Hergünümüz farklı geçiyoorr :)
Maalesef ki herkeste olduğu gibi yenidoğan sarılığına yakalndık
13 çıktı değerimiz cumaya kadar bana uyku yok full emzirme.
Meme ucum olmadığı için sol mememle kavga ediyordu sürekli sağıda çok nadir emiyordu mecburen sağma makinasıyla sağıp uçlarını biraz daha çıkardım. Çıkan sütü de kaşıkla verdik. Bugün doktor kontrolümüz vardı, sarılık ve şekerimiz düşük çıktı ve kilosuda 3400 e düşmüş bir haftada 400 gram vermiş
Bende bugün kontrol oldum bandajım çıkarıldı sanki hiç ameliyat olmamışm gbi hiç iz yok belli bile olmuyor maşallah subhanallah. Aklınızda bulunsun ameliyat izi ve çatlaklar için CONTRACTUBEX diye bi jel var, doktor yazamıyor özel alınıyor 89 tl ama kullanan herkes dehşet memnun bende aldım yarın başlayacağım inşallah. Kilo içinde göbek bölgesi için cırtcırt korse aldım doktorum dikişlerin acımazsa takabilirsin şmdiden dedi bende hemen gidip aldım taktım çok rahat ettim, hem toparladı hemde dikiş yerlerime baskı yaptığı için çok rahatlattı. Çıkarınca yürürken göbiş lömbür lömbür sallanıyor acı veriyor dikiş yerine ama korsede öyle bi problem yok. Bi süre sadece uyurken çıkarcam toparlanması için.
Kızım içinde tekrar cuma gidip topuktan kan aldırcaz yine
o ağladıkça benm canm yanıyor.
Bu arada çok çabuk toparlandım ben maşallah subhanallah ilk günden hem kızımı emzirdim giydirdim altını ben alıyorum herşeyiyle ilgileniyorum tek ameliyattan sonraki ilk saatler çok ağrım oldu oda ağrı kesiciden sonra yavaş yavaş geçti hiçte öyle gözünüzde büyütmeyin sakın çok kolay toparlanılıyor. Ayrıca belden iğneyi kesinlikle vurulduğunu bile hiasetmiyosunz. Vurulduktan snra bacaklar sıcaklaşıyor sonrasını hissetmiyosunz. Siz daha örtülerle uğraşılıyo sanarken doktor çoktan kesmiş oluyor.
Allah hepimizin yardımcısı olsun ama lohusalığım var mesela kızım kucağımda hıçkıra hıçkıra ağladım bugün neden? Rabbim bana bu duyguyu nasip ettiği için. Şükrede Şükrede ağladım. Çok garip bi psikoloji :)