• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

Ay ozaman bende gidip alayim kendi kendime diyordum daha erken gören bile güler diye :KK70:

lazkizu lazkizu isim düsünmedikde bizde esimle daha nisanlyken hep kizimiz olursa ismi nisa nur olsun diyorduk da ben artik okadar sicak bakmiyom erkekde hic fikrim yok :)
zaten doktorum ta 20 haftalikken söylicekmis cinsiyetini gicik bol bol düsüncek zaman var :)

HEHEH insallah hayırlısı olur sızınkı baya gec soylıycekmıs ya :)

Bende hamile paltolon tarzında eşofman aldım kuzular, paltolon gibi duruyor ama eşofman, zaten kapalı olduğum için dışarıda elbise giyiyorm ev içinde ya taytla ya eşofmanla geziyorm. Çok rahatım :)
Benim şimdiden göbiş aldı başını gitti.
Birde benim yan tarafımın derileri kasılıyomş.gibi böyle mekik çekermişsnde ağrı girermiş gibi ağrıyor sanki göbek öne doğru çekilirmiş gibi.
Rüyamda neler neler.yedim yaaa abur cubur. Canım istedi herhalde bide nasıl tatlı yedim. Eşime aldırcam inşallah şimdi :)

Ha bide kizlar bebek yagi vucudunuza sürün doktorum dedi bana yavas yavas büyüyior göbis diye catlamasin kol bacak karin meme bölgelerine günde 1-2defa yaglayin :))
Bende dün yengemden duydum kardeşi 7 aylık hamile birinci aydan beri bebek yağı sürüyormuş hiç çatlamamış.
Duştan sonra yağlanmak gerekiyormş :)

İyiyim bitanem de abla demene gerek yok aramızda pek bişi yok :) seni sormalı sen nasılsın :) benim kusma geçti gibi şimdilik maşallah sende durum ne :)
tamamdır canım bulantı yok bende:) bugun geldım dr dan gördüm kalp atıslarını duydum aşırı duygalaştım aglak bırsey oldum aşırı sinirliyim anlatamam bunlar dışında yok cok sükür birseyimiz evimeee gidecem yarn insllah cok mutluyum :) senın adınada cok sevındım:nazar::nazar::anneadayı:

tamamdır canım bulantı yok bende:) bugun geldım dr dan gördüm kalp atıslarını duydum aşırı duygalaştım aglak bırsey oldum aşırı sinirliyim anlatamam bunlar dışında yok cok sükür birseyimiz evimeee gidecem yarn insllah cok mutluyum :) senın adınada cok sevındım:nazar::nazar::anneadayı:
Oyy maşallah kuzum size :) sevindim bak herşey güzel gidiyor demekki :) bende bayramdan sonraki perşembe gideceğim ama.meraktan çatlıyorm nasıl olacak nasıl görücem ne durumda diye :) çok özledim meleğimi :)

Oyy maşallah kuzum size :) sevindim bak herşey güzel gidiyor demekki :) bende bayramdan sonraki perşembe gideceğim ama.meraktan çatlıyorm nasıl olacak nasıl görücem ne durumda diye :) çok özledim meleğimi :)
güzel ilerliyoruz bitanem insallah sende sorunsuz bır sekılde ılerlersin :) sizede masallah büyümüşsünüz sizde :nazar::nazar::-)

Bende dün yengemden duydum kardeşi 7 aylık hamile birinci aydan beri bebek yağı sürüyormuş hiç çatlamamış.
Duştan sonra yağlanmak gerekiyormş :)

Aynen tabi bazilarin yinede catlaklari oliyormusda ama hic sürmese dahada kötü oliyormus diye duydum ben özel bitane aldim anne catlaklari icin bebek bölümündeydi yaglarin yaninda :)

Aynen tabi bazilarin yinede catlaklari oliyormusda ama hic sürmese dahada kötü oliyormus diye duydum ben özel bitane aldim anne catlaklari icin bebek bölümündeydi yaglarin yaninda :)
Ne markalı.Canım bide fiyatı nedir

VALLA BENDE ARADA BAKIYORUM BİRİLERİ BİŞEY YAZIYO MU DİE DOKTORA GİTMEDİM BİDAHA 21NE GÜN ALDIM AMA 11. HAFTADA 2Lİ TARAMA YAPILIYOMUS SİZ NE YAPIYOSUNZ

AAAA YAZAN OLMUS AMA BANA NEDEN BİLDİRİM GELMEMİŞ BENDE DİYORUM HERKES DOKTARA GİTMEYİ BEKLİYO DİE YAZMIYO HERHALDE DEDİM

Back