NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

Kizlar napiyorsunuz uzun zamandir yoktum biraz yogundum ama sürekli girip okiyordum masallah hepinizin bebisleri büyümüs :) bizde bugün oglusuma bakmaya gittik cok sükür hersey yolunda bide bu aralar tekmeleri baya sertlesdi :) oglan olacagi kesinlesti o hevesle gittim siftah yapdim 3 takim aldim :)

Arkadaşlar bişey sorcam benim iki kere iç organlarımda yanma hissi oldu siz böyle bişey yaşadınızmı yada sebebi ney olabilir?

Ooh sefan olsun yavrum oğluşun güle güle giysin inşallah iyi günlerde :) bende odasının perdesini aldım, avizesini beğendim, nohut baddaniyesi ve peluş baddaniyesini aldım kızımın :) kızımla takım kendime de hem hastanede hem evde kullanmak için baddaniye aldım :) birde bornoz takımınıda aldım :) kapı süsünü yaptım kızımın.. Bizim çoğu takımımız eşyamız tamamlandı sayılır. Bi tek 10 lu hastane çıkışımz kaldı bide süslenecekler falan :)

Ay masallah sen herseyi almissin :) ben biraz stress oldum sanki ya okadar sey alinacak yapilacak diye bide benim 1. ayda yatili misafirim gelcek büyük temizlik falan bide ben bebek gelmeden evin düzenini bi bastan gözden gecireyim diyorum ee misafir gelince 2 hafta paydos :) bide bi isim bulaydik iyidi oda yok esimde hevesli isim takalim diye simdiden ama okadar kararisim ki en son AYAZ isminde kaldik ama anlami tedirgin ediyor icime sinmiyor anlami sen bulabildinmi isim?

Ayaz ismi guzelmis anlamini bilmiyorum ama bende anlamlara takmisim hira veya mira dusunuyodum anlamlarini begenmedim suan duru ismine taktik anlami da guzel bakacaz artik :)

Ayaz ismi guzelmis anlamini bilmiyorum ama bende anlamlara takmisim hira veya mira dusunuyodum anlamlarini begenmedim suan duru ismine taktik anlami da guzel bakacaz artik :)

Ayaz in anlami soguk ayaz yani rüzgar gibi biseyler cocuk bu sefer soguk falan olur ne bilim ismin ondan haric bi anlami yok biraz tuafima gidiyor :) evet duru güzel isim benim kizim olsaydi nisa düsüniyorduk anlamida hosumuza gitmisdi bide nisa süresi var diye :)

Aynen bencede anlami guzel degilmis :) bizde ilk basta nisa dusunuyoduk ama sonradan duru daha guzel gibi geldi artik cok degisir dogana kadar :))

Çok şükür bugün 10 lu hastane çıkışımzıda aldım :) sorma o stresi varya ben o stresten uçuk attım ama yavaş yavaş düzene giriyor. Ben 7. Aya girmeden herşeyi hazır olsun istiyorum ne olr ne olmaz. Birde ağırlaşınca çok zor olur zaten şmdiden iki adımda yoruluyorum daha çok şişince doğru düzgün yapamam son zamana bitek süslenecekler kalacak onlarıda yavaş yavaş yapıcam inşallah. Bizim kızımızın ismi ZÜMRA canım :) cesur, bilgili, kahraman, insanlara yardım etmeyi seven kadın anlamında. Erkek olsaydı da NEZİR olacaktı oda Allahın gazabıyla gözdağı vermek anlamında. Birde tam tersi var BEŞİR oda Allahın güzellikleriyle müjdelemek anlamında. Düşün derim hem kuranda 40 tan fazla yerde geçer hemde peygamber efendimizin sav isimlerinden canım ikiside. Anlamı çok önemli peygamber efendimiz anlamsız veya kötü anlamlı olan isimleri koymayın demiş yasaklamış bende ayaz, rüzgar, savaş gibi vs isimler doğru değil.

Bende bugün indirimden bi kac takim aldim ve bornoz gibi havlu aldim bebise :)

Ay bende zümra ismini cok severim esim ama ila nisa diye tutturiyordu kiz olsaydi büyük ihtimal nisa olcakti ama erkek ismi cok zor ya baska secenekler ise: berat, eren, yunus ve sirac ama bilmiyorum hep daha güzelini bulmak pesindeyim sanki :) nezir ve besirin anlamlarida cok güzelmis ama istedigim gibi bisey degil hem yasadigim ülkede arnavut kökenliler bu isimleri tasiyor pekde sevilen bi halk olmadiklari icin (cok itici bi halk) insan ister istemez soguyor

Anladım canım haklısın doğrudur.. Yunus çok güzel bi isim yunus peygamberin hikayesini okursan çok etkilenirsin :) elyesa ismide güzel ve değişik hemde peygamber ismi canım :)

Anladım canım haklısın doğrudur.. Yunus çok güzel bi isim yunus peygamberin hikayesini okursan çok etkilenirsin :) elyesa ismide güzel ve değişik hemde peygamber ismi canım :)

Aynen biliyorum canim okumustum ondanda hosuma gidiyor :) yunus efe olabilir diyorumda onada esim pek sicak bakmiyor nedense :)

Aynen biliyorum canim okumustum ondanda hosuma gidiyor :) yunus efe olabilir diyorumda onada esim pek sicak bakmiyor nedense :)
Hayırlısı neyse o olur elbet benimki benm zevkme güvenir ben bulurum oda AA çok güzelmiş evet olsun çok beğendim der :) o yüzden isim konusunda hiç sıkıntı yaşamadık çok şükür daha cinsiyet belli değilken ismi belliydi :) adlarıyla büyüsünler inşallah :)

Kızlar dünden beri ağzımda ne yesem ekşimsi bi tat var. Hamileliğimin ilk başlarındaki gibi arada midemi bulandırıyor. Nedendir acaba Anlamadm bi hormon mu yükseliyodur nedir acaba

Kızlar dünden beri ağzımda ne yesem ekşimsi bi tat var. Hamileliğimin ilk başlarındaki gibi arada midemi bulandırıyor. Nedendir acaba Anlamadm bi hormon mu yükseliyodur nedir acaba

mide ekşimeleri ve yanmalarının artacağı döneme girmişiz, 2 akşamdır benim de midem cayır cayır yanıyo valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…