• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

Ca
Merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım biraz sıkıntılı bi süreç geçirdik bebeğimle doktorun biri boş kese dedi bugün için kürtaj demişti başka doktora gittim meğer ikizmiş kuzularım ama biri gelişimini tamamlayamamış o yüzden sadece kesesi varmış diğeri de daha bugün belirginleşmiş haftaya nasipse kalp sesini net duyabileceğim eğer rabbim izin verir sağlıkla doğarsa 23 nisan da anne olucam hayırlısı ile ... Bide ben aşırı sık acıkıyorum normalde pek boğazım yoktu şimdi 1 saat geçmeden acıkabiliyorum benim gibi olanlar varmı :)
CanIm hosgeldin iyi yapmissin tek dr la yetinme ayni sey benim basima gelmisti keseyi gormeyince dis gebelik diye beni acilen ameliyata alacakti sabah gel ameliyat icin dedi biz baska dr a fa gidelim dedik kese gorundu umarim bir an once duyarsin kalbini ben de oyleyim cok sik araliklarla yemek yiyorum

Ayy pazartesi doktor randevum var ins banada bisey verir öliyorum resmen uykudan bile kaldiricak kadar sidetli acaba niye oliyor ki bu fikrin varmi?
Geceleri bende.midem yüzünden uyanıyorum ya aç.oluyor ya yanıyor ya ağrıyor. Bana hiç.bi ilaçta vermedi. Ben bu gece gazdan kıvranıyorum :( çok şiştiiimmmm

Geceleri bende.midem yüzünden uyanıyorum ya aç.oluyor ya yanıyor ya ağrıyor. Bana hiç.bi ilaçta vermedi. Ben bu gece gazdan kıvranıyorum :KK43: çok şiştiiimmmm

Ayniyiz desene canim cok kötü ya bende sükür gaz okadar sidetli degil ama yanma ve dedigin gibi aclik basa bela

Slm kizlar nasilsiniz size birsey sormam lazim bayrama yolculuk yapmam gerekiyor hataydan ankaraya gidecem giderken arabayla donerken ucakla dusunuyorum ve ilk defa ucak yolculugu yapacam hic bilmiyorum nasil olur heyecan yasar miyim bebegime bi zarari olur mu 1 saat suruyor ucakla suan 9 haftaligim sizce zarari varmi

Dr a soracam da küçük ucaklarin basinclari zarar verir diye duydum bide ilk defa binecem ya nasil birsey bilmiyorum heyecanlanir miyim falan
Araçla seyahatlerde 1,5 saatte 1 10ar dakikalık mola tavsiye etti doktorum, biraz yürüyerek kan akışı sağlanmalıymış. Uçakla yolculukta heyecanlanacak bir şey yok aslında, kalkış ve inişte hissedilen basınç farkı biraz rahatsız edebilir sadece.

ay benim akıntılarım da bitti, hiç bi hamilelik belirtim kalmadı. bu sefer de bebeğe bişi mi oldu acaba diye endişelenip duruyorum.

Back