• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

teşekkür ederim cnm çok güzel bilgiler bunlar kızlar benim hiç adet öncesi ağrım yok bu ay hiç olmadı ondanda şüphelenmiştim zaten hamilemiyim diye akıntımda fazla yok bunlar normalmi acaba kızlar sadece sağ kasığımda sızı hissediyorum arada okadar siz de oluyor mu
oluyor oluyor, unutma her insanın bünyesi farklı. gebeliğe de farklı tepkiler veriyor, kimi hastanelik oluyor kimi hiç bir şey hissetmiyor :) bence şükretmelisin sıkıntısız olduğu için :)

oluyor oluyor, unutma her insanın bünyesi farklı. gebeliğe de farklı tepkiler veriyor, kimi hastanelik oluyor kimi hiç bir şey hissetmiyor :) bence şükretmelisin sıkıntısız olduğu için :)
sağol cnm benim çok şükrediyorum Allahıma işte ilk olunca birde geç olunca herşeye takılır oldum hep derdim eşime bizim leylek baya tembel bi getiremedi şu bebeği diye espiri yapardım :-):-):-):-):-)

sağol cnm benim çok şükrediyorum Allahıma işte ilk olunca birde geç olunca herşeye takılır oldum hep derdim eşime bizim leylek baya tembel bi getiremedi şu bebeği diye espiri yapardım :-):-):-):-):-)
endişelerini çok iyi anlıyorum minikincir'cim çünkü aynılarından bizde de var. kalp atışını bi duysak artık allah'ın izniyle :(

Kızlarr ben her akşam yemeği sonrası çok sancı ağrı çekiyorum. Aşırı şekilde yemiyorm da. Bide yemekten sonra hemen uyku basıyo. Sizde de böyle mi? Yarın doktora söylesem mi?

Kızlar günaydın, ben gittim kadın doğuma kan verdim tekrar bakılacak bütün herşeye. Progesteron, virüsler, beta hcg falan. Ama ultrasona almadı, sonuçlara göre ultrasonda bakarız dedi. Öğleden snra gel dedi de misafirimde var inşallah gidebilirim. Çok heyecanlıyım inşallah değerlerim normal çıkar :) duanızı eksik etmeyin..

Kızlar günaydın, ben gittim kadın doğuma kan verdim tekrar bakılacak bütün herşeye. Progesteron, virüsler, beta hcg falan. Ama ultrasona almadı, sonuçlara göre ultrasonda bakarız dedi. Öğleden snra gel dedi de misafirimde var inşallah gidebilirim. Çok heyecanlıyım inşallah değerlerim normal çıkar :) duanızı eksik etmeyin..
inş. canım,benim daha bir haftam var zaman geçmek bilmiyo

Kızlarrrr rabbime hamd olsun, bhcg beklediğimden yüksek çıktı :) 3805.. Hamd olsun.. Öğleden sonra gel ultrasonla bakacağız dedi. Acaba kalp atışınıda duyabilr miyiz çok merak ediyorum :)

Evet guzel ilerlemis degerin benim de degerim yuksek ama bu beni cok korkutuyor batimi iki gun gece 2200 du daha once mol gebelik gecirdim korkuyorum o yuzden kalp atimini genelde 6haftadan sonra duyarsin canim

Evet guzel ilerlemis degerin benim de degerim yuksek ama bu beni cok korkutuyor batimi iki gun gece 2200 du daha once mol gebelik gecirdim korkuyorum o yuzden kalp atimini genelde 6haftadan sonra duyarsin canim
Değer iki katına çıkınca sağlıklı oluyor diye biliyorum canım. Değer yüksek olunca mı mool oluyor? Bide sağlıklı ilerliyor mu normal çekilde

Canim benim kimse anlamadi zaten mol oldugunu oncekinde patoloji sonucunda cikti ama degerlerim yulsekti mesela sizin 6 haftadako degerinizi ben 4. Haftada gordum o yuzden . Kese gorundugu için dr beta hcg testi yaptirmadi düzenli ama ikiz degil tek kese görünüyo r

Back