- 30 Mayıs 2015
- 1.181
- 1.056
- 133
- 39
- Konu Sahibi nisanyagmurumm
-
oluyor oluyor, unutma her insanın bünyesi farklı. gebeliğe de farklı tepkiler veriyor, kimi hastanelik oluyor kimi hiç bir şey hissetmiyor :) bence şükretmelisin sıkıntısız olduğu için :)teşekkür ederim cnm çok güzel bilgiler bunlar kızlar benim hiç adet öncesi ağrım yok bu ay hiç olmadı ondanda şüphelenmiştim zaten hamilemiyim diye akıntımda fazla yok bunlar normalmi acaba kızlar sadece sağ kasığımda sızı hissediyorum arada okadar siz de oluyor mu
sağol cnm benim çok şükrediyorum Allahıma işte ilk olunca birde geç olunca herşeye takılır oldum hep derdim eşime bizim leylek baya tembel bi getiremedi şu bebeği diye espiri yapardımoluyor oluyor, unutma her insanın bünyesi farklı. gebeliğe de farklı tepkiler veriyor, kimi hastanelik oluyor kimi hiç bir şey hissetmiyor :) bence şükretmelisin sıkıntısız olduğu için :)
endişelerini çok iyi anlıyorum minikincir'cim çünkü aynılarından bizde de var. kalp atışını bi duysak artık allah'ın izniylesağol cnm benim çok şükrediyorum Allahıma işte ilk olunca birde geç olunca herşeye takılır oldum hep derdim eşime bizim leylek baya tembel bi getiremedi şu bebeği diye espiri yapardım
Kızlarr ben her akşam yemeği sonrası çok sancı ağrı çekiyorum. Aşırı şekilde yemiyorm da. Bide yemekten sonra hemen uyku basıyo. Sizde de böyle mi? Yarın doktora söylesem mi?
inş. canım,benim daha bir haftam var zaman geçmek bilmiyoKızlar günaydın, ben gittim kadın doğuma kan verdim tekrar bakılacak bütün herşeye. Progesteron, virüsler, beta hcg falan. Ama ultrasona almadı, sonuçlara göre ultrasonda bakarız dedi. Öğleden snra gel dedi de misafirimde var inşallah gidebilirim. Çok heyecanlıyım inşallah değerlerim normal çıkar :) duanızı eksik etmeyin..
Canim kacinci haftadasin ve daha onceki degerin kacti kiKızlarrrr rabbime hamd olsun, bhcg beklediğimden yüksek çıktı :) 3805.. Hamd olsun.. Öğleden sonra gel ultrasonla bakacağız dedi. Acaba kalp atışınıda duyabilr miyiz çok merak ediyorum :)
5+4 bugün canım ama ileriden gidiyo sanırım. Perşembe günü tam 5. Haftaydı 516 çıktı değerim 4 gün sonra 2000 falan bekliyodum 3805 çıktı cnm.Canim kacinci haftadasin ve daha onceki degerin kacti ki
Değer iki katına çıkınca sağlıklı oluyor diye biliyorum canım. Değer yüksek olunca mı mool oluyor? Bide sağlıklı ilerliyor mu normal çekildeEvet guzel ilerlemis degerin benim de degerim yuksek ama bu beni cok korkutuyor batimi iki gun gece 2200 du daha once mol gebelik gecirdim korkuyorum o yuzden kalp atimini genelde 6haftadan sonra duyarsin canim
canım degerine baktım ikiz de olabilir ister misinDeğer iki katına çıkınca sağlıklı oluyor diye biliyorum canım. Değer yüksek olunca mı mool oluyor? Bide sağlıklı ilerliyor mu normal çekilde
Yok canım ikizde daha çok yüksek olması lazm diye biliyorum. Rabbm verirse isterm tabi :)canım degerine baktım ikiz de olabilir ister misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?