NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

ne testi peki oo amac ne yani acıklar mısınız ılk gebelıgım tecrubem yok ??
tiroid testi o, gebelikte tiroidlerin düzgün çalışması gerekiyor, herhangi bir sıkıntı görüldüğünde hemen ilaçla müdahale ediliyor. mesela ben hasimoto tiroidi hastasıyım, her ay tsh kontrol ettireceğim, ona göre kullandığım sentetik tiroid hormonu ilacımın dozajı ayarlanacak. hayırlı uğurlu olsun, allah tamamına erdirsin :)

BEN ZATEN DİREK MORAL SIFIR ALMADNZ GALİBA DAHA BENM İŞTAH MAŞLLAH AÇIK
doktorum bana bütün gebelikte toplam 7 kilo alacaksın dedi. henüz almadım kilo, ilk 3ü kilo almadan tamamlamayı düşünüyorum, benim de açıldı son 3-5 gündür ama frenliyorum kendimi elimden geldiğince :)

allah razı olsun canm cok sagol yaptıracam bu testleri en kısa zmanda senınde tamamına edırsın hayırlı ugurlu kucagına almayı nasip etsin

elde olmuo vala midem bulanıo yemeyince sanki sende troit hastasıymışsn bende ya levotron 50 mg kullanıom şimdlk

Ay ne güzel kıymetini bilin bunun benm.iştah sıfır ödüm.kopuyo yediğimi.çıkarcam diye

bendee cook asırı yıyorum normalınde bır öğün yemek durabılen bır ınsandım 48 kıloydum smdı her öğün yemek ıstıyorum :) eşim ve ben sok oluyoruz ısteksız napım aclık hıssı gelıyor yani

ewet arkadaslar sorunlarımızı yazalım bılgı verelım bırbırmıze benm ılk aılemde uzakta baska sehırdeyım bazen kıtlenıp kalıyorm wallaha napsam nasıl yapsam felan burası ıyı oldu konu sahıbı sagolsun

iyide daha 7 haftalık 9 ayı var bunun kendımı tutmam lazım kızlar ya aşermeler ne zman baslıyor acaba
evet evet kendini kaptırma sakın bir de milletin "sen 2 canlısın" demelerine de aldırma, yediğin hiç bişi direk bebişe gitmiyor. zaten annede varolan depolardan yiyor, kilo iyi bişi diil, hamileliği de zorlaştırıyor, hayatı da.

vücut bebeği tehdit olarak görüp atar ya da zihinsel engelli çocuklarımız olur. yani seçenekler arasında iyi hiç bişi yok. sakın ihmal etme ilacını, bebeğe hiç bi etkisi yok zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…