- 4 Ağustos 2016
- 2.442
- 4.159
- 53
- 34
- Konu Sahibi nisanyagmurumm
Kızlar ben de mantar yoktu hamilelikten dolayi oldu sanırım beyaz sarı peynir gibi akıntı geliyor yardimci olur musunuz bu durumu yaşayan var mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de her akşam yürüyüş yapıyordum kanama olana kadar, şimdi hareket etmeye korkar oldum ama inşallah en yakın zamanda yeniden düzene girecek her şey :)Size dedim de ben kayboldum yuruyuse ciktik arkadasla iyi geldi bayagi .
günaydın :)Günaydın arkadşlar :)
bende yok ama mantar olabilir cnm, bi doktoruna görün istersen.Kızlar ben de mantar yoktu hamilelikten dolayi oldu sanırım beyaz sarı peynir gibi akıntı geliyor yardimci olur musunuz bu durumu yaşayan var mi
canım cok yorma kendını ozellıkle 12. hafta olana kadar ondan sonra rısk azalıyormusben de her akşam yürüyüş yapıyordum kanama olana kadar, şimdi hareket etmeye korkar oldum ama inşallah en yakın zamanda yeniden düzene girecek her şey :)
ben de yok canım dr un ne dıyor gorustun muKızlar ben de mantar yoktu hamilelikten dolayi oldu sanırım beyaz sarı peynir gibi akıntı geliyor yardimci olur musunuz bu durumu yaşayan var mi
ben de kalp atışı için 6+5 te gitmiştim gördüm ama duyamadım iki hafta sonra gel dedi cumartesi gideceğim hem de üçüncü aya girmiş oluyorum aylık kontrol oluyor bence sen de iki hafta sonra gitkızlar bır de sey soracam ben 6+5 ım ya sımdı kalbı goruldu dr da ızne cıkmıs sımdı sız ne kadar sure sonra tekrar kontrole cagrıldınız
kızlar bır de sey soracam ben 6+5 ım ya sımdı kalbı goruldu dr da ızne cıkmıs sımdı sız ne kadar sure sonra tekrar kontrole cagrıldınız
ben kseyi gördükten sonra doktorum izne ayrılmıştı, 2 hafta sonra da kalp atışını duyduk ufaklığın o yüzden :) normalde de benim muayene+kontrol 2 hafta arayla oluyor. daha sık görünmeye bir sıkıntı olmadığı sürece pek gerek yok gibikızlar bır de sey soracam ben 6+5 ım ya sımdı kalbı goruldu dr da ızne cıkmıs sımdı sız ne kadar sure sonra tekrar kontrole cagrıldınız
şimdi doğumhaneden geliyorum doktor kalp atışını dinletti tekrar 7+2 olmuşum 1.13cm bebişim kocaman olmuş dio doktor:))) ne güzel bi duygu rabbim herkese tattırsın
süper haberler :) hayırlı uğurlu olsun.şimdi doğumhaneden geliyorum doktor kalp atışını dinletti tekrar 7+2 olmuşum 1.13cm bebişim kocaman olmuş dio doktor:))) ne güzel bi duygu rabbim herkese tattırsın
Benim canım doğru durust bisi yemek istemiyorum, ömrümü çorbayla fındık fıstık bademle geçirebilirsiniz gibi geliyo. Hiç bulantı ya da tiksinmek yok ama istahim da yok. Arada kafeiinsiz kahve içiyorum canım çok isterse. Sizde durumlar nasıl? Bulantıları? Kusmalar? Ay bi de tansiyonun oynak 3 gündür biraz :)
ayyy içme içme yazık bebeciğe :)Benim ara ara bulantilarim oluyo 3.4 gundur fena istahsizlik var birsey canim cekmiyor bi de ben sigara iciyorum ama dun bugun tiskiniyorum insallah sigara icmeyince istahim aciliyor yavas yavas :)
ayyy içme içme yazık bebeciğe :)
gerçi söylemek bana kolay zaten sigara içmediğim için, zor yoksa kurtulmak tahmin edebiliyorum.Ayy birakiyorum insallah canim