NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

ben de emin değilim yolk molk gördüğüme :) ben işte olduğum için uyuyamıyorum tabii ama çok esniyorum
ah ben işi özleyeceğimi hiç düşünmezdim ama inan özledim evde vakit geçmiyo evde yatıp uyuması güzel ama hareketsizlikten bunalıma giricem ,canım allah sana da kolaylık versin ,havalarda sıcak ya insan bunalıyo. hamilelik kışa geliyo allahtan bunalmicaz inş.

AYNEN BENDE DÜN GİTTİM KIZLAR KESEYİ GÖRDÜK ÇOK GÜZEL YERDE DEDİ 10 GÜN SONRA GEL DEDİ SUAN 4 HAFTALIK DEDİ
Canm cok sevindim kalp atışlarını da duyarsn insllah :) 4 haftalik kese görünüyomu ki ultrasonda cok erken degil mi bende 4+6 yim son adet tarihime gore benimkide gözükür mu yarn gidecegm

mueter bende troit hastasydım bundan 1 sene önce 9 larda falandı hep ilaç kullandm ramzanda kullanmadm 2 ay boyunca bıraktım kendilğimden hamile oldugumu öğrendgmde deli oldum ilaç kullanmadm ya bişey olursa die ve yüksekti hep benm ilk öğrendgmden korkumdan tsh a baktrdım ve 2,5 ilaç hala kullanmıorum 2,5 iyi demi.. ha bu arada 2 aydr nasıl düştü ilaçsız anlamadm

Ben dun gittim doktora bhcg degeri 632 daha yeni dedi dr ama emin degilim doktorun da konusmayanina rastladim hic bisi anlatmadi aciklamadi acaba bu deger dusukmu bi bilgi verirmisiniz ya haftaya sali gunu baska bi doktora gidecegim bakalim insallah bu seferki doktorumuz aciklayici olur... son adet tarihim 30 haziran ve bu deger bana dusuk gibi geldi.

geç döllenme olabilirsin canım

Canım içini rahat tut böyle tedirgin olmak iyi olmaz bebek için. 2 gün sonra tekrar bir hcg işte sağlık ocağında da yaptrblirsin eğer ki 2 katına cikmissa sağlıklı bir gebelik ve geç döllenme demektir

ne güzel işte :) ya genel bi değerlendirme yapılması gerekiyor doktor tarafından, benim zaten 4,78'di öyle çok yüksek değildi ama daha da düşsün istiyo doktorum.

Mueter T timely ZelGN kızlar hayırlı olsun keseleri görmüşsünüz değeriniz kaçtı gördüğünüzde ben de haftaya gideceğim inşallah sizce yarın gitsem görünür mü kese geçen perşembe beta hcg 336 idi şimdi kaç olmuştur bilmiyorum yarın gitsem kese görünmüyor derse moralim bozulur ne dersiniz yarın gideyim mi

Canım ben dün ölçtürdüm beta hcg 3805 çıkmıştı. Doktor bugün bu değerle üstten görünmez ama.bakalım dedi. Kese üstten göründü ama şüpheli bi kese dedi. İstersen net olması için alttan bakalım dedi. Ben istemeye istemeye kabul ettim sırf merakımdan. Gördük net bi şekilde çok şükür. Yolk kesesinide gördük hamd olsun.
Benim perşembe 516 dı pazartesi 3805 olmuş. Buna oranla gidebilirsin cnm. Ama bana sorarsa cuma gitsen daha iyi olabilir.. Gitsende sadece kese görülür büyük ihtimalle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…