• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

Mueter Mueter @timely ZelGN ZelGN kızlar hayırlı olsun keseleri görmüşsünüz değeriniz kaçtı gördüğünüzde ben de haftaya gideceğim inşallah sizce yarın gitsem görünür mü kese geçen perşembe beta hcg 336 idi şimdi kaç olmuştur bilmiyorum yarın gitsem kese görünmüyor derse moralim bozulur ne dersiniz yarın gideyim mi

canikom ben bilmiyorum betahcg kaçtı çünkü doktorum sadece 2 kere baktırdı bana. 1.de (pazartesi) 34,75, 2.de (çarşamba) 1032ydi cuma gittik gördük keseyi muhtemelen 2000in falan üstündeydi benimki, darısı senin de başına :) ama olay keseyi görmekle de bitmiyo ki kalp atışını duymak var bi de.

Mueter Mueter @timely ZelGN ZelGN kızlar hayırlı olsun keseleri görmüşsünüz değeriniz kaçtı gördüğünüzde ben de haftaya gideceğim inşallah sizce yarın gitsem görünür mü kese geçen perşembe beta hcg 336 idi şimdi kaç olmuştur bilmiyorum yarın gitsem kese görünmüyor derse moralim bozulur ne dersiniz yarın gideyim mi
2500-3000 arası olur değerin, vajinal olarak görülür bence kese :)

canikom ben bilmiyorum betahcg kaçtı çünkü doktorum sadece 2 kere baktırdı bana. 1.de (pazartesi) 34,75, 2.de (çarşamba) 1032ydi cuma gittik gördük keseyi muhtemelen 2000in falan üstündeydi benimki, darısı senin de başına :) ama olay keseyi görmekle de bitmiyo ki kalp atışını duymak var bi de.
Çok doğru :) iki hafta geçer mi yaaa :(

Kızlar cuma günü hcg değerim 82 idi. Yarn tekrar gitcem kac olmasi lazm bi türlü hesaplayamadm banada yardm :KK46:

geçmezzzzz :KK43: ay bi de bi sırt ağrım var ki sormayın gitdin, atıcam şimdi kendimi camdan aşağıya :silah::KK43:
Aaaa sakın artık kendini değil bebişini düşün ona göre kendinin katili değil bebişinin katili olursun :) Allâh korusun yaa.

Canım ben dün ölçtürdüm beta hcg 3805 çıkmıştı. Doktor bugün bu değerle üstten görünmez ama.bakalım dedi. Kese üstten göründü ama şüpheli bi kese dedi. İstersen net olması için alttan bakalım dedi. Ben istemeye istemeye kabul ettim sırf merakımdan. Gördük net bi şekilde çok şükür. Yolk kesesinide gördük hamd olsun.
Benim perşembe 516 dı pazartesi 3805 olmuş. Buna oranla gidebilirsin cnm. Ama bana sorarsa cuma gitsen daha iyi olabilir.. Gitsende sadece kese görülür büyük ihtimalle
teşekkür ederim cnm bende alttan hiç istemiyorum rahim filmi benim çok zor oldu o gün bugündür alttan muayeneye dayanamıyorum ki hiç böyle birşeyim yoktu yumurta takibi yaptırırken 2 güne bir muayene olurdum.ben en iyisi haftaya çarşambayı bekleyeyim eşimde gelmek istiyor. senin adına çok sevindim cnm pıt pıt larıda duyarız inşallah canım benim

ÜRE-----10,6----normal değer----17-43
MCH-----26,2---normal değer----27,2-33,5
MCHC---31,9---normal değer ---31,5-35,2
RDW-----14,5---normal değer----11,7-13,4

Kızlar düşük ve yüksek olan değerlerim vaar :( bunlar ne az çok araştırdım, sizce ciddi bi durum mu doktora gitmeli miyim acilen?
Ayrıca kan uyuşmazlığı var, alyuvarlar ondan etkilenmişte düşmüş olabilir mi?
Çok bi fark yok ama doktor iki hafta sonra gel sonuçlara bakalım dedi, iki haftaya bu değerler değişebilir, sizce hemen sağlık ocağına mı gitsem? Kafam çok karıştı

