• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

günaydın kızlar bende öyle ne bulantı ne kusma nede tisksnme sadece bahar yorgunlugu gibi bişey
hazan46 hazan46 zaten herkeste illa bulantı kusma olacak diye bi şart yokmuş ama benim hamile kalan arkadaşlarım hep 7-8inci haftalarda çıktı ortaya bulantılar kusmalar diyolar :) birazcık daha zaman var sanırım :)

Aynen kızlar bendede oyle hic bulanti tiksinme yok yorgunlugum bile cok olmuyo bugun belim agriyodu biraz oda dünden merdivenlerden düştüm ondan galiba :KK12:
dikkatli olmalısın birazzzzz! kan uyuşmazlığı var mıydı sizin aranızda? bizde olduğu için doktorum darbe, düşme bir şey olduğunda 3 gün içerisinde geleceksin ve uyuşmazlık iğnesi vuracağız demişti.

Inşallah tatlım ya bir de benim ayağım da sanki burkulmus gibi bir acı var 3 gündür geçmedi bir türlü masaj da yapıyorum napsam bilemedim

Kizlar ne oldugunu bile anlamadm birden oldu cok dikkat ediyorm kendime ama son4 basamaktaa ayagm kaydi kendimi yerde buldum kalcamin uzerine düştüm ama sadece kalcam agridi biraz bugunde belim hafif agriyodu herhangi bi kanamam falan yada biseyim olmadi allaha sukur yinede gitmelimiyim.. bizde kan uyusmazligi yok canm cok sukur

Kizlar ne oldugunu bile anlamadm birden oldu cok dikkat ediyorm kendime ama son4 basamaktaa ayagm kaydi kendimi yerde buldum kalcamin uzerine düştüm ama sadece kalcam agridi biraz bugunde belim hafif agriyodu herhangi bi kanamam falan yada biseyim olmadi allaha sukur yinede gitmelimiyim.. bizde kan uyusmazligi yok canm cok sukur

o zaman önemli bi durum olmasa gerek. sen yine de kendini izle :) geçmiş olsun tekrar.

kızlar dün çok az bi kanamam oldu hastanede çalıştığım için hemen doktora gittim ultrasonla baktı bebek 7.1 mm di 11.9 mm olmuş gayet ii büyümüş dedi kan verdim progestron oda 12.75 çıktı gittim bugun onu da gösterdim düşük riskin var dedi ilaç şuan başlamaya gerek yok dedi 10 olsaydı başlardık dedi yarın tekrar gidicem cok kortum gereksiz hareketler yapmıcaksın dedi dinleniceksin dedi inş. bişey olmaz:(

kızlar dün çok az bi kanamam oldu hastanede çalıştığım için hemen doktora gittim ultrasonla baktı bebek 7.1 mm di 11.9 mm olmuş gayet ii büyümüş dedi kan verdim progestron oda 12.75 çıktı gittim bugun onu da gösterdim düşük riskin var dedi ilaç şuan başlamaya gerek yok dedi 10 olsaydı başlardık dedi yarın tekrar gidicem cok kortum gereksiz hareketler yapmıcaksın dedi dinleniceksin dedi inş. bişey olmaz:KK43:
İnşllah canm moral cok önemli moralini yüksek tutmaya çalış allahm korur inşllah sag saglim kucağına alırsın :KK46:

benim de bulantım filan bişey yok dün biraz tiksindim sanki yemek yaparken ama bugün bişey yok,olmaz inş hiç.çoğu zaman unutuyorum hamile olduğumu bu yüzden göğüs acısı dışında bişey yok, Gamzeli0603 Gamzeli0603 geçmiş olsun canım ya ben de her merdivenden inerken korkuyorum dikkat et.
bu arada bende önümüzdeki salı yada çarşamba kalp atışları için gidicem ama zaman geçmiyo ya iki haftanın çoğu gitti azı kaldı

Benimde dün 373 degerim daha cok beklemem gerekecek galiba doktor vajinal muayene de bakalm dedi de ben karindan gözükmesini beklicem :)

Back