- 2 Ekim 2015
- 260
- 172
- 33
- 39
- Konu Sahibi nisanyagmurumm
-
ah ben işi özleyeceğimi hiç düşünmezdim ama inan özledim evde vakit geçmiyo evde yatıp uyuması güzel ama hareketsizlikten bunalıma giricem ,canım allah sana da kolaylık versin ,havalarda sıcak ya insan bunalıyo. hamilelik kışa geliyo allahtan bunalmicaz inş.ben de emin değilim yolk molk gördüğüme :) ben işte olduğum için uyuyamıyorum tabiiama çok esniyorum
Canm cok sevindim kalp atışlarını da duyarsn insllah :) 4 haftalik kese görünüyomu ki ultrasonda cok erken degil mi bende 4+6 yim son adet tarihime gore benimkide gözükür mu yarn gidecegmAYNEN BENDE DÜN GİTTİM KIZLAR KESEYİ GÖRDÜK ÇOK GÜZEL YERDE DEDİ 10 GÜN SONRA GEL DEDİ SUAN 4 HAFTALIK DEDİ
ben 4+6da vajinal olarak gördüm.Canm cok sevindim kalp atışlarını da duyarsn insllah :) 4 haftalik kese görünüyomu ki ultrasonda cok erken degil mi bende 4+6 yim son adet tarihime gore benimkide gözükür mu yarn gidecegm
benimde 4+4 te vajinal ultrasondan gözüktü canımCanm cok sevindim kalp atışlarını da duyarsn insllah :) 4 haftalik kese görünüyomu ki ultrasonda cok erken degil mi bende 4+6 yim son adet tarihime gore benimkide gözükür mu yarn gidecegm
ayy maşallah sana, ben çok sabırsızım imkan olsa eve ultrason almak iyi olurdu diye düşünüyorumBende 6+1 ve daha hiç doktora gitmedm ne sabırlı oldum yahu haftaya salı 7 haftalık olsun ilkkez görcem duycam
geç döllenme olabilirsin canımBen dun gittim doktora bhcg degeri 632 daha yeni dedi dr ama emin degilim doktorun da konusmayanina rastladim hic bisi anlatmadi aciklamadi acaba bu deger dusukmu bi bilgi verirmisiniz ya haftaya sali gunu baska bi doktora gidecegim bakalim insallah bu seferki doktorumuz aciklayici olur... son adet tarihim 30 haziran ve bu deger bana dusuk gibi geldi.
ne güzel işte :) ya genel bi değerlendirme yapılması gerekiyor doktor tarafından, benim zaten 4,78'di öyle çok yüksek değildi ama daha da düşsün istiyo doktorum.mueter bende troit hastasydım bundan 1 sene önce 9 larda falandı hep ilaç kullandm ramzanda kullanmadm 2 ay boyunca bıraktım kendilğimden hamile oldugumu öğrendgmde deli oldum ilaç kullanmadm ya bişey olursa die ve yüksekti hep benm ilk öğrendgmden korkumdan tsh a baktrdım ve 2,5 ilaç hala kullanmıorum 2,5 iyi demi.. ha bu arada 2 aydr nasıl düştü ilaçsız anlamadm
ahahaha moral değil de biraz beslenmeyle de alakalı sanırım. moralle olsaydı bende hiç olmaması lazımdı öyle bi rahatsızlığın :)troittde morala bakıo bence :)
dualarım seninle cnm güzel haberlerle gelirsin inşallahBen de persembe gidecem daha keseyi gorecezdua edin kizlar zaman geçmiyor
Canım ben dün ölçtürdüm beta hcg 3805 çıkmıştı. Doktor bugün bu değerle üstten görünmez ama.bakalım dedi. Kese üstten göründü ama şüpheli bi kese dedi. İstersen net olması için alttan bakalım dedi. Ben istemeye istemeye kabul ettim sırf merakımdan. Gördük net bi şekilde çok şükür. Yolk kesesinide gördük hamd olsun.Mueter T timely ZelGN kızlar hayırlı olsun keseleri görmüşsünüz değeriniz kaçtı gördüğünüzde ben de haftaya gideceğim inşallah sizce yarın gitsem görünür mü kese geçen perşembe beta hcg 336 idi şimdi kaç olmuştur bilmiyorum yarın gitsem kese görünmüyor derse moralim bozulur ne dersiniz yarın gideyim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?