelen benım kontroller artık 1'i ile 10 u arası olcak hep
aynen kuzum, 6 ekimay çok heyecanlıııııııı
15 haftalık falan oluyor canım o zaman yani 3 ayı 3 hafta geçmiş oluyor demin konuştuğumuz tarihlerde..3 aylıkken cinsiyet belli oluyor mu ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?