• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

vücut bebeği tehdit olarak görüp atar ya da zihinsel engelli çocuklarımız olur. yani seçenekler arasında iyi hiç bişi yok. sakın ihmal etme ilacını, bebeğe hiç bi etkisi yok zaten.
ay Allah korusun zaten ben hamile kalmazdan 2 ay önce kendm bıraktım ilacı 2 ay sonra hamileyim ilk istedgm test tsh oldu şükür 2,5 du tabi bebeği görmeye gittiğim gün 4,5 olmuş hemen ilaca başladım

s
bende başladı ekşi acı maleseff bide tuzlu yalnz ben 9 haftalık oldum bugun
ayy ne kadar guzel bır hıs bızde bı buyuyp gelseydık o asamaya keseyı ne zman gordunuz kızlar ben bılerek gıtmıyorum doktora 17nde bırkere ultrasyona gırdım karnımdan baktı goremedık 2 hafta sonra gıtcem gorebılr mıyım bırde kalp atısını duydunuz mu ?? cok soru sordum farkındaym ama merak ıste :)

ay Allah korusun zaten ben hamile kalmazdan 2 ay önce kendm bıraktım ilacı 2 ay sonra hamileyim ilk istedgm test tsh oldu şükür 2,5 du tabi bebeği görmeye gittiğim gün 4,5 olmuş hemen ilaca başladım
aman diim, bu ilaç bi de bırakılabilecek bi ilaç değil pek, maalesef tüm hayat boyunca kullanılıyo :( benim ki de sağlık ocağına göre 3, araştırma hastanesine göre 4,4dü doktor hemen yükseltti dozajı :)

Kizlar benide araniza alin :) 7+1 haftalik hamileyim bende 1 haftadir mide bulantisindan bisey yiyemiyorum 1.5 kilo atim 1 haftada iki gündürde geceleri rahat uyku yok sabahin köründe korkarak ter icinde uyaniyorum dün biri beni kovaliyordu rüyada bugünde silahli adam takip ediyordu beni neyden kaynaklaniyorki benim gibi olan varmi?

sor cnm sor ne olcak :) 7+1 de gördüm ve kalbini illkez duydum bende hiç gitmeemiştm bilrek geç gittim tabi meraktan çatlamştım
sizzz ciddiii misinizzz :))) belkı suan kalbı atıyordur benımkının :) bende wallaha dag gbı bır yerde kalıyorum hastane felan uzak o yuzden kendımı durduruyorum cokk heyecanlandım

s

ayy ne kadar guzel bır hıs bızde bı buyuyp gelseydık o asamaya keseyı ne zman gordunuz kızlar ben bılerek gıtmıyorum doktora 17nde bırkere ultrasyona gırdım karnımdan baktı goremedık 2 hafta sonra gıtcem gorebılr mıyım bırde kalp atısını duydunuz mu ?? cok soru sordum farkındaym ama merak ıste :)
ben ilk 4+6da keseyi gördüm 6+5te kalp atışlarını duyduk, sonra kanamam ve akıntım olduğu için 2-3 kere daha kalp atışlarını kontrollerde gördüm :)

Kizlar benide araniza alin :) 7+1 haftalik hamileyim bende 1 haftadir mide bulantisindan bisey yiyemiyorum 1.5 kilo atim 1 haftada iki gündürde geceleri rahat uyku yok sabahin köründe korkarak ter icinde uyaniyorum dün biri beni kovaliyordu rüyada bugünde silahli adam takip ediyordu beni neyden kaynaklaniyorki benim gibi olan varmi?

öncelikle hayırlı uğurlu olsun, inşallah kucağına alırısn :) bende bulantı kusma yok ancak alengirli rüyalar mevcut. değişen hormon seviyeleri yüzünden herhalde. ben zaten çok rüya görürdüm şimdi acaip rüyalar görüyorum :)

merhabaaa hos geldınn :) piskolejik bendede oldu daha kotuydu benm towbe estafullah ruyamda uc harıflı cocugunu almaya geldım dedı karnıma felan bastırdı aglayarak uyandm bı zaman sonra gecer :)

hoşgeldin cnm aramıza sakın ol bendede oldu malesef hep savaş bomba gördüm ortalık kötü sanırım bilinç altı dua oku yat

sizzz ciddiii misinizzz :))) belkı suan kalbı atıyordur benımkının :) bende wallaha dag gbı bır yerde kalıyorum hastane felan uzak o yuzden kendımı durduruyorum cokk heyecanlandım
son regl tarihine göre ne kadarlık hamilesin? 6ysa kalp atışları oluşmuştur :)

kızlar bir soru daha ev işi yaparken nd kadr dikkatlisinz veeee çamaşır suyu yağ sökücü kşreç sökücü kullanana varmı ben yapamıorum bunlar olmadan bi yandada korkuyorum :(

kızlar bir soru daha ev işi yaparken nd kadr dikkatlisinz veeee çamaşır suyu yağ sökücü kşreç sökücü kullanana varmı ben yapamıorum bunlar olmadan bi yandada korkuyorum :KK43:
bendede cok var o 5 kılo camasır suyunu 1 hafta kullanıyorum gercekten bıkere zehırlenmıstım :) bayram temızlıgınde bayram gelıyo yıne napcaz yaa

Back