- 2 Ekim 2015
- 260
- 172
- 33
- 39
- Konu Sahibi nisanyagmurumm
-
Crl bebek canım. Bebeği bi gördük bi görmedik dediler. Progestanı sordum kanama olmadan vermiyorz dediler. Sinirlerimi bozdular çok. Sorun sadece ilişki olduğu için, ağrım oldu. Gittim bir sürü şey dediler. Düşük olabilir, kanama gelirse gel, haftaya yine gel bebeği görmemiz lazım bilmem ne.
Beta da 7000 olmasını beklerken 9350 çıktı. Herşey yolunda gidiyor şuan aslında. Sadece sancm var braz dnlenmem lazım ama bi sürü şey deyip aklımı allak bullak ettiler. Özellikle vajinal bakarken o kadar canımı yaktılar ki bişey olsa o muayeneden snra olur yani bişey olmaz dimi kızlaar nolur bişey diyin moralim sıfırrrr[/QUOTE
canım benim moralini bozma ya şu an sen sadece sakin olmalısın stres yapma nolur bişey olmamıştır korkma bebeğin tutunuyodur,sen kendini kasmışsındır sancı olmuştur ki bebek yerleşirmiş 3 aya kadar doktor öyle söyledi nolur stres yapma rahat edeceksen yarın kendi doktoruna git bi görün acildekileri boşver o ne bi gördük bi görmedi insanın moralini bozmaktan başka bişey yapmıyolar
Aynen öyle canım o kadar moralim bozuldu ki sana anlatamam. Hala aklımda bi sürü soru var gittiğime pişman oldum ama napayım bunda da bi hayr vardır oldu bikere. İnşallah öyledir de bebeğime bişey olmaz çok acıttılar canımı inşallah bebeğim sağlıklıdır. Betadan anlaşıldığı üzere sağlıklı gidiyo şuanda ama bir sürü şey söyleyip moralimi çok bozdular
benim doktorum ben sormadan söyledi bana genelde alttan muayene için düşük tehlikesi olur mu diye sorulur asla öyle bişey yok dedi ....nolur rahat ol,bak iki gün önce ben de çok stres yaptım baya bi kahve akıntım oldu korktum ama sonra bi rahatlık geldi hepsi geçti gitti .elimizden gelen dinlenmek ,yatmak,dua etmek yoksa inan stres bir işe yaramıyorKese var, yolk kesesi var. Kese büyümüş hatta iki gün önceden daha büyüktü. Ben anlamadm yaa. Sırf sancım var olduğu için düşük tehlikesi olabilir dediler. İlişki bebeği görene kadar yasak tabi. Ama o vajinal muayene nolcak? Riskli bişey mi yaptım ben gitmese miydim napsaydım bir sürü soru var aklımda
Ah kuzum işte öyle diyosunda öyle olmuyo ilk gebeeliğimde bu ağrıları sancıları çok ihmal ettim ben ve kaybettm bikaç arkadaşla konuştm ihmal etme senin ilk gebeliğin düşükle sonçlandı git yinede ne olr ne Olmaz dediler korktm ondan gittim inşallah bebeğim büyür haftaya görebilirim miniğimi rabbim hepimizin yardımcısı olsun cnm. Sen doktora mesaj attn cvp verdimiBenim doktorum bu haftalarda regl sancısı gibi sancıların normal olduğunu bebeğin yerleştiğini ve yerini genislettigini söyledi. Allah'tan akıntın yok, benim şu anda az bisi akintim var ve biraz da agrim
Aynen benim de doktorum alttan muayeneyle düşüğün alakası yok dedi ki ankara'nin nami yürümüş doktorlarından biridir. Canını bunun için sıkma canımAynen öyle canım o kadar moralim bozuldu ki sana anlatamam. Hala aklımda bi sürü soru var gittiğime pişman oldum ama napayım bunda da bi hayr vardır oldu bikere. İnşallah öyledir de bebeğime bişey olmaz çok acıttılar canımı inşallah bebeğim sağlıklıdır. Betadan anlaşıldığı üzere sağlıklı gidiyo şuanda ama bir sürü şey söyleyip moralimi çok bozdular
Akıntı normal olabilir dedi, şiddetli ağrı ve kanamayla riskli dedi. İstersen bi doktora gorunebilirsin şimdilik, haftaya gorucez zaten dedi.Ah kuzum işte öyle diyosunda öyle olmuyo ilk gebeeliğimde bu ağrıları sancıları çok ihmal ettim ben ve kaybettm bikaç arkadaşla konuştm ihmal etme senin ilk gebeliğin düşükle sonçlandı git yinede ne olr ne Olmaz dediler korktm ondan gittim inşallah bebeğim büyür haftaya görebilirim miniğimi rabbim hepimizin yardımcısı olsun cnm. Sen doktora mesaj attn cvp verdimi
hayırlısı olsun canım inş atlatıcaz sağlıkla kucagımıza alıcazValla bugün bende de başladı akıntıdaha önce 2 kimyasal gebeliğim var. Takip edicem bu gece olmadı yarın acile gidicem. Çünkü kendi doktorum tatilde pazartesi geliyo
yolunuz açık olsun dikkatli ol bebiş var artık :)Hayırlı cumalar herkese.. kızlar biz memleketimize osmaniyeye gidiyoruzsize pek yazamicam bu siralar ara ara girebilirim ancak.. kendinize cok dikkat edin allaha emanet olun insllah
BOZMA MORALİNİ BENİMDE KANAMAM OLMUSTU YAZDIM BURAYA 12.75 CIKTI PROGESTAN KAN SONUCUM DOKTOR 10 OLSAYDI HAP BAŞLARDIK DEDİ BUGUN TEKRAR GİDİCEM HEPİMİZİN AYNI ZAMANDA BUNU YAŞAMASI NORMAL DEMEKKİ 5. HAFTADA OLUYOMUS YERLEŞME KANAMASI BENİM KAHVERENGİ DE DEĞİLDİ YANİ BİLDİĞİN KANDI HEPİMİZ İÇİMİZİ RAHAT TUTALIM KAFA RAHAT OLUNCA DAHA İİ OLUYO İNŞ. HAYIRLISIYLA ATLATICAGIZ KIZLARÇok morallerim bozuldu. Sancım olduğu için ihmal etmeyim gideyim acile dedim gittim doktorlar baktı maalesef istemediğim halde vajinal baktılar ve uzun sürdü bide baya kurcaladılar sinirlerm acayip bozuldu. Düşük olabilir dediler ama kese bozulmamış beta hcg 9358 çıktı gayet iyi ilerliyo crl bi görünüyo bi görünmüyor dediler. En son görünmedi dediler. Hastaya tekrar gelcen dediöer crl görünmesi lazm dediler. Görünmezse problem var dediler. Sonra ilişki oldu ondn olablr mi dedm kesn ondandır sancı dediler. Kanama olmadan progestan vermeyiz dediler. Offf kafam bi milyon. Ne düşünmem lazım şaşırdom. Su iç yat dinlen hiç.iş yapma dediler morallerm çok bozuldu
günaydınnnnn :)Günaydın hayrlı cumalar anne adayları
10 haftalıktı cnm. Cmv virüsü yüzünden kaybettimMrb cnm öncelikle hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı da nasip etsin inş 2. Gebeliğin demişsin ilkinde ne kadarlıkken düşük yaptınZelGN
inşallahhayırlısı olsun canım inş atlatıcaz sağlıkla kucagımıza alıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?