• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

VALLA BENDE ARADA BAKIYORUM BİRİLERİ BİŞEY YAZIYO MU DİE DOKTORA GİTMEDİM BİDAHA 21NE GÜN ALDIM AMA 11. HAFTADA 2Lİ TARAMA YAPILIYOMUS SİZ NE YAPIYOSUNZ
benim de kontrolüm 16sında. 11. haftada olacağız ama doktorum hiç 2li taramayla ilgili bişi demedi bana :)

inş cnm . bu ara duygusalım baya acaba herkes öylemi :)
ben zaten bi balık burcu olarak çok sulugözlüyümdür. ama artık hiç bir şey okuyamıyorum, izleyemiyorum, her şey daha bir burkar oldu yüreğimi, böyle kalbimin üstüne bir şey oturuyormuş gibi oluyor. sürekli yaşlı gözlerim :)

Hayirli cumalar kızlar bebisler nasıl maşallah birlikte ne güzel geçiyor zaman . Ya bir şey sorcm doktor plesentanin yerini ne zaman ultrasonda görecek inşallah hiç birimizinki aşağıda olmaz . Kanamaya neden oluyor.

Kizlar merhaba giremedim iki-uc gundur ayy benim fena istahim acik ya cok yiyorum şimdiden 3 kilo falan almisimdir ne olacak bunun sonu sizlerde durum nasil ya bir de dr a gitmesemhamile oldugumu bilmesem hamileyim demem yani sizler ne durumdasiniz kontrolum 30 eylulde

Kizlar merhaba giremedim iki-uc gundur ayy benim fena istahim acik ya cok yiyorum şimdiden 3 kilo falan almisimdir ne olacak bunun sonu sizlerde durum nasil ya bir de dr a gitmesemhamile oldugumu bilmesem hamileyim demem yani sizler ne durumdasiniz kontrolum 30 eylulde
Bazımızın çok açık Bazımızın çok kapalı canım. Benim kapalı ama ara ara geliyor istek :) mesela çok az yiyorm ben ama çok çubuk acıkıyorm. Yarım.saatte bir desem.yeri yani. Benim kontrol 22 eylülde. 23 ünde 12. Haftaya giricez. İnşallah cinsiyet tahmini yapar doktorcuğumuz :)

Canim belli olur mu ki bilemedim işyerinde bir arkadasim gebe de yanlis hatirlamiyorsam 12. Haftasında daha belli olmamisti

Ben de cok merak ediyorum belli olsun da bebislerimize yavas yavas birseyler almaya baslayalim taksitlerini anca oderiz :))

Ben de cok merak ediyorum belli olsun da bebislerimize yavas yavas birseyler almaya baslayalim taksitlerini anca oderiz :))
Bizim ailelerden fırsat kalmaz bizim bişey almamıza :) İnşallah hayırlısıyla bi öğrenelim kuzumda yapılır hepsi sırayla

selam kızlar bayrama hamile pantolanu aldım karnım artık belli ya sizlern ?:anneadayı:
benim de belli canım bence yemekten göbek çıkıyor yoksa 4 aydan sonra belli olmaya başlaması lazım bana kg almissin diyorlar hamile olduğumu bilmeyenler halbuki tartiya çıkıyorum aynı 1 kg almışım o da belli olur mu 58 le başladım şimdi 59 um

Back