ÜRE-----10,6----normal değer----17-43
MCH-----26,2---normal değer----27,2-33,5
MCHC---31,9---normal değer ---31,5-35,2
RDW-----14,5---normal değer----11,7-13,4

Kızlar düşük ve yüksek olan değerlerim vaar :KK43: bunlar ne az çok araştırdım, sizce ciddi bi durum mu doktora gitmeli miyim acilen?
Ayrıca kan uyuşmazlığı var, alyuvarlar ondan etkilenmişte düşmüş olabilir mi?
Çok bi fark yok ama doktor iki hafta sonra gel sonuçlara bakalım dedi, iki haftaya bu değerler değişebilir, sizce hemen sağlık ocağına mı gitsem? Kafam çok karıştı

Canim bu degerlerden pek anlamiyorum ama icin rahat etmiyorsa git bence ya bende de doktor hicbir test istemedi norrmal mi sence benim de icim rahat etmedi bende de kan uyusmazligi var

Canım ben doktı
Canim bu degerlerden pek anlamiyorum ama icin rahat etmiyorsa git bence ya bende de doktor hicbir test istemedi norrmal mi sence benim de icim rahat etmedi bende de kan uyusmazligi var
Canım ben doktorumdan virüslerime progesteronuma bakmasını istedim o 5 tüp kan aldı bütün herşeye bakmş kan pıhtılaşmasından üreye kadar kana kadar benim ilk gebeliğimde gittiğim doktor hiç bişeyime bakmadı virüsleri görmedi düşüj sebebim virüsmüş fark etmedi başka bi doktora git yada doktorundan tahlil iste mutlaka

ya kızlar ben hem sağlık ocağına hem de gidip hastaneye kan verdim. sağlık ocağında TSH 3 çıkarken araştırma hastanesinde 4,4 çıktı. sağlık ocağına göre normal değerim hastaneye göre referans değerinin üstünde. çok kafam karıştı :/ :S :(

ya kızlar ben hem sağlık ocağına hem de gidip hastaneye kan verdim. sağlık ocağında TSH 3 çıkarken araştırma hastanesinde 4,4 çıktı. sağlık ocağına göre normal değerim hastaneye göre referans değerinin üstünde. çok kafam karıştı :/ :S :KK43:
Canım sağlık ocaklarında yapılan testler devlet hastanesinde bakılıyor oraya gönderiliyor yani. Bilemedm bende şmdi. Sen en iyisi bidaha yaptır. Bi önceki değerin hangi hastanedeyse orada yaptır bence. Bide bu ikisinin arasında ne Kadar zaman var kuzum?

Canım sağlık ocaklarında yapılan testler devlet hastanesinde bakılıyor oraya gönderiliyor yani. Bilemedm bende şmdi. Sen en iyisi bidaha yaptır. Bi önceki değerin hangi hastanedeyse orada yaptır bence. Bide bu ikisinin arasında ne Kadar zaman var kuzum?
biri pazartesi, diğeri salı sabahı yapıldı. doktoruma sorucam şimdi napıcaz diye. o da belki 1 kere daha kan isteyebilir.

Kizlarrr bende doktordan geldm 5 gun once 82 idi degerim bugün 373 cikti doktor 2 gun sonra yine gel dedi degerine bakalm dedi.. bu 4. Gitmem olacak sizdede bu kadar kan istediler mi degere bakmak için bi de doktor yeni gelmis eskisi gitmis geldiginde vajinal yoldan bakalm dedi ben istemiyorm suan tam 5+0 hamileyim ultrasonda gözükmesi. 7 . Haftayi bulur mu 1 2 hafta bekleyip gitmek istiyorm

Back