- 30 Mayıs 2015
- 1.181
- 1.056
- 133
- 39
- Konu Sahibi nisanyagmurumm
-
Allah hayirlisini versin canım, demek ki sağlıksız bir bebekmis öyle düşünmek lazım. Benim de kahverengi akıntılarım az az olsa da devam ediyor, perşembe sabahı randevumuz var ve diken ustundeyim acaipEvet canm malesef düşük yaptmhic bise anlamadm birden oldu hersey ve bitti kan degerim 373 ken 5 gun once dun gece 38 bugun sabah 29 çıktı doktor 1 2 gune biter degerin düşer dedi normalde yarn bebegimizi ilk defa gormeye gidecektik kismet degilmis allahn takdir ilahisi hakkimizda hayırlısı
Merhaba bende hamile olduğunu geçen hafta öğrenebilenlerdenim.. İlk değerim düşüktü 26,37 doktor geç döllenme olabilir dedi.. İkincisi 40,77 yani 2 katı artamadı, doktor ters giden birşeyler var 3. Testi yapalım dedi 3. Test 106,70.. Progestan Verdi Bebek toparliyor galiba dedi... Ilaci aldiktan 1-1,5 saat sonra wc de kahve lekelenme oldu simdi wc ye gidince devam ediyor. Fakat göğüs hassasiyetim başından beri aşırı değildi hafifti ama bitti. Göğüslerim şiş ve dolgun sadece mide bulantım da geçti.. Siz de de böyle mi oldu ?!?Evet canm malesef düşük yaptmhic bise anlamadm birden oldu hersey ve bitti kan degerim 373 ken 5 gun once dun gece 38 bugun sabah 29 çıktı doktor 1 2 gune biter degerin düşer dedi normalde yarn bebegimizi ilk defa gormeye gidecektik kismet degilmis allahn takdir ilahisi hakkimizda hayırlısı
Evet canm malesef düşük yaptmhic bise anlamadm birden oldu hersey ve bitti kan degerim 373 ken 5 gun once dun gece 38 bugun sabah 29 çıktı doktor 1 2 gune biter degerin düşer dedi normalde yarn bebegimizi ilk defa gormeye gidecektik kismet degilmis allahn takdir ilahisi hakkimizda hayırlısı [/
canım cok geçmiş olsun inan çok üzüldüm rabbim yardımcın olsun dualarımızdasın
Kizlar bana cevap verecek kimse yok mu ?!????Merhaba bende hamile olduğunu geçen hafta öğrenebilenlerdenim.. İlk değerim düşüktü 26,37 doktor geç döllenme olabilir dedi.. İkincisi 40,77 yani 2 katı artamadı, doktor ters giden birşeyler var 3. Testi yapalım dedi 3. Test 106,70.. Progestan Verdi Bebek toparliyor galiba dedi... Ilaci aldiktan 1-1,5 saat sonra wc de kahve lekelenme oldu simdi wc ye gidince devam ediyor. Fakat göğüs hassasiyetim başından beri aşırı değildi hafifti ama bitti. Göğüslerim şiş ve dolgun sadece mide bulantım da geçti.. Siz de de böyle mi oldu ?!?
canım benim kahverengi lekelenmem yok ama gögüs hassasiyeti yaşadım hala da devam ediyor mide bulantım da cok yok zaten 7 haftadan sonra genelde başlıyormus canını sıkma herkesin belirtileri farklı olabiliyor rabbim bebeğini sana bağışlasınKizlar bana cevap verecek kimse yok mu ?!????
