- 4 Ağustos 2016
- 2.442
- 4.159
- 53
- 34
- Konu Sahibi nisanyagmurumm
-
- #3.281
Ay ya senin adına çok heycanlaniyorum canım. yarın kavusuyorsun cennet kokuluna . icine çek doyasıya. Allah im agrisiz sizisiz kolay eylesin hemen ayaga kalk inşallah . dualarimiz seninle gülüm insirah suresi okuyarak gir sezeryana. inşallah her sey gonlunce olur bizde dua edicez. süt hemen gelmeyebilir üç gün içinde geliyormuş . aslında doğumdan sonra banyo yapınca hemen sütün gelir sen yapamayacağına göre göğsünü sıcak ılık suyla yıka bir süre sonra inşallah hemen gelir.soğan ve bulgur pilavı ye.Evet kızlar sona saatler kala :) dualarınızı esirgemeyin lütfen yarın kızımı sağsalim kucağıma alayım. Rabbim hepimize hayırlo doğumlar nasip etsin, olmayanlarada isteyenlere de tez vakitte hayırlı evlat nasip etsin rabbim. Hep böyle dua ettim, hepimize dua ettim ediyorum sizde dualarınızdan esirgemeyin bu gece bol bol dua edin bana hayırlı haberlerle döneym. Hepinizin hakkı geçti az çok bişeyler paylaştık hakkınızı helal edin. Hepinizi tanımak büyük zevkti. İnşallah sizdende hayırlı haberler alırım tez zamanda. Seviliyorsunuz hepiniz :)
Allah hayırla kurtarsın canım inşallah dua edicem çıkınca yaz merak ederim Allah'a emanet olun...Evet kızlar sona saatler kala :) dualarınızı esirgemeyin lütfen yarın kızımı sağsalim kucağıma alayım. Rabbim hepimize hayırlo doğumlar nasip etsin, olmayanlarada isteyenlere de tez vakitte hayırlı evlat nasip etsin rabbim. Hep böyle dua ettim, hepimize dua ettim ediyorum sizde dualarınızdan esirgemeyin bu gece bol bol dua edin bana hayırlı haberlerle döneym. Hepinizin hakkı geçti az çok bişeyler paylaştık hakkınızı helal edin. Hepinizi tanımak büyük zevkti. İnşallah sizdende hayırlı haberler alırım tez zamanda. Seviliyorsunuz hepiniz :)
Ben daha dün oldum. Evet benim doktorumda aynısını dedi hemen hemen... bazı doktorlar çatı muayenesi yapmayı tercih etmıyor. Doğum zamanı geldiğinde yapıyor. Ama ben her ihtimale karşı doğuma 2 hafta kala yaparım dedi. Yaptı . Bir seyde olmadı şimdilik. Nstye baglanıyorum 2 haftada bir. Onun dışında başka bir sıkıntı yok zaten..doktora sordum 38. haftada çatı muayenesi olacak miyim diye çünkü olunması gerek diye biliyordum.
Ama sanci olmadığı zaman su ya da nişan gelmediği takdirde yapmiyorlarmis. erken doğumu tetikliyormus. Benim de nst de sancim cikmadi bir sikayetim de yoktu o yuzden olmadim canım .
peki ya sen ?
uyuyorum uyanıyorum aklımda hep sen varsın ben böyle olduysam sen hiç uyuyamadin belki de . Allah im doğumunu cok guzel ve kolay eylesinGünaydınlaarrr günaydınlaar :)
Günaydın canımmm naptın aceba çok merak ettim... Bende yeni doktordan geldim çok yoruldum...Günaydınlaarrr günaydınlaar :)
ne dedi canım doktor inşallah her sey yolundadirGünaydın canımmm naptın aceba çok merak ettim... Bende yeni doktordan geldim çok yoruldum...
