• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

Kim özlemez ki? :)
Kuzum valla belirtisizliğin keyfini çıkarın. İnan canım çıkıyo zar zor.Yemek yiyorm aç kalmamak.için. Sabahları açlıktan mideme ağrılar giriyo ama canım hiç.bişey istemiyor. Kıymetini bilin iştahınızın

Kuzum valla belirtisizliğin keyfini çıkarın. İnan canım çıkıyo zar zor.Yemek yiyorm aç kalmamak.için. Sabahları açlıktan mideme ağrılar giriyo ama canım hiç.bişey istemiyor. Kıymetini bilin iştahınızın
Değil mi? Allah sana da sabır, güç versin canım benim.

ay benim akıntılarım da bitti, hiç bi hamilelik belirtim kalmadı. bu sefer de bebeğe bişi mi oldu acaba diye endişelenip duruyorum.

Korkma canim benimde düden beri bulantim kesildi baya korkdum yine biseymi oldu diye iyiki bugün randevum vardi bebisin masallah keyfi yerindeydi hic bi skinti yoktu icini ferah tut.

kendine nazar değdiren görmediyseniz görün işte ben :halay: dünden beri midem cok kötü ölüyorum
olacağı varmış tatlım :) ben de dünden beri ölü gibi uyuyorum, dün ofisten geldim 2-3 saat uyudum, sonra uyandım gece 1e kadar uyanıktım, sonra yine uyudum 1 saat önce açtım gözlerimi :)

olacağı varmış tatlım :) ben de dünden beri ölü gibi uyuyorum, dün ofisten geldim 2-3 saat uyudum, sonra uyandım gece 1e kadar uyanıktım, sonra yine uyudum 1 saat önce açtım gözlerimi :)
Bendeee öyleyiim bendee gün içinde uyuyorum bende hep.

Back