• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

Doğruluk payı bile yok ben karşıyım böyle şeye ben yıkılırm sorun olsa gebeliğm zehir olur. Ne güzel şimdi karnmda çıkmış tadına varmak gerek

Nasıl yani? Canlı bi evlada kıyacak mısın yani?? Herşeyi silip atacak mısın?
yani bence bunun kişiler arasında tartışılabilecek ya da sorgulanabilecek bir yanı yok :) o yüzden bu konu bizim anne-baba olarak tercihimiz olduğuna göre bu konuyu burada kapamalıyız.

kızlar ya benim 2 gündür ara ara rahmimde seğirme gibi bişiler oluyo, sanki küçücük balonlar patlıyomuş gibi. bebek hareket ediyo da onu mu hissediyorum acaba diyorum? biraz araştırdım benimle aynı şeyleri yaşayanlar varmış :) tuhaf bi his böyle pıtır pıtır. hiç sizde de var mı benzer bişi? bi de ben vücudumu çok iyi tanırım, olan her türlü değişikliği anlarım, yani hamile olduğumu ilişkiden 4-5 gün sonra anlamıştım dersem yeridir. eşime sürekli "bende bi değişiklik var, bak şu şöyle olmazdı" falan diyodum. :)

Arkadaşlar Merhaba uzun zamandır yazamıyorum ama takip ediyorum sizi. Aşı için ne zaman sağlık ocağına gideceğiz ya da giden var mı lütfen burda paylaşalım

Arkadaşlar Merhaba uzun zamandır yazamıyorum ama takip ediyorum sizi. Aşı için ne zaman sağlık ocağına gideceğiz ya da giden var mı lütfen burda paylaşalım
canım hosgeldın ben hıc saglık ocagına bıle gıtmedım desem, ne aşısı yapılıyormus kı hıc bır bılgım yok

alla alla ne aşısıymış ki ben de gideyim
Sanirim tetanoz bende tam olarak bilmiyorum zaten saglik ocagina hamileligini kayit ettirmen lazim

evet kızlar hamilelikler sağlık ocağına bildirilmeli (eğer devlet hastanesinde muayene olmuyorsanız) benim ilk izlemem ekim ayında imiş, beni arayacaklarmış sağlık ocağından. öyle demişlerdi. sizlerin de öyle olmalı, aynı dönemlerde hamile kaldığımıza göre :)

Back