• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

Yagla bence canim sonucta krem daha kuru gibi bence bende her banyodan sonra giyinmeden kalca bacak karin gögüs popo ve üst kollarimi yagliyorum okadar simdilik catlama yok doktorumun tavsiyesi saydigim heryerde catlama oliyormus yagda normal bebeklerin kulandigi yag al
İşte o yağ sana yetmez dedi doktorum canım kremi sürünce iki gün vücudum nemli kalıyor çokta kötü değil yani. Ama yinede çatlıyo işte..

Ya lütfen böyle hikayeler anlatmayın. Durup dururken insanları germenin bi anlamı yok.

AKRABAM GECEN HAFTA CUMA DOĞUM YAPICAKTI PERŞEMBE SABAHI KALKTIGINDA GAZ SANCISI GİBİ SANCISI OLMUS DOKTORUNU ARAMIŞ HEMEN GEL DOĞUMUN BAŞLAMIŞ OLABİLİR DEMİŞ ODA GİTMİŞ GİTTİĞİNDE BEBEĞİNİN SABAHA KARŞI KALBİNİN DURDUĞUNU ÖĞRENMİŞ HERŞEY NORMAL GİDERKEN DOKTOR DA ŞAŞIRMIŞ HERŞY NORMAL DOĞDUKTAN SONRA BELLİ OLUR DEMİŞ SEZERYANA ALDILAR SONRADAN BEBEK DIŞKISINI YİYİP BOĞULDUGUNU ÖGRENMİŞLER GÜNÜNÜ YANLIŞ HESAPLAMIŞ SANIRIM ÇOK ETKİLEDİ BENİ ODA BAKIYODUM BAKMIYORUM ARTIK BEBEĞİN HERŞEYİ HAZIRDI 1GÜN İLE BEBEĞİNİ KAYBETTİ BANA SONRADAN SÖYLEDİLER ETKİLENMYM DİE AMA MÜMKÜN DEĞİL BİRAZ HAREKETLERİNİ DUYMAYINCA TEDİRGİN OLUYORUM ZOR BİŞEY :KK61:

ZelGN ZelGN canim doktordan geldim hersey yolundaymis bundan sonra olabilirmis böyle seyler bebek agirlasiyor diye bide ben dün bulasik makinasini bosaltmisdim ondanda olabilir dedi doktorum

ZelGN ZelGN canim doktordan geldim hersey yolundaymis bundan sonra olabilirmis böyle seyler bebek agirlasiyor diye bide ben dün bulasik makinasini bosaltmisdim ondanda olabilir dedi doktorum
Ohh çok şükür canm benm sevindim. Ay inanır mısın bende ne zaman bulaşıkla makinayla mutfakta uğraşsam hep bi yerime ağrı giriyo bugünde göbek deliğim çok acıdı ve kaburgalarım sabah uyandığımdan beri ağrıyo sanırım genişliyo içimiz göğüslerime zaten zor dokunuyorm fena acıyo

Ohh çok şükür canm benm sevindim. Ay inanır mısın bende ne zaman bulaşıkla makinayla mutfakta uğraşsam hep bi yerime ağrı giriyo bugünde göbek deliğim çok acıdı ve kaburgalarım sabah uyandığımdan beri ağrıyo sanırım genişliyo içimiz göğüslerime zaten zor dokunuyorm fena acıyo

Bundan sonra eyilmemeye özen göstermeliyiz bence. aynen bende öyleyim hergün biyerim agrir hale geldi Bide hafta sonu yemege misafirim var ilk defa gelcekler artik hemencik yoruliyorum hicde isime gelmdi valla napcam bilemedim yakin akraba falanda degil.. ay gördünmü unuttum sormaya kusura bakma canim.. ilerde not alip gidecem hale geldim :D 5 hafta sonra seker yüklemesi icin cagirdi sen yapmismiydin onu?

