• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

öncelikle hayırlı uğurlu olsun, inşallah kucağına alırısn :) bende bulantı kusma yok ancak alengirli rüyalar mevcut. değişen hormon seviyeleri yüzünden herhalde. ben zaten çok rüya görürdüm şimdi acaip rüyalar görüyorum :)

Sagol canim :) insallah gecer yakin zamanda ya bu ne iki gündür kaca kaca bi hal oldu :silah:

son regl tarihine göre ne kadarlık hamilesin? 6ysa kalp atışları oluşmuştur :)
ya ben sıkıntımı anlatyım mı sızee nolur bı yorum yapın su konuya ben en son adettımı hatırlamıyorum cnku o dönemler gercekten cok buyuk problemlerım vardı hatırlamıyorum duzensız oluyordu saten temmuzun baslarıydı ama tam tarıh yok hastaneye gıttım doktor sordu son tarıhımı kızmasın dıye 4 yda 5ıydı dedım yalan söledım napım hcg 15nde 702.7 cıktı doktor daha yenı yenı gec dollenme olmus dedı ama bunu taıhe gore mı dedı ben tarıhı kafan atmıstım :( bska dr da bır hafta gerıden gelıyorsun normal gebelere göre dedi kese gorunmedıgı ıcın tam net ne kadarlık bılmıyorum :((( buda cok üzüyor beni

Sagol canim :) insallah gecer yakin zamanda ya bu ne iki gündür kaca kaca bi hal oldu :silah:
gebeler çok görürmüş böyle rüyalar, özellikle karabasan (ki ben onun öyle inlicinli şeyler olduğuna inanmıyorum, tamamen psikolojik ve enerjiyle alakalı) olurmuş. ama sıkma canını çok da takılma. insan kafasını neye takarsa onunla daha çok karşılaşıyor çünkü.

merhabaaa hos geldınn :) piskolejik bendede oldu daha kotuydu benm towbe estafullah ruyamda uc harıflı cocugunu almaya geldım dedı karnıma felan bastırdı aglayarak uyandm bı zaman sonra gecer :)

Hosbulduk canm :) ayy sus simdi rüyamda falan görürüm seninki dahada kötüymüs bence kendine dua falan tak yatarken bu benim3. Hamileligim ilki bos gebelikdi ikincisinin kalbi durdu kalbinin durdugu günde sanki ben yatarken birisi nefesimi kesiyordu agirlik cöktü üstüme bide hep ciglik cigliga uyanip yatiodum yine allah korusun simdi ise kaynanam bi dua hazirlayip verdi hep yatagima takili sükür kötü bisey yok

Kizlar benide araniza alin :) 7+1 haftalik hamileyim bende 1 haftadir mide bulantisindan bisey yiyemiyorum 1.5 kilo atim 1 haftada iki gündürde geceleri rahat uyku yok sabahin köründe korkarak ter icinde uyaniyorum dün biri beni kovaliyordu rüyada bugünde silahli adam takip ediyordu beni neyden kaynaklaniyorki benim gibi olan varmi?
Canım hamile, lohusa kadınlarla çok uğraşırlar derler ama ne kadar gerçek bilmiyorum. Kötü rüyalar şeytanidir canm dua okuyup öyle.uyu o.zaman.bişey olmaz Allahın izniyle.. Bende son.bikaç gündür tedirgin olduğum rüyalar görüyorum. Hayır olsun inşallah. Bebeğin de hayırlı olsun sağlıkla kucağına.al.İnşallah

Hosbulduk canm :) ayy sus simdi rüyamda falan görürüm seninki dahada kötüymüs bence kendine dua falan tak yatarken bu benim3. Hamileligim ilki bos gebelikdi ikincisinin kalbi durdu kalbinin durdugu günde sanki ben yatarken birisi nefesimi kesiyordu agirlik cöktü üstüme bide hep ciglik cigliga uyanip yatiodum yine allah korusun simdi ise kaynanam bi dua hazirlayip verdi hep yatagima takili sükür kötü bisey yok
kız sen benı daha cok korkuttun yaa nefesım kesıldı felan towbe towbe gevsen alıyım balı bende

hoşgeldin cnm aramıza sakın ol bendede oldu malesef hep savaş bomba gördüm ortalık kötü sanırım bilinç altı dua oku yat

Hosbulduk canim tabi onunda etkisi olabilir zaten yatagima hep dua takip yatiyorum ona ragmen göriyorum anlamadim gitti sonra diyorum acaba okadar korkarak uyandim bebegime bisey olmusmudur diye

Back