- 29 Haziran 2016
- 1.130
- 1.307
- 53
- 32
- Konu Sahibi nisanyagmurumm
-
- #1.361
Ay ozaman bende gidip alayim kendi kendime diyordum daha erken gören bile güler diye
lazkizu isim düsünmedikde bizde esimle daha nisanlyken hep kizimiz olursa ismi nisa nur olsun diyorduk da ben artik okadar sicak bakmiyom erkekde hic fikrim yok :)
zaten doktorum ta 20 haftalikken söylicekmis cinsiyetini gicik bol bol düsüncek zaman var :)
HEHEH insallah hayırlısı olur sızınkı baya gec soylıycekmıs ya :)
Bende dün yengemden duydum kardeşi 7 aylık hamile birinci aydan beri bebek yağı sürüyormuş hiç çatlamamış.Ha bide kizlar bebek yagi vucudunuza sürün doktorum dedi bana yavas yavas büyüyior göbis diye catlamasin kol bacak karin meme bölgelerine günde 1-2defa yaglayin :))
ewet kaybolmustum döndüm :) insllah nasılsın ablaEvet.kuzum sen kayboldun nerelerdesin :)
İyiyim bitanem de abla demene gerek yok aramızda pek bişi yok :) seni sormalı sen nasılsın :) benim kusma geçti gibi şimdilik maşallah sende durum ne :)ewet kaybolmustum döndüm :) insllah nasılsın abla
tamamdır canım bulantı yok bende:) bugun geldım dr dan gördüm kalp atıslarını duydum aşırı duygalaştım aglak bırsey oldum aşırı sinirliyim anlatamam bunlar dışında yok cok sükür birseyimiz evimeee gidecem yarn insllah cok mutluyum :) senın adınada cok sevındımİyiyim bitanem de abla demene gerek yok aramızda pek bişi yok :) seni sormalı sen nasılsın :) benim kusma geçti gibi şimdilik maşallah sende durum ne :)
Oyy maşallah kuzum size :) sevindim bak herşey güzel gidiyor demekki :) bende bayramdan sonraki perşembe gideceğim ama.meraktan çatlıyorm nasıl olacak nasıl görücem ne durumda diye :) çok özledim meleğimi :)tamamdır canım bulantı yok bende:) bugun geldım dr dan gördüm kalp atıslarını duydum aşırı duygalaştım aglak bırsey oldum aşırı sinirliyim anlatamam bunlar dışında yok cok sükür birseyimiz evimeee gidecem yarn insllah cok mutluyum :) senın adınada cok sevındım
güzel ilerliyoruz bitanem insallah sende sorunsuz bır sekılde ılerlersin :) sizede masallah büyümüşsünüz sizdeOyy maşallah kuzum size :) sevindim bak herşey güzel gidiyor demekki :) bende bayramdan sonraki perşembe gideceğim ama.meraktan çatlıyorm nasıl olacak nasıl görücem ne durumda diye :) çok özledim meleğimi :)
Bende dün yengemden duydum kardeşi 7 aylık hamile birinci aydan beri bebek yağı sürüyormuş hiç çatlamamış.
Duştan sonra yağlanmak gerekiyormş :)
Evet canım büyüdük bizde bayramdan sonra ikili testimiz var inşallah iyidir meleğimiz.güzel ilerliyoruz bitanem insallah sende sorunsuz bır sekılde ılerlersin :) sizede masallah büyümüşsünüz sizde
Ne markalı.Canım bide fiyatı nedirAynen tabi bazilarin yinede catlaklari oliyormusda ama hic sürmese dahada kötü oliyormus diye duydum ben özel bitane aldim anne catlaklari icin bebek bölümündeydi yaglarin yaninda :)
Milette mama markasi canim migrosdan aldim ama yurtdisindayim ben türkiyede varmi bilmiyorum baya iyi nemlendiriyorNe markalı.Canım bide fiyatı nedir
Bakarım canım bende burdan sağolasın :)Milette mama markasi canim migrosdan aldim ama yurtdisindayim ben türkiyede varmi bilmiyorum baya iyi nemlendiriyor
AYNEN BENDE HEMEN ALDIM EN İYİ BEBEK YAGI BASTAN İTİBAREN SÜRÜCENHa bide kizlar bebek yagi vucudunuza sürün doktorum dedi bana yavas yavas büyüyior göbis diye catlamasin kol bacak karin meme bölgelerine günde 1-2defa yaglayin :))
BEN GRİP OLDUGUM İÇİN ARAŞTIRDIM İLK 3 AY ÖNERMİYOLARkızlar grip aşısı hakkında ne düşünüyorsunuz? sizce ekim ayında yaptırmalı mıyız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?