Bundan sonra eyilmemeye özen göstermeliyiz bence. aynen bende öyleyim hergün biyerim agrir hale geldi Bide hafta sonu yemege misafirim var ilk defa gelcekler artik hemencik yoruliyorum hicde isime gelmdi valla napcam bilemedim yakin akraba falanda degil.. ay gördünmü unuttum sormaya kusura bakma canim.. ilerde not alip gidecem hale geldim :KK70: 5 hafta sonra seker yüklemesi icin cagirdi sen yapmismiydin onu?
Ayy cnm neden çağırdın misafirleri yaa çok zorlanırsın ben ailemi bile zorla çağırıyorum valla :)
Doktorum bana şeker yüklemesinin gereksiz bi uygulama olduğunu söyledi sadece konrtole geldiğinde açken kan alcam bakçam bide tokken bakçam eğer şekerin varsa çıkar zaten yoksa aynen böyle devam dedi..

Ayy cnm neden çağırdın misafirleri yaa çok zorlanırsın ben ailemi bile zorla çağırıyorum valla :)
Doktorum bana şeker yüklemesinin gereksiz bi uygulama olduğunu söyledi sadece konrtole geldiğinde açken kan alcam bakçam bide tokken bakçam eğer şekerin varsa çıkar zaten yoksa aynen böyle devam dedi..

Ay benimkide ondan galiba almanca türkce olunca hangisi hangisi ayirt edemiyorum anlatirken :D

Cagirmadim ki taa 2-3 ay önce yeni evlilerdi hayirli olsuna gitmisdik adetdendir diye bizde bekleriz diye bi cümle kurmus oldum bugün aradi müsaitmisiniz haftasonu aksam geliyoruz diye bide tek cift gelsede iyidi büyükleride geliyor ne alakaysa artik üstelik hamile oldugumuda biliyorlar düsüncesizce buldum biraz ama yapacak bisey yok cilesini cekcez :)

Ay benimkide ondan galiba almanca türkce olunca hangisi hangisi ayirt edemiyorum anlatirken :KK70:

Cagirmadim ki taa 2-3 ay önce yeni evlilerdi hayirli olsuna gitmisdik adetdendir diye bizde bekleriz diye bi cümle kurmus oldum bugün aradi müsaitmisiniz haftasonu aksam geliyoruz diye bide tek cift gelsede iyidi büyükleride geliyor ne alakaysa artik üstelik hamile oldugumuda biliyorlar düsüncesizce buldum biraz ama yapacak bisey yok cilesini cekcez :)
Ayy bence de fazlaca düşüncesizlik benim kuzenim var çocuğu oldu yumurta toplamaya gelecekti çocuk 8-9 aylık oldu kaç kez çağırdım denk gelmedi olsun sen hamilesin yorulursun gelmeyelim diyolar sağolsunlar..

Ayy bence de fazlaca düşüncesizlik benim kuzenim var çocuğu oldu yumurta toplamaya gelecekti çocuk 8-9 aylık oldu kaç kez çağırdım denk gelmedi olsun sen hamilesin yorulursun gelmeyelim diyolar sağolsunlar..

Ya ben aslinda misafiri severim kuzenlerim hep gelir ama onlar yabanci degil cayi bitince kendi kalkip doldururlar örnek yemegi birlikde hazirlayip birlikde yeriz kusuruma bakmazlar.

ama bunlar ben 2,5 yilik evliyim bugüne kadar nerdeydiler sanki bilerek yapiyorlar bari bekleyin cocugu dogurayim hayirli olsuna gelirdiniz :D

Ya ben aslinda misafiri severim kuzenlerim hep gelir ama onlar yabanci degil cayi bitince kendi kalkip doldururlar örnek yemegi birlikde hazirlayip birlikde yeriz kusuruma bakmazlar.

ama bunlar ben 2,5 yilik evliyim bugüne kadar nerdeydiler sanki bilerek yapiyorlar bari bekleyin cocugu dogurayim hayirli olsuna gelirdiniz :KK70:
Ahahah haklısın valla olsun belki onlarda yardım eder hiç olmadı eşin yardım etsin benm eşim çok sever yardım etmeyi bana çok şükür :)

