- Konu Sahibi nisanyagmurumm
orası öyle tabi sen daha görmedn değilmi bebişiHic belli olmaz canim bebek saglikli olsun iyi beslensin de cok kiloyu düşünmüyorum tabi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
orası öyle tabi sen daha görmedn değilmi bebişiHic belli olmaz canim bebek saglikli olsun iyi beslensin de cok kiloyu düşünmüyorum tabi
Ayy ins canimduyarsın tabi hayttaki en güzel duygu .:)
inşallah cnm ben söyledik ilk öğrendgmde dayanamadm bu anı beklemiştm hep Allahım kimseyi yokluguyla sınamasn bende haftaya gidecem kontrole bayramdan önce gideyim dedim bayramda 3 ay bitmesne 1 hafta kalıo ne çabuk geçiyor günler anlamıorum :)Ayy ins canim
Ay evet ya masallah sen benden 2 hafta ondesin canim bu defa da ense kalınlığı falan olculecek herhalde bir de ikili test falan yapılıyor galibainşallah cnm ben söyledik ilk öğrendgmde dayanamadm bu anı beklemiştm hep Allahım kimseyi yokluguyla sınamasn bende haftaya gidecem kontrole bayramdan önce gideyim dedim bayramda 3 ay bitmesne 1 hafta kalıo ne çabuk geçiyor günler anlamıorum :)
ben testleri yaptırmıcam hiçAy evet ya masallah sen benden 2 hafta ondesin canim bu defa da ense kalınlığı falan olculecek herhalde bir de ikili test falan yapılıyor galiba
dr sana bir tarih vermedi mi caniminşallah cnm ben söyledik ilk öğrendgmde dayanamadm bu anı beklemiştm hep Allahım kimseyi yokluguyla sınamasn bende haftaya gidecem kontrole bayramdan önce gideyim dedim bayramda 3 ay bitmesne 1 hafta kalıo ne çabuk geçiyor günler anlamıorum :)
bir ay sonra gel dedi sadece 15 idi o zaman bende 7-8 gibi gidecem bayram gelio çünküdr sana bir tarih vermedi mi canim
evet cnm şuan daha çok merak ediyorum onuHadi ins minigin simdi buyumustur iyice annesi
hayırdır cnm ne oldu ki kanamaa felan mıGunaydin kizlar ben bugun gidiyorum kontrole insallah birsey olmamistir bebegime bu hafta o kadar cok stres yasadim uzuldum ki
hayırdır cnm ne oldu ki kanamaa felan mı
evet cnm stres yapma rahat ol takma kimseyide sen ve bebeğin var artık doğsun hele neşe olur evinizeYok canim cok sukur oyle birsey olmadi esimle aramiz cok bozuk o yuzden cok stres yasadim stres iyi degil diyorrlar insallah birsey olmamistir
OlmaZ ins ya sen gönlünü ferah tut guzel haberlerle gel canimYok canim cok sukur oyle birsey olmadi esimle aramiz cok bozuk o yuzden cok stres yasadim stres iyi degil diyorrlar insallah birsey olmamistir
evet cnm stres yapma rahat ol takma kimseyide sen ve bebeğin var artık doğsun hele neşe olur evinize
Cansucns22 canim sen kacinci haftadasinYok canim cok sukur oyle birsey olmadi esimle aramiz cok bozuk o yuzden cok stres yasadim stres iyi degil diyorrlar insallah birsey olmamistir
OlmaZ ins ya sen gönlünü ferah tut guzel haberlerle gel canim