- 16 Ağustos 2016
- 479
- 246
- 18
- Konu Sahibi nisanyagmurumm
- #1.001
ne testi peki oo amac ne yani acıklar mısınız ılk gebelıgım tecrubem yok ??evet hepsi yapıldı, eksikliklere göre destek veriyor doktor. TSH özellikle çok önemli gebelikte.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne testi peki oo amac ne yani acıklar mısınız ılk gebelıgım tecrubem yok ??evet hepsi yapıldı, eksikliklere göre destek veriyor doktor. TSH özellikle çok önemli gebelikte.
tiroid testi o, gebelikte tiroidlerin düzgün çalışması gerekiyor, herhangi bir sıkıntı görüldüğünde hemen ilaçla müdahale ediliyor. mesela ben hasimoto tiroidi hastasıyım, her ay tsh kontrol ettireceğim, ona göre kullandığım sentetik tiroid hormonu ilacımın dozajı ayarlanacak. hayırlı uğurlu olsun, allah tamamına erdirsin :)ne testi peki oo amac ne yani acıklar mısınız ılk gebelıgım tecrubem yok ??
doktorum bana bütün gebelikte toplam 7 kilo alacaksın dedi. henüz almadım kilo, ilk 3ü kilo almadan tamamlamayı düşünüyorum, benim de açıldı son 3-5 gündür ama frenliyorum kendimi elimden geldiğince :)BEN ZATEN DİREK MORAL SIFIR ALMADNZ GALİBA DAHA BENM İŞTAH MAŞLLAH AÇIK
allah razı olsun canm cok sagol yaptıracam bu testleri en kısa zmanda senınde tamamına edırsın hayırlı ugurlu kucagına almayı nasip etsintiroid testi o, gebelikte tiroidlerin düzgün çalışması gerekiyor, herhangi bir sıkıntı görüldüğünde hemen ilaçla müdahale ediliyor. mesela ben hasimoto tiroidi hastasıyım, her ay tsh kontrol ettireceğim, ona göre kullandığım sentetik tiroid hormonu ilacımın dozajı ayarlanacak. hayırlı uğurlu olsun, allah tamamına erdirsin :)
elde olmuo vala midem bulanıo yemeyince sanki sende troit hastasıymışsn bende ya levotron 50 mg kullanıom şimdlkdoktorum bana bütün gebelikte toplam 7 kilo alacaksın dedi. henüz almadım kilo, ilk 3ü kilo almadan tamamlamayı düşünüyorum, benim de açıldı son 3-5 gündür ama frenliyorum kendimi elimden geldiğince :)
Ay ne güzel kıymetini bilin bunun benm.iştah sıfır ödüm.kopuyo yediğimi.çıkarcam diyedoktorum bana bütün gebelikte toplam 7 kilo alacaksın dedi. henüz almadım kilo, ilk 3ü kilo almadan tamamlamayı düşünüyorum, benim de açıldı son 3-5 gündür ama frenliyorum kendimi elimden geldiğince :)
ayy keske bendede olsa ya sendeki yiyemesem korkudan :)))Ay ne güzel kıymetini bilin bunun benm.iştah sıfır ödüm.kopuyo yediğimi.çıkarcam diye
ben euthoryx 50 kullanıyordum 75e çıkardı, bu hafta yine tsh baktıracağım, belki yine değiştirilir dozajı.elde olmuo vala midem bulanıo yemeyince sanki sende troit hastasıymışsn bende ya levotron 50 mg kullanıom şimdlk
Yaklaşık 1 kilo verdim hamile.kaldığmdan beri. Bugün çok kötüyüm yermden kıpırdayamıyorum kusçam diyeayy keske bendede olsa ya sendeki yiyemesem korkudan :)))
amin amin canım inşallah hepimize :)allah razı olsun canm cok sagol yaptıracam bu testleri en kısa zmanda senınde tamamına edırsın hayırlı ugurlu kucagına almayı nasip etsin
iyide daha 7 haftalık 9 ayı var bunun kendımı tutmam lazım kızlar ya aşermeler ne zman baslıyor acabakilo olmayınca anlayamazsınız :)
ayyy çok kötü öylesi de biraz sık dişini canım bi süre sonra geçecek.Yaklaşık 1 kilo verdim hamile.kaldığmdan beri. Bugün çok kötüyüm yermden kıpırdayamıyorum kusçam diye
ben euthoryx 50 kullanıyordum 75e çıkardı, bu hafta yine tsh baktıracağım, belki yine değiştiril
ne olur acaba yüksek olurda ilaç kullanmazsak
evet evet kendini kaptırma sakın bir de milletin "sen 2 canlısın" demelerine de aldırma, yediğin hiç bişi direk bebişe gitmiyor. zaten annede varolan depolardan yiyor, kilo iyi bişi diil, hamileliği de zorlaştırıyor, hayatı da.iyide daha 7 haftalık 9 ayı var bunun kendımı tutmam lazım kızlar ya aşermeler ne zman baslıyor acaba
bende başladı ekşi acı maleseff bide tuzlu yalnz ben 9 haftalık oldum buguniyide daha 7 haftalık 9 ayı var bunun kendımı tutmam lazım kızlar ya aşermeler ne zman baslıyor acaba