NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

Ben fena halde grip oldum 4 5 gundur cok kotuydum bugun iyiyim cok sukur sabahlari midem bulaniyo hic istahim yok ve halim de yok hic. Cuma gunu gidicem dr kalp atisini duyariz bizde insallah

Ihlamur ictim gecti biraz daha iyiyim ama gectikten sonra ihlamur iyi degil hamilerde dediler ne kadar dogru onu bilmiyorum bise olmadi ama cok sukur sana da gecmis olsun canim

GÜNAYDIN KIZLAR BENDE DE HİÇ İSTAH YOK VALLA SÜRKLİ CUBUK YİYORUM YOGURT İYİ GELİYO BİDE HEP MİDE BULANTISI KURU KURU İNŞ. BUNLAR DA GECİCEK:)))

Kızlar günaydın :) ben geldim :)
Uzun zamandır yazamıyorum ama takip ediyordum sizi çok şükür telefonuma kavuştum :)
Bende mide bulantısı, öğütme hat safhada. 0 iştah. Her kokudan midem kalkıyor. Doğru düzgün hiç bir şey yiyemiyorum. Aç kalmamak için yiyorum kilo verdim
Kızlar benim gazımda oluyor çok fena onu nasıl geçirsem
Sabaha kadar sancı çekiyorm bazı günler..

Aynen aynen o gaz cok fena sanki her yedigin gaz yapiyo gibi corapsiz gezmemeye dikkat ediuorm baska da hicbirsey aklima gelmiyo biraz dikkat edicez

Aynen aynen o gaz cok fena sanki her yedigin gaz yapiyo gibi corapsiz gezmemeye dikkat ediuorm baska da hicbirsey aklima gelmiyo biraz dikkat edicez
Bu sıcakta zaten sıcak basıyo ara ara.içten içten asla çorap giyemem herhalde :)

hos geldin canım 8 haftada mi oluyor ki boyle seyler hadif gazim var ama cok degil benim de tek sikintim tansiyonum dusuyor elim ayagimm titriyor kafami kaldiramiyorum 7+1bugun bakalım hayirlisi

hos geldin canım 8 haftada mi oluyor ki boyle seyler hadif gazim var ama cok degil benim de tek sikintim tansiyonum dusuyor elim ayagimm titriyor kafami kaldiramiyorum 7+1bugun bakalım hayirlisi
Hoşbulduk btnem bende bugün çok garip aşırı başm döndü bayılcam zannettim telefona uzandım o derece. Hayırdır inşallah. Hiç bilmiyorum btnem ama bende fenaym

Ben olcturdum tansiyonum 10 a 6 cikti düşmüş yani bugun esim eczaci tanidiktan folik asit almaya gitmiste demir cinko b12 karisimlo bir ilac vermis 3 ay öncesinden kullanmaliydi diye o yuzden sordum siz kullanıyor musunuZ diye

Merhaba kizlar görünce yazmak istedim. Gecen sene bu zamanlar aynı seyleri yaşıyordum sizle 1nisan 2016da oglumu kucagima aldim:)) rabbim sağlıklı kolay bi gebelik ve dogum nasip etsin hepinize:))
Amin amin tesekkur ederiz. O zaman hemen bi deneyim paylaşımı isteyeyim; ilk trimester'da yaşadığınız sıkıntı sorunlar nelerdi? Hepimiz ilk trimesterdeyiz de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…