- 2 Ekim 2015
- 260
- 172
- 33
- 39
- Konu Sahibi nisanyagmurumm
ca
Crl bebek canım. Bebeği bi gördük bi görmedik dediler. Progestanı sordum kanama olmadan vermiyorz dediler. Sinirlerimi bozdular çok. Sorun sadece ilişki olduğu için, ağrım oldu. Gittim bir sürü şey dediler. Düşük olabilir, kanama gelirse gel, haftaya yine gel bebeği görmemiz lazım bilmem ne.
Beta da 7000 olmasını beklerken 9350 çıktı. Herşey yolunda gidiyor şuan aslında. Sadece sancm var braz dnlenmem lazım ama bi sürü şey deyip aklımı allak bullak ettiler. Özellikle vajinal bakarken o kadar canımı yaktılar ki bişey olsa o muayeneden snra olur yani bişey olmaz dimi kızlaar nolur bişey diyin moralim sıfırrrr[/QUOTE
canım benim moralini bozma ya şu an sen sadece sakin olmalısın stres yapma nolur bişey olmamıştır korkma bebeğin tutunuyodur,sen kendini kasmışsındır sancı olmuştur ki bebek yerleşirmiş 3 aya kadar doktor öyle söyledi nolur stres yapma rahat edeceksen yarın kendi doktoruna git bi görün acildekileri boşver o ne bi gördük bi görmedi insanın moralini bozmaktan başka bişey yapmıyolar