• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

Benim canım neler istemiyo ki :) benimde bugün ağzımın.tadı düzeldi gibi midemde pek bulanmıyor maşallah diyim. Yavaştan geçecek herhalde. Yeşil zeytin çok iyi geldi bana onunda etkisi var diye düşünüyorum.
Kızlar benim göğüslerim ve uçları çok sızlıyor sizinde öyle mi acaba

kızlar cinsiyet konusunda ne hissediyorsunuz tabi sağlıklı olsunlar o herseyden onemlı de ıcınıze bırsy doguyor mu . bu sene kız senesi kime soruyorum kız

Ayyy bak böyle diyince bn dahada.meraklanıyorm :) cinsiyet tahmini yaptımı cnm.normalde erkeğin belli olurmuş ta ondan dedm
yok cnm ben sormadım doktorda bişey demedi tek bayramdan sonra zeka testi için gel ddi bende yaptrmak istemiyorum sorun olur mu dedm sen bilirsn dedi

kızlar cinsiyet konusunda ne hissediyorsunuz tabi sağlıklı olsunlar o herseyden onemlı de ıcınıze bırsy doguyor mu . bu sene kız senesi kime soruyorum kız
Ben rüyamda erkek gördüm cnm bu gece pipişide vrdı hemde :)
yok cnm ben sormadım doktorda bişey demedi tek bayramdan sonra zeka testi için gel ddi bende yaptrmak istemiyorum sorun olur mu dedm sen bilirsn dedi
Canm zeka testi dediğin ikili test mi

Back