NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

Yanlız gitme canim sakin dr a esinle git mutlaka . esler genelde bebegin gec farkina variyorlar berabee gidin esinle orda kalp atimini . Bebegi falan görsün o da daha dikkatli olur ins bir de yaninda hamilelik psikolojisi ile ilgili şeyler oku farkindalik yarat

Bende oyle dusundum canim daha hic gelmemisti bugun beraber gidecez annemde doktorla konusacakmis biz gitmeden once tavsiye versin diye

Bende oyle dusundum canim daha hic gelmemisti bugun beraber gidecez annemde doktorla konusacakmis biz gitmeden once tavsiye versin diye
Aynen ben de tam onu yaziyordum sonucta once seni muayene ediyor sonra eşini cagiriyor orada dr ile gorusebilirsin hani esime biraz hamilelik psikolojisiyle ilgili birseyler soyleseniz gergin ve beni de geriyor falan diye genelde dr larin dediklerini dinliyorlar çünkü

Burdaki butun bayanlara söylüyorum asla yanliz gitmeyin dr kontrollerine esiniz mutlaka yaninizda olsun kizlar cunku gercekten çünkü allah bizi oyle yaratmis ko daha karnimiza dustugu ilk andan itibaren kendimizi anne gibi hissediyoruz ama babalarin cogu oyle degil farkında degil durumun gorunce bebegi kontrolde onlar da sorunlulugu paylasiyor

Ben 22 esim 26 canim
kesin delirmiş :) benim eşim 38i bitiriyor eylülde, deliriyor baba olmak için şu an. ama hala tam olarak sorumluluklarının farkında olduğunu sanmıyorum. erkeklerde yaş çok önemli be tatlım, ama hepsi yoluna girer şimdi o da küçük çaplı bi şok geçiriyor öyle düşün. biraz zaman tanı, doktora gelsin ama senle, hormonlarını anlatsın doktor. ben cumartesi günü eşim limon almayı unutmuş diye zırıl zırıl ağladım, gelmiş bana "tamam aşkım sana kasayla limon alıcam, üzülme sen" diyo

ayy hic gulecegim yoktu sagol canimm.bakalim bugun degisir belki biraz 2 bucukta gidecez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…