- 19 Ocak 2016
- 3.505
- 2.030
- 63
- 29
- Konu Sahibi nisanyagmurumm
-
- #3.301
canım çok mutlu oldum sevindim Allah im çok hayirli evlat eylesin uzun sağlıklı güzel ömürler nasip etsin. Anne kız çok güzel zamanlariniz olsun.Kızlar şükürler olsun nur topu gibi bir prensesimiz oldu :) 3815 gram 50 cm boyunda :)
Sezeryanım olması gerekenden zor geçti ama nedeni kızımızın kafa çapı. 37 cm kafası :) o yüzden 10 cm kesikten çok zor çıktı doktorum bileğini incitmiş çıkarcam diye :) üstten çok fazla bastırdılar çıkması için o esnada nefesim kesildi baya ahh falan diye bağırdım :) sonra bi mide bulantısı :) hemen ilaç yapıyolar ama hiç korkulacak bişey yoktu bastırma haricinde oda dediğim gibi kafa çapı geniş olduğu içn zorladı. Doktorum çıkarır çıkarmaz sen bunu aşağıdan hayatta çıkaramazdın ben üstten çıkarırken bileğim koptu sandım sen ne olurdun bilmem artık dedi :) ki böyle gitseydi 4 kiloyu kesin geçerdi şimdi bile neredeyse 4. Kilo maşallah subhanallah kızıma. Birde kibar bir görseniz anlayışını :) ihi ihi diye ağlıyor :) başta ameliyattan çıkınca ağrı oluyor çok normal bi şekilde çünkü kocaman bi serum takıyorlar rahmi toparlayıcıymış :) o rahim kendini toplarken biraz ağrı yapıyor. Ama ağrı kesici vurduktan heleki evladınızı kucağıza aldığınızda tüm ağrıları unutuyosunuz. Şuan prensesim kucağımda uyuyor ve ben size mesaj yazıyorum. Hayatımda yaşadığım en güzel duygu en muhteşem his bu aşk neymiş sevgi neymiş hepsinin anlamı tek bi kelime EVLAT. Rabbim ve kimsenin kucağını boş bırakmasın herkese hayırlı evlat nasip etsin inşallah. Sizlerede bu muhteşem duyguyu en güzel şekilde tatmayı nasip etsin. Bugün tam bir rüya gibi sanki yarın uyanıp herşey bitecekmiş gibi o yüzden uyumak dahi istemiyorum. Bir dk gözümden ayrılsın istemiyorum gözümden sakınıyorm. Nasip eden rabbime şükürler olsun hamd olsun
Amin bitanem Allah razı olsun. Şimdi biran önce toparlanıp kızıma kendimi adama vakti. Bundan sonra bütün hayatım minik kızım :) Allahım evlatlarımızı nazarlardan korusun inşallahcanım çok mutlu oldum sevindim Allah im çok hayirli evlat eylesin uzun sağlıklı güzel ömürler nasip etsin. Anne kız çok güzel zamanlariniz olsun.
Artık bebisinle sutuyle gazıyla kakasiyla uykusuyla ilgilenme vakti...
Bir de bebisin e koca bir Maşallah çekelim nazar değmesin . Her şey gönlünce olsun canım öpüyorum ikinizi...
Kızlar şükürler olsun nur topu gibi bir prensesimiz oldu :) 3815 gram 50 cm boyunda :)
Sezeryanım olması gerekenden zor geçti ama nedeni kızımızın kafa çapı. 37 cm kafası :) o yüzden 10 cm kesikten çok zor çıktı doktorum bileğini incitmiş çıkarcam diye :) üstten çok fazla bastırdılar çıkması için o esnada nefesim kesildi baya ahh falan diye bağırdım :) sonra bi mide bulantısı :) hemen ilaç yapıyolar ama hiç korkulacak bişey yoktu bastırma haricinde oda dediğim gibi kafa çapı geniş olduğu içn zorladı. Doktorum çıkarır çıkarmaz sen bunu aşağıdan hayatta çıkaramazdın ben üstten çıkarırken bileğim koptu sandım sen ne olurdun bilmem artık dedi :) ki böyle gitseydi 4 kiloyu kesin geçerdi şimdi bile neredeyse 4. Kilo maşallah subhanallah kızıma. Birde kibar bir görseniz anlayışını :) ihi ihi diye ağlıyor :) başta ameliyattan çıkınca ağrı oluyor çok normal bi şekilde çünkü kocaman bi serum takıyorlar rahmi toparlayıcıymış :) o rahim kendini toplarken biraz ağrı yapıyor. Ama ağrı kesici vurduktan heleki evladınızı kucağıza aldığınızda tüm ağrıları unutuyosunuz. Şuan prensesim kucağımda uyuyor ve ben size mesaj yazıyorum. Hayatımda yaşadığım en güzel duygu en muhteşem his bu aşk neymiş sevgi neymiş hepsinin anlamı tek bi kelime EVLAT. Rabbim ve kimsenin kucağını boş bırakmasın herkese hayırlı evlat nasip etsin inşallah. Sizlerede bu muhteşem duyguyu en güzel şekilde tatmayı nasip etsin. Bugün tam bir rüya gibi sanki yarın uyanıp herşey bitecekmiş gibi o yüzden uyumak dahi istemiyorum. Bir dk gözümden ayrılsın istemiyorum gözümden sakınıyorm. Nasip eden rabbime şükürler olsun hamd olsun
Ay kuzum benim evet üçüncü günümüze başladık hayırlısıyla :) ilk gece çok aç kaldığm için çok olmadı ama bugün güzel beslendim çok şükür göğüslerimn görüntüsü bile değişti maşallah subhanallah. Eşim ve annem var canm bugn kv gelecek işteGÜNAYDIN Güzellikler...
