- 30 Mayıs 2015
- 1.181
- 1.056
- 133
- 39
- Konu Sahibi nisanyagmurumm
benim de öyle çıktı canım, bağışıklık olmadığı anlamına geliyor.Kızlar toksoplazma igg igm negatif çıkması ne demek? Bilen varmı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim de öyle çıktı canım, bağışıklık olmadığı anlamına geliyor.Kızlar toksoplazma igg igm negatif çıkması ne demek? Bilen varmı?
Şuan geçirilmiyor ama dimi şuan vücudumuzda virüs yok dmi? Ama çok dikkatli olmamız lazım anlamına geliyor sanırımbenim de öyle çıktı canım, bağışıklık olmadığı anlamına geliyor.
yok yok şu an geçirilmiyor :) kedilerden, çiğ et ve yıkanmamış sebzelerden uzak duracağız.Şuan geçirilmiyor ama dimi şuan vücudumuzda virüs yok dmi? Ama çok dikkatli olmamız lazım anlamına geliyor sanırım
Ohh çok şükür yaa. Panik oldum dünden beri inşallah bebişimi bi görsem rahatlıcammyok yok şu an geçirilmiyor :) kedilerden, çiğ et ve yıkanmamış sebzelerden uzak duracağız.
benim şu an için akıntı kanama falan hiç bişeyim yok şükürler olsun ki ama acaip tırsıyorum o ayrı. ben de acaip panik oldum.Ohh çok şükür yaa. Panik oldum dünden beri inşallah bebişimi bi görsem rahatlıcamm
Aynenn öyle ne düşüneceğimi yapçağımı şaşırdım gerçektenbenim şu an için akıntı kanama falan hiç bişeyim yok şükürler olsun ki ama acaip tırsıyorum o ayrı. ben de acaip panik oldum.
akıntı yüzünden sıkıntı yaşıyor muydun peki?Benim diger gebeligimde kahverengi akintim oluyordu ama bunda su ana kadar daha birsey yasamadim
Ay aman olmasın insanın içi sıkılıyor akınti olunca :)Yok canim yasamadim bunda da akintim yok
O nasıl oluyo kuzum ya :) ileriden mi gidiyor yanitünaydınlar ,bende 7. haftaya girdim bugün ultrasona göre ama sat a göre 5+5 im
Hayırlısı kuzum..bende anlamadım ki:) salı günü soracam doktora takvimimi de o güne sakladım inş. kalp atışını da duyarım da.
bu arada sen nasılsın
bence şuan kazanmamalısın diye düşünüyorum ,dikkat et ,doktor anlatmıştır sana gerçi ben henüz tam bilgiye sahip değilim salı günü bakılacak benimkilere ama bizim bir köpüş var büyük ihtimal bende vardır diye düşünüyorum,stres yapma yeter.İyi olmana sevindimHayırlısı kuzum..
Ben iyiyim bitanem hamd olsun ağrılarım çok yok ama şu bağışıklık olayı çok takılıyor aklıma. Ne yapsam bağışıklık kazanırım ki acaba
Dikkat ediyorum zaten canım hep bin düşünerek yiyorm her şeyi. Bağışıklık kazanmam için hastalığı geçirmem lazım tabi. İnşallah öyle bişey olmaz hiç bulaşmazbence şuan kazanmamalısın diye düşünüyorum ,dikkat et ,doktor anlatmıştır sana gerçi ben henüz tam bilgiye sahip değilim salı günü bakılacak benimkilere ama bizim bir köpüş var büyük ihtimal bende vardır diye düşünüyorum,stres yapma yeter.İyi olmana sevindim