- Konu Sahibi nisanyagmurumm
ne demek kalırsak ya en güzel günlerinz zehir etmeyin birbirinzeInsallah canim dogana kadar kalirsak tabi artik takmamaya calisiyorum bebegim icin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne demek kalırsak ya en güzel günlerinz zehir etmeyin birbirinzeInsallah canim dogana kadar kalirsak tabi artik takmamaya calisiyorum bebegim icin
Cansucns22 canim sen kacinci haftadasin
ne demek kalırsak ya en güzel günlerinz zehir etmeyin birbirinze
cnm aslında hamile olunca biraz duygusallaşıoruz sende seslenme bence tabi oda sana karşı hassaas olmalıBende ona kahroluyorum zaten 2 bucuk yil bekledik bu anlari bi anda degisti hersey
cnm aslında hamile olunca biraz duygusallaşıoruz sende seslenme bence tabi oda sana karşı hassaas olmalı
hazana katılıyorum alttan al beraber gidinHassas degil iste canim ilk haftalar cok iyiydi sonra bozuldu neyse Allah hayirlisini versin artikk
Yanlız gitme canim sakin dr a esinle git mutlaka . esler genelde bebegin gec farkina variyorlar berabee gidin esinle orda kalp atimini . Bebegi falan görsün o da daha dikkatli olur ins bir de yaninda hamilelik psikolojisi ile ilgili şeyler oku farkindalik yarat
Aynen ben de tam onu yaziyordum sonucta once seni muayene ediyor sonra eşini cagiriyor orada dr ile gorusebilirsin hani esime biraz hamilelik psikolojisiyle ilgili birseyler soyleseniz gergin ve beni de geriyor falan diye genelde dr larin dediklerini dinliyorlar çünküBende oyle dusundum canim daha hic gelmemisti bugun beraber gidecez annemde doktorla konusacakmis biz gitmeden once tavsiye versin diye
ben zaten tombik olduğum için karnımın çıkıp çıkmadığını anlayamıyorum ama giydiklerimin belleri sıkmaya başladı 8+2deyim ben :)GÜNAYDIN ANNELER KİLO ALAN VARMI ACABA BEN 9+1 İM VE KARNIM ÇIKMAYA BAŞLADI SİZDE VARMI BÖYLE Bİ DURUM???
Tatlım sen kaç yaşındasın, eşin kaç yaşında? erkekler babalık fikriyle delirebiliyolar, ama biz kadınlar zaten anne olrak yaratılıyoruz.Bende ona kahroluyorum zaten 2 bucuk yil bekledik bu anlari bi anda degisti hersey
Tatlım sen kaç yaşındasın, eşin kaç yaşında? erkekler babalık fikriyle delirebiliyolar, ama biz kadınlar zaten anne olrak yaratılıyoruz.
kesin delirmiş :) benim eşim 38i bitiriyor eylülde, deliriyor baba olmak için şu an. ama hala tam olarak sorumluluklarının farkında olduğunu sanmıyorum. erkeklerde yaş çok önemli be tatlım, ama hepsi yoluna girer şimdi o da küçük çaplı bi şok geçiriyor öyle düşün. biraz zaman tanı, doktora gelsin ama senle, hormonlarını anlatsın doktor. ben cumartesi günü eşim limon almayı unutmuş diye zırıl zırıl ağladım, gelmiş bana "tamam aşkım sana kasayla limon alıcam, üzülme sen" diyoBen 22 esim 26 canim
kesin delirmiş :) benim eşim 38i bitiriyor eylülde, deliriyor baba olmak için şu an. ama hala tam olarak sorumluluklarının farkında olduğunu sanmıyorum. erkeklerde yaş çok önemli be tatlım, ama hepsi yoluna girer şimdi o da küçük çaplı bi şok geçiriyor öyle düşün. biraz zaman tanı, doktora gelsin ama senle, hormonlarını anlatsın doktor. ben cumartesi günü eşim limon almayı unutmuş diye zırıl zırıl ağladım, gelmiş bana "tamam aşkım sana kasayla limon alıcam, üzülme sen" diyo
Bencede dr konusmasi ise yarar su an farkinda degil bence ne kadar guzel gunler bekliyo sizi halbuki #cansucns22
Bende cuma gittim dr kalp atisi yeni baslamisti kalp atislarini duyduk haftaya daha gumbur gumbur olur dedi butun tahliller yapildi ve bi sikinti yok cok sukur hersey yolunda