ZelGN gün sayan arkadaşım bugun bebisinle 3. gününüz zaman nasil gccek artık bak gör sütun oluyordur inşallah canım bol soğan ve bulgur pilavı ye tatlım.
dikislisin ya çabuk iyileşme için de bol su tuket 3 litre. ve şekerli bir şeyler ye.yanında kim var?
İnanmıyorum gerçekten mi kuzuumm hadi hayırlısı inşallah bencede kesin erken gelecekKizlar dün nisanim geldi bugün doktora gitcem bakalim ne dicek sanci falanda yok pek biraz adet agrisi gibi ama cok hafif tahminimce en yakin zamanda alir sezeryana riske atmaz cok heycanliyim ve baya hazirliksiz yakalandim :)
Ayy
İnanmıyorum gerçekten mi kuzuumm hadi hayırlısı inşallah bencede kesin erken gelecek
Ay çok iyi anlıyorum seni ama korkma rabbim onun kolaylığını veriyor hemen gün verir doktorun ayarlarsın bütün işleriniEvet ya yaramaz beliydi aslinda cok hareketli kerata :) nasil olsa 5 nisana kadar vaktim var diye hazirliksiz yakalandim dün o kanli akintiyi görünce oturup agladim sinirlerim bozuldu stresse girdim panik oldum
Ay çok iyi anlıyorum seni ama korkma rabbim onun kolaylığını veriyor hemen gün verir doktorun ayarlarsın bütün işlerini
Canm anne karnjnda 1 gün bile bebek için o kadar değerliymiş ki. Aslında acele etmediği için sevinmelisin bence. Ama yine de kendini çok kasmadan takibe devam et. İğne kullandığın için bu kadar stres oldun sanırım. Rahatlamaya çalış.Kizlar doktordan geldim adam sinir etti beni ya. Acilma yokmus bakdi bide kanaman varmi diye sordu yok dedim akintiyla acik pembe bisey geldi dedim bikerelik dün ama simdi bisey yok ozaman bekliyelim 5 nisani diyor 3 nisandada kan sulandiriciyi birakirsin sancim var diyorum nst e bile baglamadi umursamadi dedim ee erken dogarsa igneleri nasil birakcam iki gün önceden ben bilmem peygamber degilim ya diyor olacagi varsa olur diyo delircem yurtdisindayim suan doktor degisdirme imkanimda yok
Ay bu nasıl bi saçmalık böyle. Hayır açılman olmaması güzel bişey ama nts bağlaması gerekirdi mutlaka. Bi bildiği vardır elbet inşallah dediği gibi olur ama sen kendini hazırla ne olr ne olmazKizlar doktordan geldim adam sinir etti beni ya. Acilma yokmus bakdi bide kanaman varmi diye sordu yok dedim akintiyla acik pembe bisey geldi dedim bikerelik dün ama simdi bisey yok ozaman bekliyelim 5 nisani diyor 3 nisandada kan sulandiriciyi birakirsin sancim var diyorum nst e bile baglamadi umursamadi dedim ee erken dogarsa igneleri nasil birakcam iki gün önceden ben bilmem peygamber degilim ya diyor olacagi varsa olur diyo delircem yurtdisindayim suan doktor degisdirme imkanimda yok
Canm sürekli çağırdı dimi. Öle boş boş git mi dedi yoksaa. Ben en yfak bi sancıda git. İğne olayı sıkıntı zaten. Aman kendine dikkat et. Vücudunu her saniye dinleme ama değişiklikleri de fark et. Aürekli dinlersen ister istemez sancın falan olur paikolojik olarak. Ona göre aman dikkatYa igne kulanmasam skinti yok beklerim nezaman dogum baslarsa baslasin tek derdim igneler 2 gün önceden birakmaliyim aksi halde riskli off off isimiz sansa kaldi resmen bi hayirlisiyla gelseydi su 5 nisan oglusda insallah bekler.
ZelGN papatyaozu
Ay nerde canim ya gerizekali ta 9 gün sonrasina cagirdi sezeryana 2 gün kala öyle yapcam artik canimCanm sürekli çağırdı dimi. Öle boş boş git mi dedi yoksaa. Ben en yfak bi sancıda git. İğne olayı sıkıntı zaten. Aman kendine dikkat et. Vücudunu her saniye dinleme ama değişiklikleri de fark et. Aürekli dinlersen ister istemez sancın falan olur paikolojik olarak. Ona göre aman dikkat
Benide 20 gün sonra çağırmıştı ama benm sancım olunca bir hafta sonra gittim sonra kontroller haftada bir oldu iyikide öyle olmş 1 hafta önce doğduAy nerde canim ya gerizekali ta 9 gün sonrasina cagirdi sezeryana 2 gün kala öyle yapcam artik canim
benim doktor da önce nst ye bağlıyor sanci çıkmazsa boşu boşuna alttan muayeneye gerek yok diyor her doktorun bilgisi farklı demekki.Ay nerde canim ya gerizekali ta 9 gün sonrasina cagirdi sezeryana 2 gün kala öyle yapcam artik canim
Benide 20 gün sonra çağırmıştı ama benm sancım olunca bir hafta sonra gittim sonra kontroller haftada bir oldu iyikide öyle olmş 1 hafta önce doğdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?