• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

Iyiyim canim dun dr a gittim cok sukur simdilik hersey yolunda dedi bir rahatsızlığım yok uykum cok geliyor o ayri. Karnimin da sertlestigini hissediyorum

İnşallah canım benim inşallah olmaz çok zor oluyo çünkü Allah olanların yardımcısı olsun :)
Amin canim . Biliyo musun normalde benim o kadar herseye midem bulanirdi ki esim derdi sen hamile kalirsan bizim senden cekecegimiz var diye seytanin kulagina kursun simdilik birsey yok

Kizlar sabahlari benimde fena midem bulaniyo hic bisey istemiyo canim ama zorla yiyorum ondan sonra duzeliyorum insallah daha da ilerlemez

ayy ben de mi bır tuhaflık var ya herkeste mide bulantısı hat safhada daha dun dr gıtmesem korkardım valla

kızlar sık aralıklarla yiyin eskıden oldugu gibi 3 ögün yapayın arada meyvenızı yogurdunuzu yıyın ac kalınca daha cok mıdeniz bulanır

kızlar sık aralıklarla yiyin eskıden oldugu gibi 3 ögün yapayın arada meyvenızı yogurdunuzu yıyın ac kalınca daha cok mıdeniz bulanır

Aynen benim zaten yemeye yemeye midem buzustu cok yiyemiyorum 1 saat geciyo acikiyorm yani mecburen zaten sık sık yiyorum ama hic istahta yok ne yapacagimi sasiridm acliktan oluyorum yine canim bise istemiyo

canım yogurtlu bırseyler ye mesela cacık yap ye ya da döğme derler burda yogurda kat hem folık asit var bulgurlu seylerde ekşi elma bastırır onu ye aklıma sımdı cok gelmıyor da ama arayı cok acma ben bırgun kahvaltıyı haftasonu gec yaptım esım uyuyor dıye uyandırmak ıstemedım ayy o kadar kotu oldum kı elim ayağım tıtredı yıyemedım o kadar ac olmama ragmen .

Evet canim oyle oluyor yemegi ihmal etmemek lazim gercekten yogurtlu seyler iyi geliyor hafif seyler yiyebiliyorum mesala yoğurtlu makarna patlican yogurtlama falan rahat yiyorum

arkadaslar bu 01meliha nerde formu acan arkadas ben hıc yazısmalarına denk gelmedım umarım kotu bırsey yoktur

Merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım biraz sıkıntılı bi süreç geçirdik bebeğimle doktorun biri boş kese dedi bugün için kürtaj demişti başka doktora gittim meğer ikizmiş kuzularım ama biri gelişimini tamamlayamamış o yüzden sadece kesesi varmış diğeri de daha bugün belirginleşmiş haftaya nasipse kalp sesini net duyabileceğim eğer rabbim izin verir sağlıkla doğarsa 23 nisan da anne olucam hayırlısı ile ... Bide ben aşırı sık acıkıyorum normalde pek boğazım yoktu şimdi 1 saat geçmeden acıkabiliyorum benim gibi olanlar varmı :)

Back