• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

Ya ben birsey sorucam 5 haftaligiz ve cok sik sik adet sancisi gibi kramplar oluyor ve bel agrim var bunlar normalmi acaba yardimci olurmusunuz
Canim benim 4. haftada vardi oyle sancilar. Adet olacakmisim gibi doktora soyledim progestan verdi cok sukur 1 hafta gecmeden sancilardan kurtuldum. Doktora gitmeden once kime sorsam normal oldugunu soyluyordu doktor sancinin olmasi cok normal sayilmaz dedi

Kızlar şu an başka neler oluyor farklı olarak midenin çok bulanıyor mu ben istahliyim sadece koku alma duyum çok gelişti her şey ağır kokuyor

Kızlar şu an başka neler oluyor farklı olarak midenin çok bulanıyor mu ben istahliyim sadece koku alma duyum çok gelişti her şey ağır kokuyor
Benim burnumda tabiri caizse kopek burnu gibi oldu :) bitisigimizde oturanlar balkonda sigara iciyor ben arka odadan onun kokusunu aliyorum ve tiksiniyorum :olamaz:

Sagol canim :) kizlar bir de ben birsey sorabilir miyim? Doktor bana folik asit verdi kullanmam gerek biliyorum ama cok fazla mide bulantisi yapiyor bende. Siz de kullandiginizda oluyor mu? Bazen diyorum besinle alayim kullanmayayim diye ona da cok guvenemiyorum :(

Sagol canim :) kizlar bir de ben birsey sorabilir miyim? Doktor bana folik asit verdi kullanmam gerek biliyorum ama cok fazla mide bulantisi yapiyor bende. Siz de kullandiginizda oluyor mu? Bazen diyorum besinle alayim kullanmayayim diye ona da cok guvenemiyorum :KK43:
ya aslında ben ilaç kullanmayı hiç sevmiyorum bende folik asit alıyorum midem bulanmiyor ama bulansa bırakmam için bahane olur ;) sıkma canını . Benim bundan önceki hamileliğimde doktor ne verdiyse kullandım arkadaşımla aynı zamanda hamile kalmıştık onun da midesi çok bulandigi için o kullanamadi. Ben 6 ay sonunda Bebeğimi kaybettim maşallah arkadaşım nur topu gibi doğurdu çok da sağlıklı

ya aslında ben ilaç kullanmayı hiç sevmiyorum bende folik asit alıyorum midem bulanmiyor ama bulansa bırakmam için bahane olur :KK66: sıkma canını . Benim bundan önceki hamileliğimde doktor ne verdiyse kullandım arkadaşımla aynı zamanda hamile kalmıştık onun da midesi çok bulandigi için o kullanamadi. Ben 6 ay sonunda Bebeğimi kaybettim maşallah arkadaşım nur topu gibi doğurdu çok da sağlıklı
Kaybin icin cok uzuldum canim basin sagolsun :(
Ayrica icimi rahatlattin cok tesekkur ederim

Yarin doktora gidicem bakalim agrilarim icin neler diycek insallah bi problem yoktur cevaplariniz icin sagolun
canım bende de oluyo arada sanki adet oldum olacam tuvalete gidip bakıyorum zırt pırt o psikolojiden de kurtulamadım bir türlü stres yapma sakın normalmiş. Ama diyene bak dimi:KK70:

Back