- 26 Nisan 2016
- 654
- 415
- 33
- Konu Sahibi nisanyagmurumm
-
Oh kuzum yarın gidebilcem anca ultrasona görürüm inşallah kuzucumSen korkma canim seninki normal bak besinci haftandasin sıkma canini
oh oh maşallah çok sevindim :) benim betahcg şu anda kaç onu bile bilmiyorum :) ama doktorum bu hafta yok anca haftaya duyabilicez kalp atışlarını :)Kızlarrrr rabbime hamd olsun, bhcg beklediğimden yüksek çıktı :) 3805.. Hamd olsun.. Öğleden sonra gel ultrasonla bakacağız dedi. Acaba kalp atışınıda duyabilr miyiz çok merak ediyorum :)
Doktor benden istemeden ben ondan istedim canım, bakılıyor şuan :)kızlar ya doktorunuz sizden de toksoplazma, rubella, tam kan sayımı, idrar tetkiki, hormonlar falan istedi mi?
benden istedi de, hepatit a ve b bağışıklığım olmadığı ortaya çıktı. anneniz çok steril büyütmüş sizi, siz de çok steril yaşamışsınız dedi bana doktor :) oysa alakası yok, köpeğim var benim ne sterili? :) daha kadın doğum doktoruma göstermedim ama sonuçlarımı.Doktor benden istemeden ben ondan istedim canım, bakılıyor şuan :)
Aaa ee nasıl bağışıklık kazanacaksın cnm? ilaç vercek mi acaba? Benim cmv elisa vardı bağışıklık kazanamadığım, şimdi hepsine tekrar baktırdım. İnşallah çıkar onunda sonucu yarına kadarbenden istedi de, hepatit a ve b bağışıklığım olmadığı ortaya çıktı. anneniz çok steril büyütmüş sizi, siz de çok steril yaşamışsınız dedi bana doktor :) oysa alakası yok, köpeğim var benim ne sterili? :) daha kadın doğum doktoruma göstermedim ama sonuçlarımı.
bilmiyorum ki hiç nasıl olacak? aslında neyin ne olduğunu da bilmiyorum, doktoruma sonuçları gösterip yorumlatmadan evhamlanmak da istemiyorum :) çarşambaya tüm sonuçlarım çıkar, (bikaçını bugün veremedim sağlık ocağı almıyormuş çünkü) o zaman düşünürüz bi sıkıntı vardıysa da :)Aaa ee nasıl bağışıklık kazanacaksın cnm? ilaç vercek mi acaba? Benim cmv elisa vardı bağışıklık kazanamadığım, şimdi hepsine tekrar baktırdım. İnşallah çıkar onunda sonucu yarına kadar
Yoktur inşallah canım inşallah zararsızdır hiç bişeycik olmaz :) ay beklemek te çok zor, bende bugn gidemedim ama içim içimi yiyo görcem mi acaba diye :)bilmiyorum ki hiç nasıl olacak? aslında neyin ne olduğunu da bilmiyorum, doktoruma sonuçları gösterip yorumlatmadan evhamlanmak da istemiyorum :) çarşambaya tüm sonuçlarım çıkar, (bikaçını bugün veremedim sağlık ocağı almıyormuş çünkü) o zaman düşünürüz bi sıkıntı vardıysa da :)
oh oh maşallah çok sevindim :) benim betahcg şu anda kaç onu bile bilmiyorum :) ama doktorum bu hafta yok anca haftaya duyabilicez kalp atışlarını :)
AYNEN BENDE DÜN GİTTİM KIZLAR KESEYİ GÖRDÜK ÇOK GÜZEL YERDE DEDİ 10 GÜN SONRA GEL DEDİ SUAN 4 HAFTALIK DEDİ
Kuzucuuumm bendee gördüm meleğiminn kesesini :) hamd olsun değerlerim de normal çıktı. İki hafta sonra gel kalp atışını duyalım dedi :) yolk kesesi varmı dedim evet var buda sağlıklı bi bebiş olacağını gösteriyo dedi :) hamd olsun kuzum yaa çok mutlu oldm normalde görünmez ama göründü sende dedi üstten :) maşallah annesinin kuzusuna normalde benim hesabımla 5+5 görünüyor ama görüntüden 5+3 günlükmüş :)kızlarrr naptınız ya sesiniz soluğunuz çıkmıyo?
