- 19 Ocak 2016
- 3.505
- 2.030
- 63
- 29
- Konu Sahibi nisanyagmurumm
- #1.061
18-19 sundur o.zaman :)aaaa ewetttt en kücük benım arkadaslar benden ufagı yoktur yanıldın ZElGN :)) hadı sız soyleyın bende söyluyecem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
18-19 sundur o.zaman :)aaaa ewetttt en kücük benım arkadaslar benden ufagı yoktur yanıldın ZElGN :)) hadı sız soyleyın bende söyluyecem
KALP ATIŞINI BİLE DUYDUK:)) AMİN HEPİMİZ İNŞ.sagol canım ya tessekurler alalh razı olsun allah saglık kucagına almayı nasıp etsın :) ınsllah keseyı gordun mu sen
Canım hamile, lohusa kadınlarla çok uğraşırlar derler ama ne kadar gerçek bilmiyorum. Kötü rüyalar şeytanidir canm dua okuyup öyle.uyu o.zaman.bişey olmaz Allahın izniyle.. Bende son.bikaç gündür tedirgin olduğum rüyalar görüyorum. Hayır olsun inşallah. Bebeğin de hayırlı olsun sağlıkla kucağına.al.İnşallah
masallahhh :)) ben 18 yasındaym 3 aylık ewlıyımm 19mda anne olacagımBende 21 yasindayim 22yle anne olcam insallah :) 2 yillikda evliyim
ne kadrlıkken duydunuz ??KALP ATIŞINI BİLE DUYDUK:)) AMİN HEPİMİZ İNŞ.
Seninle aynıyız canım :)Bende 21 yasindayim 22yle anne olcam insallah :) 2 yillikda evliyim
Oy oy maşallah :) hayırlısı olsun inşallahmasallahhh :)) ben 18 yasındaym 3 aylık ewlıyımm 19mda anne olacagım
Seninle aynıyız canım :)
21 im 22 de anne olcam eylülün 11 inde 2 senelik evli olacağm
sagol genc bır anne olacagım :) sanada masllah nazarlar korusun allahım :)Oy oy maşallah :) hayırlısı olsun inşallah
HİÇ KORKMANA GEREK YOK SUAN 4 HAFTALIK GİBİSİN O ADET TARİHİNE GÖRE SÖYLÜYO TAM BİLMEDİĞİN İÇİNDE OLUR ÖYLE HAFTAYA FALAN GÖREBİLİR DİE DÜŞÜNÜYORUM KESEYİ HİÇ DE ÜZÜLME BOŞ YERE BEBEĞİDE ÜZME:)ya ben sıkıntımı anlatyım mı sızee nolur bı yorum yapın su konuya ben en son adettımı hatırlamıyorum cnku o dönemler gercekten cok buyuk problemlerım vardı hatırlamıyorum duzensız oluyordu saten temmuzun baslarıydı ama tam tarıh yok hastaneye gıttım doktor sordu son tarıhımı kızmasın dıye 4 yda 5ıydı dedım yalan söledım napım hcg 15nde 702.7 cıktı doktor daha yenı yenı gec dollenme olmus dedı ama bunu taıhe gore mı dedı ben tarıhı kafan atmıstım bska dr da bır hafta gerıden gelıyorsun normal gebelere göre dedi kese gorunmedıgı ıcın tam net ne kadarlık bılmıyorum (( buda cok üzüyor beni
sagol ablacım suan 4 haftalıksa 2 hafta sonra 6 olacak 2 hafta sonra hastaneye gıdecegım keseyı görebılırmıyım kalp atıslarını bırde keseyı gorunce kesın hafta orenmıs olacagım saten :) sabır edıp beklemem lazımHİÇ KORKMANA GEREK YOK SUAN 4 HAFTALIK GİBİSİN O ADET TARİHİNE GÖRE SÖYLÜYO TAM BİLMEDİĞİN İÇİNDE OLUR ÖYLE HAFTAYA FALAN GÖREBİLİR DİE DÜŞÜNÜYORUM KESEYİ HİÇ DE ÜZÜLME BOŞ YERE BEBEĞİDE ÜZME:)
ewet esim yası var bıraz o yuzden yapalım dedık rabbım gonlume göre verdi sizce erken mı ya 2 gun once oturdum bayaa agladm cok erken daha yasım kucuk nasıl bakacam ben dıye aılemde uzakta1,5 senelik evliyim bende şanslısın anka genç anne olacaksın
vala evet küçük ama ha deyincede olmuyormuş en iyisini yapmışsın hem ailende yannda yoksa can yoldası olur yoklugunu aramazsn ailennewet esim yası var bıraz o yuzden yapalım dedık rabbım gonlume göre verdi sizce erken mı ya 2 gun once oturdum bayaa agladm cok erken daha yasım kucuk nasıl bakacam ben dıye aılemde uzakta