NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

Biraz önce tuvalette kahverengi akintim oldu şimdi de kasıklarimda biraz ağrı var, bugün ofise gitmemiştim zaten korkup hemen yattım. Umarım bisi olmaz

Biraz önce tuvalette kahverengi akintim oldu şimdi de kasıklarimda biraz ağrı var, bugün ofise gitmemiştim zaten korkup hemen yattım. Umarım bisi olmaz
Canım sakın kalkma wc dışında. Bende kendimi zorladım biraz dışarı falan çktm. Rahim ve karnım ağrıyo

Kızlar benim sancım var rahmimde fena
Bugün sir yaptım bide çok zorlamadan ilişki oldu korumalı o mu etkiledi acaba yaa kanamam yok ama akıntım çok. Bi düşüğüm var doktor progestan da vermedi. Şuan sadece folikasit kullanıyorum. Yarın sabah doktora gideceğim üre mde düşük çkmş acaba o mu etkiliyor onuda bilmiyorum. Kafayı yemek üzereyim.

kızlar stres yapmayın dün benimde oldu baya bi oldu hemde kahverengi bi akıntı ama doktor normal dedi yerleşiyodur dedi bende bekliyorum şu haftasonu gelsin geçsin doktora gideyim diye..dokuz ay kanaması olanlar oluyomuş .
kendimizi çok yormamalıyız en önemlisi stres yasak

Ya şu sureci sikintisiz kafayı yemeden atlatsak insallah, Allah hepimize sabir, akıl, fikir versin bebeciklerimize de sağlık ZelGN

Ben de doktoruma söyledim bugün ama hiç Progestan kullan falan demedi.

Ben de doktoruma söyledim bugün ama hiç Progestan kullan falan demedi.
Çok morallerim bozuldu. Sancım olduğu için ihmal etmeyim gideyim acile dedim gittim doktorlar baktı maalesef istemediğim halde vajinal baktılar ve uzun sürdü bide baya kurcaladılar sinirlerm acayip bozuldu. Düşük olabilir dediler ama kese bozulmamış beta hcg 9358 çıktı gayet iyi ilerliyo crl bi görünüyo bi görünmüyor dediler. En son görünmedi dediler. Hastaya tekrar gelcen dediöer crl görünmesi lazm dediler. Görünmezse problem var dediler. Sonra ilişki oldu ondn olablr mi dedm kesn ondandır sancı dediler. Kanama olmadan progestan vermeyiz dediler. Offf kafam bi milyon. Ne düşünmem lazım şaşırdom. Su iç yat dinlen hiç.iş yapma dediler morallerm çok bozuldu

Crl ne ki? Bende ilişki falan da olmadı hiç, yüksek tsh korkutuyor beni

geçmiş olsun canım ben de anlayamadım crl yi

ZelGN doktoruna sormuşmuydun sancın olduktan sonra belki progestan içmeni önerir?
Crl bebek canım. Bebeği bi gördük bi görmedik dediler. Progestanı sordum kanama olmadan vermiyorz dediler. Sinirlerimi bozdular çok. Sorun sadece ilişki olduğu için, ağrım oldu. Gittim bir sürü şey dediler. Düşük olabilir, kanama gelirse gel, haftaya yine gel bebeği görmemiz lazım bilmem ne.
Beta da 7000 olmasını beklerken 9350 çıktı. Herşey yolunda gidiyor şuan aslında. Sadece sancm var braz dnlenmem lazım ama bi sürü şey deyip aklımı allak bullak ettiler. Özellikle vajinal bakarken o kadar canımı yaktılar ki bişey olsa o muayeneden snra olur yani bişey olmaz dimi kızlaar nolur bişey diyin moralim sıfırrrr

Kese var, yolk kesesi var. Kese büyümüş hatta iki gün önceden daha büyüktü. Ben anlamadm yaa. Sırf sancım var olduğu için düşük tehlikesi olabilir dediler. İlişki bebeği görene kadar yasak tabi. Ama o vajinal muayene nolcak? Riskli bişey mi yaptım ben gitmese miydim napsaydım bir sürü soru var aklımda

Benim doktorum bu haftalarda regl sancısı gibi sancıların normal olduğunu bebeğin yerleştiğini ve yerini genislettigini söyledi. Allah'tan akıntın yok, benim şu anda az bisi akintim var ve biraz da agrim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…