Herşey yolunda aslında kilosu falan gününe uyumlu ama hareketi az gibi nst ye bağladılar hareketlerini beğenmedim dedi bişeyler yedim bu seferde durduramıyoruz tekrar girdim tmm dedi haftaya tekrar gidicez ya belki bişey yokta ben çıktım nasıl ağlıyorum hareketi az diyince gözlerim hala şiş yanıyorne dedi canım doktor inşallah her sey yolundadir
ağlama canım ya benim de geçen hafta öyle oldu ben kahvaltıda yogurt bile yeyip gitmiştim. ama süt ürünü yememek lazimmis . ben de 10 dk boşuna nst de bağlı bekledim. sonra kadın beni kan yine gönderdi. bol şekerli nescafe ve çikolata ye gel dedi. ben de yaptım. maşallah nst çok güzel çıktı. şekerli yemeden gidince sonucu kötü yanı bozuk gösteriyor.takılma bunaHerşey yolunda aslında kilosu falan gününe uyumlu ama hareketi az gibi nst ye bağladılar hareketlerini beğenmedim dedi bişeyler yedim bu seferde durduramıyoruz tekrar girdim tmm dedi haftaya tekrar gidicez ya belki bişey yokta ben çıktım nasıl ağlıyorum hareketi az diyince gözlerim hala şiş yanıyor
Aman ne biliyim kuzum ya valla bi daha öyle yaparım inşallah bide böyle bişey olunca hemen panikliyorum bişeymi var aceba diye hemen senaryolar yazılmaya başlıyorağlama canım ya benim de geçen hafta öyle oldu ben kahvaltıda yogurt bile yeyip gitmiştim. ama süt ürünü yememek lazimmis . ben de 10 dk boşuna nst de bağlı bekledim. sonra kadın beni kan yine gönderdi. bol şekerli nescafe ve çikolata ye gel dedi. ben de yaptım. maşallah nst çok güzel çıktı. şekerli yemeden gidince sonucu kötü yanı bozuk gösteriyor.takılma buna
Kızlar bebeğin kilosu düşük geldi banagününe uyumlu dedi ama bilmiyorum ne yapsam ne yesem yaramıyo demekki yediğim gerçi çokta iyi beslendiğim söylenemez 3 kilo doğar inşallah
2,500 gr. Olmuş ama ne bileyim çokmu küçükki 36 haftadayım bugün baya panik yaptım ya hareketi az falan derken...Kilosu nekadarki canim? Takma benimki 30 haftadan 34 haftaya anca 400 gram almisdi 1 ayda cok üzüldüm hergün 1,5 litre su ve bi bardak süt ve bitane muz yemeye özen gösterdim 2 haftada 800gram almis suan 3 kilo olmus daha 2 haftamiz var insallah yine alir bi 800 gram biraz tombik olsun. Stress yapma daha günün var 3 kiloyu bulur ila
2,500 gr. Olmuş ama ne bileyim çokmu küçükki 36 haftadayım bugün baya panik yaptım ya hareketi az falan derken...
Allah razı olsun canım inşallah toparlar gerçi sağlıklı olsunda kilo çok önemli değil iyi yani bide hareketleri çok keskin vurmuyo ama sanki içerde yavaş yavaş hareket ediyo hareket var ama çok hızlı değil bazen coşuyo ama genelde böyleBen 34+1 iken 2200 gramdi bence seninkide iyi canim dedigim gibi söyledigim seyleri yap ise yarar insallah düsünsene 2 haftada 800 gram almis kilo alimi hizlaniyor zaten o hemencik toparlanir. Üzülme bisey yiyince oynamis ya hareketlerini sürekli takip et oynamasada biraz göbegini salla oynar hemen icin rahat eder günde 10 hareket diyorlar.
Allah razı olsun canım inşallah toparlar gerçi sağlıklı olsunda kilo çok önemli değil iyi yani bide hareketleri çok keskin vurmuyo ama sanki içerde yavaş yavaş hareket ediyo hareket var ama çok hızlı değil bazen coşuyo ama genelde böyleBen 34+1 iken 2200 gramdi bence seninkide iyi canim dedigim gibi söyledigim seyleri yap ise yarar insallah düsünsene 2 haftada 800 gram almis kilo alimi hizlaniyor zaten o hemencik toparlanir. Üzülme bisey yiyince oynamis ya hareketlerini sürekli takip et oynamasada biraz göbegini salla oynar hemen icin rahat eder günde 10 hareket diyorlar.
bende merak ediyorum sezeryan kolay değil dikiş falan belki ağrısı vardır muhakkak yazar kendini biraz toplayinca bekleyelim bakalım. güzel haberlerle gelir inşallahKızlarZelGN ne yaptı aceba çok merak ediyorum yazmadıda...
Allah razı olsun canım inşallah toparlar gerçi sağlıklı olsunda kilo çok önemli değil iyi yani bide hareketleri çok keskin vurmuyo ama sanki içerde yavaş yavaş hareket ediyo hareket var ama çok hızlı değil bazen coşuyo ama genelde böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?