- 26 Nisan 2016
- 654
- 415
- 33
- Konu Sahibi nisanyagmurumm
Günaydın guzel anneler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canikom, bugün nasıl keyifler?Günaydın guzel anneler
Iyi canim hafta sonu dinlendim biraz anneme kaçtım bugun cok şükür iyiyim bugun şimdilik bir sıkıntı yok sen nasilsinGünaydın canikom, bugün nasıl keyifler?
Akintilarim decam ediyor maalesef ki, dün biraz yoğundu ama cuma gördüm bebeği yine 1,5 cm olmuş kalbi de pıtır pıtırdi. Doktorum sabırlı olmamı söyledi. Öyle yapıyorum ben de. Kadinlarkulubundeki felaket senaryolarını okumuyorum :)Iyi canim hafta sonu dinlendim biraz anneme kaçtım bugun cok şükür iyiyim bugun şimdilik bir sıkıntı yok sen nasilsin
Bence de canim kotu seylerden etkileniyor insan iyi dusun her zaman hersey guzel olacak goreceksinAkintilarim decam ediyor maalesef ki, dün biraz yoğundu ama cuma gördüm bebeği yine 1,5 cm olmuş kalbi de pıtır pıtırdi. Doktorum sabırlı olmamı söyledi. Öyle yapıyorum ben de. Kadinlarkulubundeki felaket senaryolarını okumuyorum :)
inşallah bakalım :) sen daha hiç görüp duymadın mı kendilerini?Bence de canim kotu seylerden etkileniyor insan iyi dusun her zaman hersey guzel olacak goreceksin
Günaydın canim kilo mu bilmiyorum ama ben de sislik oluyor sabah birsey yok ama aksama kadar artik dugmeleri kapatamiyorum pantolununGÜNAYDIN ANNELER KİLO ALAN VARMI ACABA BEN 9+1 İM VE KARNIM ÇIKMAYA BAŞLADI SİZDE VARMI BÖYLE Bİ DURUM???
şişlik aferdersin kabızlıkta çok var kıyafet almak için erken mi acaba diyorumGünaydın canim kilo mu bilmiyorum ama ben de sislik oluyor sabah birsey yok ama aksama kadar artik dugmeleri kapatamiyorum pantolunun
Alacam ben canim ozellikle pantolon su yazlik tril tril pantolonlar var hem sikmiyor da onlardan alacamşişlik aferdersin kabızlıkta çok var kıyafet almak için erken mi acaba diyorum
hamile pantolonu değilmi ya ben 73 le hamile kaldım şimdi 76 oldum çok cnm skkınAlacam ben canim ozellikle pantolon su yazlik tril tril pantolonlar var hem sikmiyor da onlardan alacam
Hem de nasil nazar etmeyeyim de kendime 7+3um bugun çok şükür mide bulantisi yok yiyorum valla simdilik hersey ben de yemeyince mide bulantisi oluyor diye düşünüyorum midem kiyir kiyir oluyor ara öğün yapiyorum ben az ve sık yiyorum aralarda meyve yiyorum sut yoğurt falaniştahın açıkmı yani
beni anlatmışşsın ya aynıyız daha kusmadım şükür bendeHem de nasil nazar etmeyeyim de kendime 7+3um bugun çok şükür mide bulantisi yok yiyorum valla simdilik hersey ben de yemeyince mide bulantisi oluyor diye düşünüyorum midem kiyir kiyir oluyor ara öğün yapiyorum ben az ve sık yiyorum aralarda meyve yiyorum sut yoğurt falan
Ben 57 kiloyum canim hamilelik pantolu degil ya yazlik ince renk renk hatta pantolonlar var onlara bakacam bugunhamile pantolonu değilmi ya ben 73 le hamile kaldım şimdi 76 oldum çok cnm skkın
ne güzel ya çok almazsın sen benceBen 57 kiloyum canim hamilelik pantolu degil ya yazlik ince renk renk hatta pantolonlar var onlara bakacam bugun