- Konu Sahibi nisanyagmurumm
-
ben 5+5 de 2155 di hayret benm değerlermde bi anormallik mi var acaba yaBizde 5+1 :)
hatta pardon 4+5 de 2155 diben 5+5 de 2155 di hayret benm değerlermde bi anormallik mi var acaba ya
Yok canm olur mu herkesin ki farkli olabiliyo yumurtlama zamani adet döngüsu falan hersey etkili.ben 5+5 de 2155 di hayret benm değerlermde bi anormallik mi var acaba ya
tahmin etmiyor değilim eşim ikiz bu arada ben adetime 5 gün kala öğrendm 72 di değerim ve 1 gün durup bi gün 2 kat olduSeninki ikiz falan mı yoksa :)
amin tatlım Rabbim sağlıklı bi şekilde kucagımıza almayı nasip etsin inş her zaman yazalım burdan habersiz kalmayalım inşCanm bende adetim 2 gecinde 46 bigun sonra 82 5 gun snra yani dun ogrendigimde 373 idi :) allahm gönlüne göre versin canm hayırlısı
morali yüksek tut ve aklından çıkar bence umutlu ol dua et hayrlı ise zaten bebeğin sana tutunur unutma şer gibi gördğümüz şey belkide bizim için hayrlıdrkızlar bende varım sanırım beş haftalık ama kahve kanamam hergün oluyor ve benim canımı cok sıkıyor progestanı ikiye cıkardım ama hala devam ediyor doktor ilahi bi durum tutunamazsa düşer dedi moralim cok bozuk
canım benimde arada kahve akıntım lekelenmem luyo doktor normal dedi yerleşiyodur dedi ama insan korkuyo tabi bende salıyı bekliyorum merakla bebeğim iyi mi diye,doktor progestan konusunu da bana bıraktı ,ister iç ister içme dedi,bende 200 mg bi sabah bi akşam içiyorum sürekli uyuyorum ama napalım .dinlen bol bol stres yapma gerçekten stres yapınca olmuyo dikkat et kendine .kızlar bende varım sanırım beş haftalık ama kahve kanamam hergün oluyor ve benim canımı cok sıkıyor progestanı ikiye cıkardım ama hala devam ediyor doktor ilahi bi durum tutunamazsa düşer dedi moralim cok bozuk
buarada hamile oldugunu bilmeden önce alkol alan ve sigara kullanan var mı
bende olmadıda ondan sordum illa olacak die bişey yoktur sanırımbenim oldu,23. günde pembe çok az akıntım oldu sonra kahverengine döndü ve iki gün çok az şekilde devam etti .daha önce çikolata kisti ameliyatı olduğumdan doktora gittim hemen korkudan doktor korkulacak birşey yok dedi belki yerleşme kanamasıdır dedi ki annemde de böyle olmuş ben dayanamayıp test yaptım pozitif çıktı .bakalım inş sağlıkla devam eder..
yok tabi ki herkesin bünyesi farklı bende de hamilelik belirtisi yok şüphe ediyorum bazen kendimden:)bende olmadıda ondan sordum illa olacak die bişey yoktur sanırım
gözün aydın bakalım :)Mideniz bulanmıyorsa hamileliğin tadını çıkartın. Mide bulantısı berbaaat birşey çünkü
Bu arada bu sabah kontrol vardı. Minnoşu gördük orada öylece yatıyorçok şükür
ah ah bende neden böyleyiz normal mi acaba kiyok tabi ki herkesin bünyesi farklı bende de hamilelik belirtisi yok şüphe ediyorum bazen kendimden:)
normaldir bence ,ya benimki böyle arada kalmış ağzımda böyle değişik bi tat oluyo gidiyo o zman diyorum ki aman olmasın :)ah ah bende neden böyleyiz normal mi acaba ki
Amin canım sağol :) darısı görmeyenlere :)gözün aydın bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?