- 19 Ocak 2016
- 3.505
- 2.030
- 63
- 29
- Konu Sahibi nisanyagmurumm
Ayy kuzum ben bugün ilk defa kustum çok fenayım. Kusmak çok kötü yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyyy çok fena ben de bulantı kusma yok ama sanırım çubuk kraker yemelisin :)Ayy kuzum ben bugün ilk defa kustum çok fenayım. Kusmak çok kötü yaa
BENİMDE KUSMA YOK AMA BULANTI MAHVEDİYO İŞ YERİNDE DAHA ZOR OLUYO BAZEN HASTALAR GELDİGİNDE YÜZLERİNE ÖGÜRCEM DİE KORKUYORUM:))))ayyyy çok fena ben de bulantı kusma yok ama sanırım çubuk kraker yemelisin :)
Ne yesem fayda yok kuzum ya aç karnına çıkardım zaten gece içtiğim suyun hepsi çıktıayyyy çok fena ben de bulantı kusma yok ama sanırım çubuk kraker yemelisin :)
Yiyorm canm neler yiyorm ama kustum ilk defa anlamadımAynen ya kusmak berbat birsey ben bi kere kustum sonra hic olmadi ama hep mide bulantim var cubuk ye canim bide salataligi bol tuzla ye bana cok iyi geliyor
Tamam bitanem onuda deneyimleblebi daha iyi geldi gibionu dene sarı leblebi
Tamam bitanem onuda deneyim
leblebi daha iyi geldi gibionu dene sarı leblebi
Benim akıntımda var.Btnem ya. Ama öyle deme inşallah oda geçecekayyy keşke benim de bulantım olsaydı da şu akıntılarım olmasaydı :/
KAÇ KİLOSUNUZ ACABA BEN ÇOK HIZLI ALDIM SANIRIM ALLAHTAN HAMİLE KALMAZDAN ÖNCE 16 KİLO VERMİŞİMben zaten tombik olduğum için karnımın çıkıp çıkmadığını anlayamıyorum ama giydiklerimin belleri sıkmaya başladı 8+2deyim ben :)
MERHABA CNM YAPILDI SANIRIM BAYA TEST VERDM BENkızlar merhaba ben bu ayn 14nde hamıle oldugumu ögrendım bu testleri yaptırdınız mı THS-HEMOGRAM-AKS-ORTA İDRAR bunları yaptırdınız mıı??
ılac kullandınız mı peki ? d vıtamıne felan ihtiyac var mı ona bakıyorlarmışMERHABA CNM YAPILDI SANIRIM BAYA TEST VERDM BEN
ben 170 boy 80 kilo ile başladım hamileliğe. 2 yılda 65ten 80'e çıktım. valla çok iyi yapmışsın kilo vermekle hamilelikte başa bela çünkü kilo alıcam diye korkuyorum.KAÇ KİLOSUNUZ ACABA BEN ÇOK HIZLI ALDIM SANIRIM ALLAHTAN HAMİLE KALMAZDAN ÖNCE 16 KİLO VERMİŞİM
evet hepsi yapıldı, eksikliklere göre destek veriyor doktor. TSH özellikle çok önemli gebelikte.kızlar merhaba ben bu ayn 14nde hamıle oldugumu ögrendım bu testleri yaptırdınız mı THS-HEMOGRAM-AKS-ORTA İDRAR bunları yaptırdınız mıı??
inşallah. :) doktorum sabırlı olmamı söyledi, ben de sabırla bekleyip canımı sıkmıyorum, rahimde kanayan bi bölgem var. ama yapacak bişi yok.Benim akıntımda var.Btnem ya. Ama öyle deme inşallah oda geçecek
ŞUAN SADECE TROİT HASTASI OLDUGUM İÇİN SABAHLARI İLACIM VAR BİDE FOLİT ASİT BAŞKADA YOKılac kullandınız mı peki ? d vıtamıne felan ihtiyac var mı ona bakıyorlarmış
BEN ZATEN DİREK MORAL SIFIR ALMADNZ GALİBA DAHA BENM İŞTAH MAŞLLAH AÇIKben 170 boy 80 kilo ile başladım hamileliğe. 2 yılda 65ten 80'e çıktım. valla çok iyi yapmışsın kilo vermekle hamilelikte başa bela çünkü kilo alıcam diye korkuyorum.
bıraz beklese bu testler problem olmaz sanırım ankrya gıttıgmde yaptırym buradakı ınslar yobaz devlt hastanelri bıle sıkıntılıŞUAN SADECE TROİT HASTASI OLDUGUM İÇİN SABAHLARI İLACIM VAR BİDE FOLİT ASİT BAŞKADA YOK