NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

Kızlar ben de mantar yoktu hamilelikten dolayi oldu sanırım beyaz sarı peynir gibi akıntı geliyor yardimci olur musunuz bu durumu yaşayan var mi

kızlar bır de sey soracam ben 6+5 ım ya sımdı kalbı goruldu dr da ızne cıkmıs sımdı sız ne kadar sure sonra tekrar kontrole cagrıldınız

kızlar bır de sey soracam ben 6+5 ım ya sımdı kalbı goruldu dr da ızne cıkmıs sımdı sız ne kadar sure sonra tekrar kontrole cagrıldınız
ben de kalp atışı için 6+5 te gitmiştim gördüm ama duyamadım iki hafta sonra gel dedi cumartesi gideceğim hem de üçüncü aya girmiş oluyorum aylık kontrol oluyor bence sen de iki hafta sonra git

ben kseyi gördükten sonra doktorum izne ayrılmıştı, 2 hafta sonra da kalp atışını duyduk ufaklığın o yüzden :) normalde de benim muayene+kontrol 2 hafta arayla oluyor. daha sık görünmeye bir sıkıntı olmadığı sürece pek gerek yok gibi

işte ben duzenlı bır dr bulamadım o sıkıntı bır tane var cok ıyı adam sureklı sehır dısına egıtıme gıttıgı ıcın ben gebe takıbı yapmıyorum dedı iki dr vardı aklımda aradım ikisi de ızınlı bılmıyorum ıste bakınıyorum kızlar

Benim canım doğru durust bisi yemek istemiyorum, ömrümü çorbayla fındık fıstık bademle geçirebilirsiniz gibi geliyo. Hiç bulantı ya da tiksinmek yok ama istahim da yok. Arada kafeiinsiz kahve içiyorum canım çok isterse. Sizde durumlar nasıl? Bulantıları? Kusmalar? Ay bi de tansiyonun oynak 3 gündür biraz :)

Benim ara ara bulantilarim oluyo 3.4 gundur fena istahsizlik var birsey canim cekmiyor bi de ben sigara iciyorum ama dun bugun tiskiniyorum insallah sigara icmeyince istahim aciliyor yavas yavas :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…