- Konu Sahibi nisanyagmurumm
- #1.321
Evet cnmBen rüyamda erkek gördüm cnm bu gece pipişide vrdı hemde :)
Canm zeka testi dediğin ikili test mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet cnmBen rüyamda erkek gördüm cnm bu gece pipişide vrdı hemde :)
Canm zeka testi dediğin ikili test mi
Anladm cnm bende senin gibi düşünüyorum ama çok fazla merak ediyorum bu merakta 9 ay beni yer yani.:)Evet cnm
Nifty test var onda sonuç %99 küsür doğru çıkıyor. Ben ondan yaptırabilirim.Doğruluk payı bile yok ben karşıyım böyle şeye ben yıkılırm sorun olsa gebeliğm zehir olur. Ne güzel şimdi karnmda çıkmış tadına varmak gerek
Peki olumsuz çıksa ne yapacaksınNifty test var onda sonuç %99 küsür doğru çıkıyor. Ben ondan yaptırabilirim.
Sürdürmeyeceğim gebeliğimi.Peki olumsuz çıksa ne yapacaksın
Nasıl yani? Canlı bi evlada kıyacak mısın yani?? Herşeyi silip atacak mısın?Sürdürmeyeceğim gebeliğimi.
yani bence bunun kişiler arasında tartışılabilecek ya da sorgulanabilecek bir yanı yok :) o yüzden bu konu bizim anne-baba olarak tercihimiz olduğuna göre bu konuyu burada kapamalıyız.Nasıl yani? Canlı bi evlada kıyacak mısın yani?? Herşeyi silip atacak mısın?
canım hosgeldın ben hıc saglık ocagına bıle gıtmedım desem, ne aşısı yapılıyormus kı hıc bır bılgım yokArkadaşlar Merhaba uzun zamandır yazamıyorum ama takip ediyorum sizi. Aşı için ne zaman sağlık ocağına gideceğiz ya da giden var mı lütfen burda paylaşalım
Arkadaşlar Merhaba uzun zamandır yazamıyorum ama takip ediyorum sizi. Aşı için ne zaman sağlık ocağına gideceğiz ya da giden var mı lütfen burda paylaşalım
alla alla ne aşısıymış ki ben de gideyim
Sanirim tetanoz bende tam olarak bilmiyorum zaten saglik ocagina hamileligini kayit ettirmen lazim
Hayırlı uğurlu olsunn :)merhaba kızlar bizde nasip olursa nisan başı doğum gözüküyo erken gelmezsek tabi :)
TEŞEKKÜR EDERİMHayırlı uğurlu olsunn :)