• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

Kizlar dün soriyordum sezeryan mi normalmi diye doktora gittim bugün doktorda sezeryani daha mantikli buldu kan phtilasmamdan dolayi bir gün önceden igneyi birakmaliyim aksi halde acil bi durumda müdahale edemiyorlarmis riske atmak istemedim bende allah izin verirse 05.04.2016 de alicagim oglumu kucagima insallah erken gelmeye kalkmazda :)
Bak doktorunun yönlendirmesi çook daha iyi olmuşş hayırlı sağlıklı al inşallah kucağına :)

Kizlar dün soriyordum sezeryan mi normalmi diye doktora gittim bugün doktorda sezeryani daha mantikli buldu kan phtilasmamdan dolayi bir gün önceden igneyi birakmaliyim aksi halde acil bi durumda müdahale edemiyorlarmis riske atmak istemedim bende allah izin verirse 05.04.2016 de alicagim oglumu kucagima insallah erken gelmeye kalkmazda :)
Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun canım hadi bakalım sırayı bozan olmazsa sıra sende :) benim bugün sancım var hiç iyi değilim yarın dr gitcem halimi bırakmadı sancı nefesimi zor alıyorum...

Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun canım hadi bakalım sırayı bozan olmazsa sıra sende :) benim bugün sancım var hiç iyi değilim yarın dr gitcem halimi bırakmadı sancı nefesimi zor alıyorum...
Sanki seninkide erken gelecek gibi geliyor bana..

Sagol canim insallah.
Zelgn in sirasi canim yanlis degilsem o cuma günü alcak kizini kucagina :) bendede hem heycan var hemde korku ya erken dogarsa diye :KK70: ay bi rahatlamadik gitti normal dogum olicagini düsününcede aman harekett edimde bi an önce kolay dogsun diyordum simdi ise hareket etmeyim tetiklemiyim diyom dert bitmiyo :)

Doktora gitmeyi ihmal etme canim sanki seninkide yolda :)

Sagol canim insallah.
Zelgn in sirasi canim yanlis degilsem o cuma günü alcak kizini kucagina :) bendede hem heycan var hemde korku ya erken dogarsa diye :KK70: ay bi rahatlamadik gitti normal dogum olicagini düsününcede aman harekett edimde bi an önce kolay dogsun diyordum simdi ise hareket etmeyim tetiklemiyim diyom dert bitmiyo :)

Doktora gitmeyi ihmal etme canim sanki seninkide yolda :)
Ben bir haftadır içimde zor tutuyorum inan :) arada sancı geliyor bacaklarıma kadar titriyorum valla ama son gün sabret diyorum :) geçen gece gelcek sandım :) perşembe günü sabah kucağıma alacağım inşallah Allahın izniyle canım :)

Ben bir haftadır içimde zor tutuyorum inan :) arada sancı geliyor bacaklarıma kadar titriyorum valla ama son gün sabret diyorum :) geçen gece gelcek sandım :) perşembe günü sabah kucağıma alacağım inşallah Allahın izniyle canım :)

Ay seninki coook az kaldi cok heycan verici :) kiz benimki bide risk tasiyor artik yerimden kalkmam 2 hafta dogurmamak ugruna insallah bekler :D. Seninki tam kac haftalikken alincak bide bebisin kilosu nekadar? Ben 38+3 haftalikken sezeryan olcam oglusumda bugün 3 kiloydu

Ay çok fena yaa duramıyo bi türlü bide hareketli ki anlatamam banada öyle geliyo sanki doğurcam senden sonra Zumrutas Zumrutas nin sırasını alacak gibiyim :)

Ay seninki coook az kaldi cok heycan verici :) kiz benimki bide risk tasiyor artik yerimden kalkmam 2 hafta dogurmamak ugruna insallah bekler :KK70:. Seninki tam kac haftalikken alincak bide bebisin kilosu nekadar? Ben 38+3 haftalikken sezeryan olcam oglusumda bugün 3 kiloydu
Sen şimdi kaç haftalıksın canım?

Ay seninki coook az kaldi cok heycan verici :) kiz benimki bide risk tasiyor artik yerimden kalkmam 2 hafta dogurmamak ugruna insallah bekler :KK70:. Seninki tam kac haftalikken alincak bide bebisin kilosu nekadar? Ben 38+3 haftalikken sezeryan olcam oglusumda bugün 3 kiloydu
Canım ben en son geöen hafta gittim perşembe günü 36+6 dı 3430 du kilosu. Kafa çapı olarak da 39 haftalık görünüyordu. Ve kafası baya aşağı inmiş kanala girmiş o yüzden yüzünü bile göremedik. Doktorum biraz daha beklersek normal doğcak dedi ama normal beklersen kolay bi doğum olmaz iri bebek dedi haftaya almamız gerekiyor dedi normalde sezeyan tarihimiz bile 28 mart tı öne alındı bu yüzden. Hatta erken bile gelebilir gelirse sancın hemen gel dedi ams çok şükür öyle yoğun bi sancım yok şuan. Böyle bişey demediyse korkma yavrum ;)

Canım ben en son geöen hafta gittim perşembe günü 36+6 dı 3430 du kilosu. Kafa çapı olarak da 39 haftalık görünüyordu. Ve kafası baya aşağı inmiş kanala girmiş o yüzden yüzünü bile göremedik. Doktorum biraz daha beklersek normal doğcak dedi ama normal beklersen kolay bi doğum olmaz iri bebek dedi haftaya almamız gerekiyor dedi normalde sezeyan tarihimiz bile 28 mart tı öne alındı bu yüzden. Hatta erken bile gelebilir gelirse sancın hemen gel dedi ams çok şükür öyle yoğun bi sancım yok şuan. Böyle bişey demediyse korkma yavrum :KK66:

Ay bizde yüzünü görmedik bugün doktor artik gözükmez dedi göstermedi ama baska bisey demedi. Masallah zümra bebise benimkide ben artik aman dogmasin diyorum ya karnim bi sertlesiyor alta bi baski giciklik yapiyor oglus :D

Back