• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

Hayırlısı kuzum..
Ben iyiyim bitanem hamd olsun ağrılarım çok yok ama şu bağışıklık olayı çok takılıyor aklıma. Ne yapsam bağışıklık kazanırım ki acaba :KK43:
bağışıklık ancak o virüsün insanın vücuduna girmesiyle kazanılır, bu da demek oluyor ki bağışıklık kazanmak için çok da doğru bi zaman değil.

Kızlar selam herkes iyidir umarım. Biz dün kalp atışı için gittik Dr istemişti, ama sadece gördüm atışını çok tatlıydı iki hafta sonra gideceğim aylık kontrol ve kalp atışını duymak için.

Kızlar selam herkes iyidir umarım. Biz dün kalp atışı için gittik Dr istemişti, ama sadece gördüm atışını çok tatlıydı iki hafta sonra gideceğim aylık kontrol ve kalp atışını duymak için.
Maşallah canım benim Allâh kucağına almayı nasip etsn :) bende rüyamda gördüm bebişimi ultrasonda :)
İnşallah çarşamba günü gideceğiz bizde, inşallah oluşmuştur bebişim. Geçen hafta perşembe yoktu.
Tam kaç haftalıksın canım?
Ben sata göre 6+3 ultrasona göre 6+1 :)

Maşallah canım benim Allâh kucağına almayı nasip etsn :) bende rüyamda gördüm bebişimi ultrasonda :)
İnşallah çarşamba günü gideceğiz bizde, inşallah oluşmuştur bebişim. Geçen hafta perşembe yoktu.
çok teşekkür ederim canım inşallah sen de görürsün gittiğinde. Benim hesabıma göre bugün 6+5 ultrasona göre 6+6.

çok teşekkür ederim canım inşallah sen de görürsün gittiğinde. Benim hesabıma göre bugün 6+5 ultrasona göre 6+6.
Çarşamba benimde sata göre 6+6 ultrasona göre 6+4 olacak. İnşallah zamanına ulaşır. Doktor bol bol su iç dedi kese için herhalde :)

Ne kadar sıkışık gidersen ultrason için o kadar iyi tatlim :)
Öyle yapıcam canım çok su içip gideceğim :) ilk ultrasonda öyle gittim 5+3 olmasına rağmen karnımdan görünmüştü çok net değildi ama :) bu sefer meleğimi inşallah görürüm kızlar çok dua edin olurmu

Öyle yapıcam canım çok su içip gideceğim :) ilk ultrasonda öyle gittim 5+3 olmasına rağmen karnımdan görünmüştü çok net değildi ama :) bu sefer meleğimi inşallah görürüm kızlar çok dua edin olurmu
amin amin amin, benim de en büyük korkum kalp atışını duyamamak :(

Back