- 30 Mayıs 2015
- 1.181
- 1.056
- 133
- 39
- Konu Sahibi nisanyagmurumm
- #1.301
yok yok aşermiyorum, o manyakça bişimiş ama benim canım böyle içten içten şeftali istiyor, geçen bi yedim çok tatlı geldi herhalde ondan :)Ayyy aserdin miii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok yok aşermiyorum, o manyakça bişimiş ama benim canım böyle içten içten şeftali istiyor, geçen bi yedim çok tatlı geldi herhalde ondan :)Ayyy aserdin miii
yok yok aşermiyorum, o manyakça bişimiş ama benim canım böyle içten içten şeftali istiyor, geçen bi yedim çok tatlı geldi herhalde ondan :)
ahahaha seninki de mi şeftaliydi, ay ben bi markete gidip geleyim en iyisi pek istedi canım :)Tamam iste bence asermek bu icten istiyosun ye hemen ye ben gecen haftalarda böyleydim nereye gitsem seftali yemeden cikmadim
aynen bende yeşil gözlü erkek bebek gördüm emzirmeye çalşıodum erken doğum yapmıştımBide rüyamda bebişimi erkek gördüm :) masmavi gözleri vardı :)
kızlar bugun bebeşimi gördüm çok tatlı kıvıl kıvıl artık yernde duramıyordu
şaka yapıyorsunuz kızlar benim de hamileliğim boyunca en cok yedığim sey seftaliydi :))ahahaha seninki de mi şeftaliydi, ay ben bi markete gidip geleyim en iyisi pek istedi canım :)
Oyy ne güzel yaaa bende görsem bii çok merak ediyormmm çokkızlar bugun bebeşimi gördüm çok tatlı kıvıl kıvıl artık yernde duramıyordu
evet cnm eli ayağı bellidi foto telde yükleyemedmAyy hareket mi ediyoo ne guzel gozun aydin canim varmi ultrasyon fotosu
Ayyy bak böyle diyince bn dahada.meraklanıyorm :) cinsiyet tahmini yaptımı cnm.normalde erkeğin belli olurmuş ta ondan dedmevet cnm eli ayağı bellidi foto telde yükleyemedm
kızlar cinsiyet konusunda ne hissediyorsunuz tabi sağlıklı olsunlar o herseyden onemlı de ıcınıze bırsy doguyor mu . bu sene kız senesi kime soruyorum kız
yok cnm ben sormadım doktorda bişey demedi tek bayramdan sonra zeka testi için gel ddi bende yaptrmak istemiyorum sorun olur mu dedm sen bilirsn dediAyyy bak böyle diyince bn dahada.meraklanıyorm :) cinsiyet tahmini yaptımı cnm.normalde erkeğin belli olurmuş ta ondan dedm
bana herkes erkek dio ben kız istiyorum bilemedmkızlar cinsiyet konusunda ne hissediyorsunuz tabi sağlıklı olsunlar o herseyden onemlı de ıcınıze bırsy doguyor mu . bu sene kız senesi kime soruyorum kız
yok cnm ben sormadım doktorda bişey demedi tek bayramdan sonra zeka testi için gel ddi bende yaptrmak istemiyorum sorun olur mu dedm sen bilirsn dedi
Ben rüyamda erkek gördüm cnm bu gece pipişide vrdı hemde :)kızlar cinsiyet konusunda ne hissediyorsunuz tabi sağlıklı olsunlar o herseyden onemlı de ıcınıze bırsy doguyor mu . bu sene kız senesi kime soruyorum kız
Canm zeka testi dediğin ikili test miyok cnm ben sormadım doktorda bişey demedi tek bayramdan sonra zeka testi için gel ddi bende yaptrmak istemiyorum sorun olur mu dedm sen bilirsn dedi