- 19 Mayıs 2013
- 908
- 480
- 303
- Konu Sahibi nisanyagmurumm
-
- #3.261
Yok yok sen sıranı verme bana şakın :)
canım yeme alışkanlığını devam ettir sağlıklı besleniyosan kg aldırmak istiyorsan muz ve kaşar peyniri ye.Kızlar 38 haftalık anneler, bebislerinz kaç kilolar. Ve bu son 2 haftada kilo alması icn nasıl beslenmeliyiz?
Seçenek var canım ama çocuklar başka diyo ben başka nolacak bilmiyorum onlarında gönlü olsun istiyorum bende vazgeçemiyorum dur bakalım ne olursaPeki tamam ama sende bian önce elini cabuk tut artik hazirlikli olmaliyiz. Isim konusunda secenek varmi yada odami yok?
benim geçen hafta kg su 3 un üstünde demişti doktor.Kızlar 38 haftalık anneler, bebislerinz kaç kilolar. Ve bu son 2 haftada kilo alması icn nasıl beslenmeliyiz?
Seçenek var canım ama çocuklar başka diyo ben başka nolacak bilmiyorum onlarında gönlü olsun istiyorum bende vazgeçemiyorum dur bakalım ne olursa
Zaten biri bellide ikincide kafamız karışıyor Osman olcak inşallah ben eymen diyorum çocuklar Ege istiyor bakalım ne olursa artıkHmm iki isim koyun örnek ben ayaz ismini cok begendim ama anlamsiz diye bi süre diretdik koymamak icin ama icimede baska isim sinmedi bitürlü kafam hep ayazda kaldi en son 2. Isim ekledik anlamli olsun diye halbuki tek isim istiyordum hep allah nasip ederse Ayaz Malik olcak oglusumun ismi. Birbirine uyuyiorsa ikisini koy yada kücük kiyatlara yazin bi posete koyun cekin hangisi cogunlukla cekilirse onu koyun :)
Ben de hergun 6 tane hurma yiyorum. Yumurta peyniri zeytin hergun kesinlikle yerim zaten . Bu aralar ben de muz yiyorum her gün .. umarım faydası olur . Teşekkür ederimmmcanım yeme alışkanlığını devam ettir sağlıklı besleniyosan kg aldırmak istiyorsan muz ve kaşar peyniri ye.
ben her gun bir yumurta peynir zeytin yogurt süt. haftada bir balık. bu şekilde devam edicem yine. günde ceviz bir tane.bazen üç.
sonra hurma yiyorum üç tane.
Doğuramam derken? Doktor mu dedi oyle . Yani 4 5 kilo bebeği normal doğumla doğuran insanlar tanıyorumbenim geçen hafta kg su 3 un üstünde demişti doktor.
normal düşündüğüm için fazla da kg almasa diyorum daha iki hafta var kac kg alır acaba 4 olursa doguramam napicam bilmem
Doğuramam derken? Doktor mu dedi oyle . Yani 4 5 kilo bebeği normal doğumla doğuran insanlar tanıyorumbenim geçen hafta kg su 3 un üstünde demişti doktor.
normal düşündüğüm için fazla da kg almasa diyorum daha iki hafta var kac kg alır acaba 4 olursa doguramam napicam bilmem
doktor demedi ama zor olmaz mi diye öyle dedim. inşallah Allah im kolaylığını verir canimDoğuramam derken? Doktor mu dedi oyle . Yani 4 5 kilo bebeği normal doğumla doğuran insanlar tanıyorum
Bence kendinizi motive edin normal doğuracağıniza. Doğuramazsanız da nasip kismettir zaten ..
kızLafa atlamak gibi olmasın ama :) 4-5 kilo bebeği doğurmak tabikide kolay değil. Annem kardeşimi 4,5 kilo doğurdu kesilmeyen biçilmeyen yeri kalmamış ve bebek içinde büyük riskti kardeşimi vakumla çekmek zorunda kalmışlar üçüncü seferde gelmiş ve doğunca bi süre nefes alamamış suuni teneffüsle hayata dönmüş.
Bu kolay bişeymi? Bence riskee almaktan başka bişey değil. Tabikide herkeste aynı olacak diye bişey yok ama ben kimin kilolu bebek doğurduğunu görsem hepsi paramparça olmuş.
kızZelGN naptin yahu zaten tirsiyorum [/QUOT. Günaydın kızlar...Benim ilk doğumum normaldi kızım 3.250 doğdu küçüktü yani ama benim doğumum çok zor oldu parçalanmadık yerim kalmadı... Yani şunu diycemki bebekle alakası olmadığını düşünüyorum hem iri bebek kendini daha iyi iter dışarı tabiki bu annenin yapısına bağlı bence Allah yardımcımız olsun inşallah...
Acı gerçekleri hönkürdüm kuzum :) yaşanan olay birebir bende en yakınımda yaşandığı için hiç riske atmak istemedim
hakkımızda hayırlısı olsun canımAcı gerçekleri hönkürdüm kuzum :) yaşanan olay birebir bende en yakınımda yaşandığı için hiç riske atmak istemedim
Amin amin InşaAllah kardeşim . ..doktor demedi ama zor olmaz mi diye öyle dedim. inşallah Allah im kolaylığını verir canim
Bu arada çatı muayenesi oldun mu ?doktor demedi ama zor olmaz mi diye öyle dedim. inşallah Allah im kolaylığını verir canim
doktora sordum 38. haftada çatı muayenesi olacak miyim diye çünkü olunması gerek diye biliyordum.Bu arada çatı muayenesi oldun mu ?
Benim 34. Haftada sancıyla gittiğim için ilk açılmama ve çatıma bakıldı. İyi ki doğrmamışım :)doktora sordum 38. haftada çatı muayenesi olacak miyim diye çünkü olunması gerek diye biliyordum.
Ama sanci olmadığı zaman su ya da nişan gelmediği takdirde yapmiyorlarmis. erken doğumu tetikliyormus. Benim de nst de sancim cikmadi bir sikayetim de yoktu o yuzden olmadim canım .
peki ya sen ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?