• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

Iyi canim hafta sonu dinlendim biraz anneme kaçtım bugun cok şükür iyiyim bugun şimdilik bir sıkıntı yok sen nasilsin
Akintilarim decam ediyor maalesef ki, dün biraz yoğundu ama cuma gördüm bebeği yine 1,5 cm olmuş kalbi de pıtır pıtırdi. Doktorum sabırlı olmamı söyledi. Öyle yapıyorum ben de. Kadinlarkulubundeki felaket senaryolarını okumuyorum :)

Akintilarim decam ediyor maalesef ki, dün biraz yoğundu ama cuma gördüm bebeği yine 1,5 cm olmuş kalbi de pıtır pıtırdi. Doktorum sabırlı olmamı söyledi. Öyle yapıyorum ben de. Kadinlarkulubundeki felaket senaryolarını okumuyorum :)
Bence de canim kotu seylerden etkileniyor insan iyi dusun her zaman hersey guzel olacak goreceksin

Yok canim gordum keseyi kalp atisi da var dedi dr ama duymadik daha ben rahatsizdim acile gittigimizde dr dedi kalp atimi var diye benim dr izindeydi bu hafta g el ecek

Guya bugun izin kullanacaktim uyuyayim dedim ama sabahin köründe uyandim yine acikiyorum ya kalkip birseyler yedim

iştahın açıkmı yani
Hem de nasil nazar etmeyeyim de kendime 7+3um bugun çok şükür mide bulantisi yok yiyorum valla simdilik hersey ben de yemeyince mide bulantisi oluyor diye düşünüyorum midem kiyir kiyir oluyor ara öğün yapiyorum ben az ve sık yiyorum aralarda meyve yiyorum sut yoğurt falan

Hem de nasil nazar etmeyeyim de kendime 7+3um bugun çok şükür mide bulantisi yok yiyorum valla simdilik hersey ben de yemeyince mide bulantisi oluyor diye düşünüyorum midem kiyir kiyir oluyor ara öğün yapiyorum ben az ve sık yiyorum aralarda meyve yiyorum sut yoğurt falan
beni anlatmışşsın ya aynıyız daha kusmadım şükür bende

Back