NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

Kizlar bide size bi soru sorcam siz follik asiti nasl kullaniyosunuz günde kackere ?
Canm ben femamed kullanıyorum içinde iyot b12 ve 400 mg folikasit var günde bi tane alıyorm
Folbiol 50 mg çok az geliyor onu kullananlar günde iki içebilir doktorm bana o az dedi bunu vermişti

Gamzeli0603 dedi:
Kizlar bide size bi soru sorcam siz follik asiti nasl kullaniyosunuz günde kackere ?

ben sabah uyanır uyanmaz tiroid ilacı, 2 saat sonra jodid (iyot takviyesi) içiyorum sonra gün içinde de elevit ve folic asidi içiyorum, saatleri çok önemli değil onların, takviye çünkü :)

sigara kullanmıyorum amaaaaa evladımı rakı denizlerinde yüzdürdüm, nargile de içtim :) anne bebeği olduğunu öğrenene kadar doğa, öğrenince de anne korurmuş :) değerlerin nasıl?

Kızlaar genital bölge temizliğini nasıl yapıyosunuz? Ben sir yapıyorum ama bi arkadaş konu açmıştı, ağda yaptım kanamam geldi diye. Doktor yasaklamştı sanırım. Baya zorlanmış sanırım yaparken. Ben jilet vs kullanmadım kullanmayı da düşünmüyorum ama benmde başma öyle bişey gelir diye korkuyorum açıkçası

nasıl zorlanmış ağda yaparken? ben de sir ağda yaptırıyorum, kontrol altında tutulup uzamadan ve çoğalmadan müdahale edilirse zorlanma olmaz bence? :)

nasıl zorlanmış ağda yaparken? ben de sir ağda yaptırıyorum, kontrol altında tutulup uzamadan ve çoğalmadan müdahale edilirse zorlanma olmaz bence? :)
Hiç bilmiyorum nasıl becerdi cnm ama okumuştum ağda yaparken kanama oldu diye. Ben gaddar olduğumdan her türlü zorlanmıyorm ama yinede korktm :)

Hiç bilmiyorum nasıl becerdi cnm ama okumuştum ağda yaparken kanama oldu diye. Ben gaddar olduğumdan her türlü zorlanmıyorm ama yinede korktm :)

neresi kanamış onu da anlamadım. bizim bilmediğimiz yerlere mi yapıyolar bu ağdayı? hahahaha :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…