Ahahah haklısın valla olsun belki onlarda yardım eder hiç olmadı eşin yardım etsin benm eşim çok sever yardım etmeyi bana çok şükür :)

Yok kiz ilk defa gelen biri kalkip ne yardim etcek okadar yakinda degiliz :) esim yapar tabiki ama yinede ister istemez baya bi gicik oldum :D hamilelik hormonu herhalde bu saatden sonra ne yapsalar yaranamazlar bana :) hayirlisi diyip bekleyip görcez ölcek degiliz :D

Yok kiz ilk defa gelen biri kalkip ne yardim etcek okadar yakinda degiliz :) esim yapar tabiki ama yinede ister istemez baya bi gicik oldum :KK70: hamilelik hormonu herhalde bu saatden sonra ne yapsalar yaranamazlar bana :) hayirlisi diyip bekleyip görcez ölcek degiliz :KK70:
Ayy evet aynen bende öyleyim cnm sanki herkes bana gıcık bişeyler söylüyomş gibi hissediyorum :)

Canim yine sizin uzaktan tanidiginiz dusuncesizlik yapmis benim bizzat kaynanam dusuncesizlik yapti kardesleriyle yigenleriyle falan gun yapiyolar beni de cagirdi gittim orda konusurken bi de demezmi haftaya da cansu da toplaniriz hepiniz gelirsiniz diye cildiracaktim bi gelmeye 15 kisi geliyolar en az hem yemek yapiliyor hem tatlilar falan filan nasil bir dusuncesizlik buu allah askina :kızgın:

Ben bazen eşime bile gıcık oluyorum oda ne ki :) söyledim hatta böyle.böyle oluyo ona göre alttan al diye :)

Ay bu hamilelik ne zormus ya bukadar beklemezdim :D kaynanm diyor ardindan hemen bitane daha getir töbe en az 1 yil ara olmali yaa tamam güzel tatli heycanda ben normal olmayi özledim tek banami öyle geliyor onuda bilmiyorumda ama baya bi skildim artik ne bilim evimi gönül rahatligiyla temizlemek istiyorum sigara icmek istiyorum karin üstü yatmak istiyorum cok sicak banyo yapmayi cok severim ama malesef oda yok artik istedigimi yemek istiyorum acaba bu zararlimi acaba su zararlimi diye düsün düsün bi hal oldum bide milettin aaay bu cocuk beslenmeeez hic kilo almadin deyisi var ya cinayet sebebi resmen tek benmi öyleyim ya sonrada vicdan yapiyorum cocugumu sevmiyormus gibi oliyor diye

Canim yine sizin uzaktan tanidiginiz dusuncesizlik yapmis benim bizzat kaynanam dusuncesizlik yapti kardesleriyle yigenleriyle falan gun yapiyolar beni de cagirdi gittim orda konusurken bi de demezmi haftaya da cansu da toplaniriz hepiniz gelirsiniz diye cildiracaktim bi gelmeye 15 kisi geliyolar en az hem yemek yapiliyor hem tatlilar falan filan nasil bir dusuncesizlik buu allah askina :kızgın:

Aaay o ne ya düsüncesizlige bak ben 6 kisi misafira böyle oldum sen napcaksin ya allah sabir versin canim ben kendime ve esime yemek hazirlarken yorulur oldum resmen artik agir geliyor yavas yavas onlarda hamilelik gecirdi ne iyi onlar anlamali bizi aslinda

Neeeee :oha::KK57:
Ben kesinlikle derdim anne ben hamileyim farkındaysan kendi yemeğimi bile zor yapıyorum kusura bakma sende toplanın diye. Ayy bak ben söyleyim insan hep sustuğundan kaybeder susma. Git eşine ve söyle ben kendime yapamıyorm nasıl yapçam o kadar insana servis ikram bilmemne de oda gitsin annesinle konuşsun cansu yapamaz sen neden öyle diyosun desin. Bu ne yaa şaka gibi. Benim eşim çok kızardı böyle bişeyde annesine. Anneside tavır yapar küserdi aman küssün valla :KK12:

Back