Sağol CNmcanım benim kahverengi lekelenmem yok ama gögüs hassasiyeti yaşadım hala da devam ediyor mide bulantım da cok yok zaten 7 haftadan sonra genelde başlıyormus canını sıkma herkesin belirtileri farklı olabiliyor rabbim bebeğini sana bağışlasın
Hazanvom gerçekten de oyle.. Herkes de birşey var rabbim sağlıklı sıhatli noksansız zeki güzel çocuk olarak nasip etsin inşallahherkes birşeyden dertli işte benim de değerlerim yüksek mol gebelik yaşadım tekrarlar diye ödüm kopuyor rabbim hayırlısını versin biz ne desek de bos
canım değerlerin kaçtı senin?herkes birşeyden dertli işte benim de değerlerim yüksek mol gebelik yaşadım tekrarlar diye ödüm kopuyor rabbim hayırlısını versin biz ne desek de bos
inş canımHazanvom gerçekten de oyle.. Herkes de birşey var rabbim sağlıklı sıhatli noksansız zeki güzel çocuk olarak nasip etsin inşallah
benim adet tarihimi iki gün gece değerim 2200 dücanım değerlerin kaçtı senin?
mol gebelikte milyon değerler olmuyor mu benim de ilk öğrendiğimde bata üç gün kala 289 du bir gün geçe de 1251 olmuştu bende endişelendim aynı şeyden ama doktor çok sağlıklı bir gebelik dedi. İnternetten çok araştıramadım ama mol de değerler çok çok daha yüksek olmuyor mubenim adet tarihimi iki gün gece değerim 2200 dü
benim de regl olacağım gün 347,5'tu doktor bir daha kan istemedi bile, 2 gün sonra bir daha gittim kendi kendime 1032 olmuştu, "yeter artık deldirme kollarını" dedi bana. biraz ağrım ve akıntım var, yarın da kontrole gidicez, allah sonumuzu hayır etsin.mol gebelikte milyon değerler olmuyor mu benim de ilk öğrendiğimde bata üç gün kala 289 du bir gün geçe de 1251 olmuştu bende endişelendim aynı şeyden ama doktor çok sağlıklı bir gebelik dedi. İnternetten çok araştıramadım ama mol de değerler çok çok daha yüksek olmuyor mu
senin de gayet iyi değerlerin inşallah sağlıkla kucağına alıp büyütürsün canım.benim de regl olacağım gün 347,5'tu doktor bir daha kan istemedi bile, 2 gün sonra bir daha gittim kendi kendime 1032 olmuştu, "yeter artık deldirme kollarını" dedi bana. biraz ağrım ve akıntım var, yarın da kontrole gidicez, allah sonumuzu hayır etsin.
amin amin, inşallah hepimiz büyütürüz bebecikleri :) ne sıkıntılı bi iş bu gebelik arkadaş ya, ben sanıyordum ki hamile kalıyosun hoop doğuyo çocuk. 40 tane terane varmış meğer. 7. haftadayım ama hala gerçekten hamile miyim, sağlıklı mı bebek o bile belli değil. kalp atışını duymak da çözüm değil ki, sonrası var aylarcaaaa :) inşallah kafayı bozmadan atlatırım şu süreci.senin de gayet iyi değerlerin inşallah sağlıkla kucağına alıp büyütürsün canım.
rahat ol biraz çocuk doğunca da sürekli kaygı olacak aman ateşi var aman emmiyor vb her anne yaşamıştır bunları hepsi normal de geç bebişine huzur ver annesi o da sağlıklı büyüsün.amin amin, inşallah hepimiz büyütürüz bebecikleri :) ne sıkıntılı bi iş bu gebelik arkadaş ya, ben sanıyordum ki hamile kalıyosun hoop doğuyo çocuk. 40 tane terane varmış meğer. 7. haftadayım ama hala gerçekten hamile miyim, sağlıklı mı bebek o bile belli değil. kalp atışını duymak da çözüm değil ki, sonrası var aylarcaaaa :) inşallah kafayı bozmadan atlatırım şu süreci.
annelik=manyaklık :)rahat ol biraz çocuk doğunca da sürekli kaygı olacak aman ateşi var aman emmiyor vb her anne yaşamıştır bunları hepsi normal de geç bebişine huzur ver annesi o da sağlıklı büyüsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?