- 30 Mayıs 2015
- 1.181
- 1.056
- 133
- 39
- Konu Sahibi nisanyagmurumm
-
günaydın kızlar bende öyle ne bulantı ne kusma nede tisksnme sadece bahar yorgunlugu gibi bişey
çok güzel heyecanlar bunlar, umarım sonunda sadece sevinç gözyaşları olur :)şu gibi akıp geçen aylar noldu bilmiyorum şimdi saatler bile durdu sanki beklemek böyle bir şey işte
dikkatli olmalısın birazzzzz! kan uyuşmazlığı var mıydı sizin aranızda? bizde olduğu için doktorum darbe, düşme bir şey olduğunda 3 gün içerisinde geleceksin ve uyuşmazlık iğnesi vuracağız demişti.Aynen kızlar bendede oyle hic bulanti tiksinme yok yorgunlugum bile cok olmuyo bugun belim agriyodu biraz oda dünden merdivenlerden düştüm ondan galiba
geçmiş olsun tatlım, uzat ayaklarını dinlen, geçmiyorsa da bi doktora göster için içini yemesin :)Inşallah tatlım ya bir de benim ayağım da sanki burkulmus gibi bir acı var 3 gündür geçmedi bir türlü masaj da yapıyorum napsam bilemedim
Kizlar ne oldugunu bile anlamadm birden oldu cok dikkat ediyorm kendime ama son4 basamaktaa ayagm kaydi kendimi yerde buldum kalcamin uzerine düştüm ama sadece kalcam agridi biraz bugunde belim hafif agriyodu herhangi bi kanamam falan yada biseyim olmadi allaha sukur yinede gitmelimiyim.. bizde kan uyusmazligi yok canm cok sukur
İnşllah canm moral cok önemli moralini yüksek tutmaya çalış allahm korur inşllah sag saglim kucağına alırsınkızlar dün çok az bi kanamam oldu hastanede çalıştığım için hemen doktora gittim ultrasonla baktı bebek 7.1 mm di 11.9 mm olmuş gayet ii büyümüş dedi kan verdim progestron oda 12.75 çıktı gittim bugun onu da gösterdim düşük riskin var dedi ilaç şuan başlamaya gerek yok dedi 10 olsaydı başlardık dedi yarın tekrar gidicem cok kortum gereksiz hareketler yapmıcaksın dedi dinleniceksin dedi inş. bişey olmaz
amin inş.İnşllah canm moral cok önemli moralini yüksek tutmaya çalış allahm korur inşllah sag saglim kucağına alırsın
Kızlar yakinda doktor kontrolü olanlar ki,ler ne için gidecek?
İnsllah :) Canm kac haftalıksn normal ultrasonda mi göreceksinbende haftaya gidecem miniğimi hiiiiç görmedm benilk ultrason olacak salı günü giderim ve resmini atarım inş :)
373 mü kaç haftalıksın kiBenimde dün 373 degerim daha cok beklemem gerekecek galiba doktor vajinal muayene de bakalm dedi de ben karindan gözükmesini beklicem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?