- 2 Ekim 2015
- 260
- 172
- 33
- 39
- Konu Sahibi nisanyagmurumm
-
günde bi tane içiyorum ben folik iyot diye bişey doktor iyotlu kullan dedi ,tok karnına içiyorum .Kizlar bide size bi soru sorcam siz follik asiti nasl kullaniyosunuz günde kackere ?
Kizlar bide size bi soru sorcam siz follik asiti nasl kullaniyosunuz günde kackere ?
BENİMDE PERŞEMBE KALP ATISI İNŞ. BİŞEY OLMAZSA TABİBen persembe gunu kalp atislarini duymaya gidecem canim insallah duyariz
BEN ÖGLEN YEMEKTEN SONRA İÇİYORUM 1 TANEKizlar bide size bi soru sorcam siz follik asiti nasl kullaniyosunuz günde kackere ?
Canm ben femamed kullanıyorum içinde iyot b12 ve 400 mg folikasit var günde bi tane alıyormKizlar bide size bi soru sorcam siz follik asiti nasl kullaniyosunuz günde kackere ?
ben de hiç lekelenme, akıntı yok.arkadaşlar bide yerleşme kanaması vs olan varmı leke gibi ??
kızlar bende varım sanırım beş haftalık ama kahve kanamam hergün oluyor ve benim canımı cok sıkıyor progestanı ikiye cıkardım ama hala devam ediyor doktor ilahi bi durum tutunamazsa düşer dedi moralim cok bozuk
buarada hamile oldugunu bilmeden önce alkol alan ve sigara kullanan var mı
ben de aynısından kullanıyorum, hasimotolu olduğum için.günde bi tane içiyorum ben folik iyot diye bişey doktor iyotlu kullan dedi ,tok karnına içiyorum .
Mideniz bulanmıyorsa hamileliğin tadını çıkartın. Mide bulantısı berbaaat birşey çünkü
Bu arada bu sabah kontrol vardı. Minnoşu gördük orada öylece yatıyorçok şükür
nasıl zorlanmış ağda yaparken? ben de sir ağda yaptırıyorum, kontrol altında tutulup uzamadan ve çoğalmadan müdahale edilirse zorlanma olmaz bence? :)Kızlaar genital bölge temizliğini nasıl yapıyosunuz? Ben sir yapıyorum ama bi arkadaş konu açmıştı, ağda yaptım kanamam geldi diye. Doktor yasaklamştı sanırım. Baya zorlanmış sanırım yaparken. Ben jilet vs kullanmadım kullanmayı da düşünmüyorum ama benmde başma öyle bişey gelir diye korkuyorum açıkçası
değerlerimin hepsi normal sorun yok çok şükürsigara kullanmıyorum amaaaaa evladımı rakı denizlerinde yüzdürdüm, nargile de içtim :) anne bebeği olduğunu öğrenene kadar doğa, öğrenince de anne korurmuş :) değerlerin nasıl?
hatta pardon 4+5 de 2155 di
hcg düzenli olarak artıyor o zaman?değerlerimin hepsi normal sorun yok çok şükür
Hiç bilmiyorum nasıl becerdi cnm ama okumuştum ağda yaparken kanama oldu diye. Ben gaddar olduğumdan her türlü zorlanmıyorm ama yinede korktm :)nasıl zorlanmış ağda yaparken? ben de sir ağda yaptırıyorum, kontrol altında tutulup uzamadan ve çoğalmadan müdahale edilirse zorlanma olmaz bence? :)
Hiç bilmiyorum nasıl becerdi cnm ama okumuştum ağda yaparken kanama oldu diye. Ben gaddar olduğumdan her türlü zorlanmıyorm ama yinede korktm :)
ayyy hayırlı uurlu olsun, ne kadarlıktı seninki? darısı başımıza :)
HAYIRLI OLSUN YÜCE RABBİM HEPİMİZE KUCAGIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN SAGLIKLI Bİ ŞEK,İLDEGeç döllenme bizim minnoş bugün netleşti 7-7.5 hafta dedi doktor. 28 mart gelecekmiş tahminen 5 nisan diye hesaplıyordum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?