- 4 Ağustos 2016
- 2.442
- 4.159
- 53
- 34
- Konu Sahibi nisanyagmurumm
- #3.281
Ay ya senin adına çok heycanlaniyorum canım. yarın kavusuyorsun cennet kokuluna . icine çek doyasıya. Allah im agrisiz sizisiz kolay eylesin hemen ayaga kalk inşallah . dualarimiz seninle gülüm insirah suresi okuyarak gir sezeryana. inşallah her sey gonlunce olur bizde dua edicez. süt hemen gelmeyebilir üç gün içinde geliyormuş . aslında doğumdan sonra banyo yapınca hemen sütün gelir sen yapamayacağına göre göğsünü sıcak ılık suyla yıka bir süre sonra inşallah hemen gelir.soğan ve bulgur pilavı ye.Evet kızlar sona saatler kala :) dualarınızı esirgemeyin lütfen yarın kızımı sağsalim kucağıma alayım. Rabbim hepimize hayırlo doğumlar nasip etsin, olmayanlarada isteyenlere de tez vakitte hayırlı evlat nasip etsin rabbim. Hep böyle dua ettim, hepimize dua ettim ediyorum sizde dualarınızdan esirgemeyin bu gece bol bol dua edin bana hayırlı haberlerle döneym. Hepinizin hakkı geçti az çok bişeyler paylaştık hakkınızı helal edin. Hepinizi tanımak büyük zevkti. İnşallah sizdende hayırlı haberler alırım tez zamanda. Seviliyorsunuz hepiniz :)
hadi bakalim güzel haberlerle dön bize.
Ha bu arada bize de dua et bebişini koklarken.