- 12 Şubat 2015
- 2.022
- 1.077
- 133
- 41
- Konu Sahibi nisanyagmurumm
evet onda sorun yok canımhcg düzenli olarak artıyor o zaman?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet onda sorun yok canımhcg düzenli olarak artıyor o zaman?
neresi kanamış onu da anlamadım. bizim bilmediğimiz yerlere mi yapıyolar bu ağdayı? hahahaha :)
yerleşme kanamasımı acaba yaBiraz önce tuvalette kahverengi akintim oldu şimdi de kasıklarimda biraz ağrı var, bugün ofise gitmemiştim zaten korkup hemen yattım. Umarım bisi olmaz
Yerleşmesi mi hala sıpa ya :) bilmiyorum ki yazdım hemen doktoruma bakalım ne dicekyerleşme kanamasımı acaba ya
Amin Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. Aynı zamanda bizlerede hayırlı anne baba olabilmeyi nasip etsin inşallahHAYIRLI OLSUN YÜCE RABBİM HEPİMİZE KUCAGIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN SAGLIKLI Bİ ŞEK,İLDE
Canım sakın kalkma wc dışında. Bende kendimi zorladım biraz dışarı falan çktm. Rahim ve karnım ağrıyoBiraz önce tuvalette kahverengi akintim oldu şimdi de kasıklarimda biraz ağrı var, bugün ofise gitmemiştim zaten korkup hemen yattım. Umarım bisi olmaz
Ya şu sureci sikintisiz kafayı yemeden atlatsak insallah, Allah hepimize sabir, akıl, fikir versin bebeciklerimize de sağlık ZelGNkızlar stres yapmayın dün benimde oldu baya bi oldu hemde kahverengi bi akıntı ama doktor normal dedi yerleşiyodur dedi bende bekliyorum şu haftasonu gelsin geçsin doktora gideyim diye..dokuz ay kanaması olanlar oluyomuş .
kendimizi çok yormamalıyız en önemlisi stres yasak
amin canımYa şu sureci sikintisiz kafayı yemeden atlatsak insallah, Allah hepimize sabir, akıl, fikir versin bebeciklerimize de sağlık ZelGN
Valla bugün bende de başladı akıntı daha önce 2 kimyasal gebeliğim var. Takip edicem bu gece olmadı yarın acile gidicem. Çünkü kendi doktorum tatilde pazartesi geliyoevet onda sorun yok canım
Ben de doktoruma söyledim bugün ama hiç Progestan kullan falan demedi.Kızlar benim sancım var rahmimde fena
Bugün sir yaptım bide çok zorlamadan ilişki oldu korumalı o mu etkiledi acaba yaa kanamam yok ama akıntım çok. Bi düşüğüm var doktor progestan da vermedi. Şuan sadece folikasit kullanıyorum. Yarın sabah doktora gideceğim üre mde düşük çkmş acaba o mu etkiliyor onuda bilmiyorum. Kafayı yemek üzereyim.
Çok morallerim bozuldu. Sancım olduğu için ihmal etmeyim gideyim acile dedim gittim doktorlar baktı maalesef istemediğim halde vajinal baktılar ve uzun sürdü bide baya kurcaladılar sinirlerm acayip bozuldu. Düşük olabilir dediler ama kese bozulmamış beta hcg 9358 çıktı gayet iyi ilerliyo crl bi görünüyo bi görünmüyor dediler. En son görünmedi dediler. Hastaya tekrar gelcen dediöer crl görünmesi lazm dediler. Görünmezse problem var dediler. Sonra ilişki oldu ondn olablr mi dedm kesn ondandır sancı dediler. Kanama olmadan progestan vermeyiz dediler. Offf kafam bi milyon. Ne düşünmem lazım şaşırdom. Su iç yat dinlen hiç.iş yapma dediler morallerm çok bozulduBen de doktoruma söyledim bugün ama hiç Progestan kullan falan demedi.
Crl ne ki? Bende ilişki falan da olmadı hiç, yüksek tsh korkutuyor beniÇok morallerim bozuldu. Sancım olduğu için ihmal etmeyim gideyim acile dedim gittim doktorlar baktı maalesef istemediğim halde vajinal baktılar ve uzun sürdü bide baya kurcaladılar sinirlerm acayip bozuldu. Düşük olabilir dediler ama kese bozulmamış beta hcg 9358 çıktı gayet iyi ilerliyo crl bi görünüyo bi görünmüyor dediler. En son görünmedi dediler. Hastaya tekrar gelcen dediöer crl görünmesi lazm dediler. Görünmezse problem var dediler. Sonra ilişki oldu ondn olablr mi dedm kesn ondandır sancı dediler. Kanama olmadan progestan vermeyiz dediler. Offf kafam bi milyon. Ne düşünmem lazım şaşırdom. Su iç yat dinlen hiç.iş yapma dediler morallerm çok bozuldu
geçmiş olsun canım ben de anlayamadım crl yiÇok morallerim bozuldu. Sancım olduğu için ihmal etmeyim gideyim acile dedim gittim doktorlar baktı maalesef istemediğim halde vajinal baktılar ve uzun sürdü bide baya kurcaladılar sinirlerm acayip bozuldu. Düşük olabilir dediler ama kese bozulmamış beta hcg 9358 çıktı gayet iyi ilerliyo crl bi görünüyo bi görünmüyor dediler. En son görünmedi dediler. Hastaya tekrar gelcen dediöer crl görünmesi lazm dediler. Görünmezse problem var dediler. Sonra ilişki oldu ondn olablr mi dedm kesn ondandır sancı dediler. Kanama olmadan progestan vermeyiz dediler. Offf kafam bi milyon. Ne düşünmem lazım şaşırdom. Su iç yat dinlen hiç.iş yapma dediler morallerm çok bozuldu
Crl bebek canım. Bebeği bi gördük bi görmedik dediler. Progestanı sordum kanama olmadan vermiyorz dediler. Sinirlerimi bozdular çok. Sorun sadece ilişki olduğu için, ağrım oldu. Gittim bir sürü şey dediler. Düşük olabilir, kanama gelirse gel, haftaya yine gel bebeği görmemiz lazım bilmem ne.ZelGN doktoruna sormuşmuydun sancın olduktan sonra belki progestan içmeni önerir?
Benim doktorum bu haftalarda regl sancısı gibi sancıların normal olduğunu bebeğin yerleştiğini ve yerini genislettigini söyledi. Allah'tan akıntın yok, benim şu anda az bisi akintim var ve biraz da agrimKese var, yolk kesesi var. Kese büyümüş hatta iki gün önceden daha büyüktü. Ben anlamadm yaa. Sırf sancım var olduğu için düşük tehlikesi olabilir dediler. İlişki bebeği görene kadar yasak tabi. Ama o vajinal muayene nolcak? Riskli bişey mi yaptım ben gitmese miydim napsaydım bir sürü soru var aklımda