benim 4+6yken gördük vajinal yolla, yolk kesesi mesesi var mıydı bilmiyorum :)Kuzucuuumm bendee gördüm meleğiminn kesesini :) hamd olsun değerlerim de normal çıktı. İki hafta sonra gel kalp atışını duyalım dedi :) yolk kesesi varmı dedim evet var buda sağlıklı bi bebiş olacağını gösteriyo dedi :) hamd olsun kuzum yaa çok mutlu oldm normalde görünmez ama göründü sende dedi üstten :) maşallah annesinin kuzusuna normalde benim hesabımla 5+5 görünüyor ama görüntüden 5+3 günlükmüş :)
Kese çok minikti benim :) senn nasıldı cnmbenim 4+6yken gördük vajinal yolla, yolk kesesi mesesi var mıydı bilmiyorum :)
minicikti 6,5 mm :) üstten görünmedi bile, tabii doktorum aynen şöyle dedi "bu bölgedeki tabaka kalınlaştıkça bu zamanlarda görmek zorlaşıyor", benim yağlarımdan bahsediyordu :) ay bütün eklemlerim ağrıyo böyle sürekli gerinmek istiyorum, keşke gitsem eve uyusam istiyorum. onun dışında hiç bi sıkıntım yok şimdilik. tabii böyle kasıklarda falan bi hafif huzursuzluk var, o da muhtemelen büyüyen rahmim yüzünden. sen nasılsın?Kese çok minikti benim :) senn nasıldı cnm
Oyy benimkide çok minicikti yolk kesesi denen şey o kesenin içinde olan bi tanr daha kese var o :) ben ilk bebişim mi dedm ama yolk kesesiymş :) oda kesenin içinde keseyi kaplıyordu nerdeyse :)minicikti 6,5 mm :) üstten görünmedi bile, tabii doktorum aynen şöyle dedi "bu bölgedeki tabaka kalınlaştıkça bu zamanlarda görmek zorlaşıyor", benim yağlarımdan bahsediyordu :) ay bütün eklemlerim ağrıyo böyle sürekli gerinmek istiyorum, keşke gitsem eve uyusam istiyorum. onun dışında hiç bi sıkıntım yok şimdilik. tabii böyle kasıklarda falan bi hafif huzursuzluk var, o da muhtemelen büyüyen rahmim yüzünden. sen nasılsın?
Oyy benimkide çok minicikti yolk kesesi denen şey o kesenin içinde olan bi tanr daha kese var o :) ben ilk bebişim mi dedm ama yolk kesesiymş :) oda kesenin içinde keseyi kaplıyordu nerdeyse :)
Benim arada ağrım oluyo karında genelde batar şeklinde. Bide akşam yemeklerinden sonra aşırı mide ağrısı çekiyorm göbeğime doğru iniyor sanırım gaz sancısı.
Sürekli uyku hali bende de var :) bide çok sık acıkıyorum :)
ben de emin değilim yolk molk gördüğüme :) ben işte olduğum için uyuyamıyorum tabiiçok mutlu oldum keseleri görmüş çoğumuz ve haftaya hep birlikte pıt pıt duyarız inş kalp atışlarını.yolk kesesi mi ne ben o nu görmedim haftaya benimde randevum var.o zamana kadar uyumakla geçecek sanırım.mesela bugün 9 da kalktım kahvaltı yaparken daha esnemeye başladım uyumuşum bu saat olmuş işte uyandım çok sıkıcı zaman geçmiyo bişey yapmaya halim yok umarım 30 kilo almam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?